Pırlanta

Pırlanta

Son dakika pırlanta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pırlanta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pırlanta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pırlanta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pırlanta gelişmeleri de dahil olmak üzere 967 pırlanta haberi bulunmuştur. Tüm pırlanta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı!
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir pırlanta markasının yüzü oldu. Basın toplantısının yapıldığı otele çocuklarıyla gelen ünlü çift, basın toplantısında ay yıldızlı bileklikleriyle poz verdi.
6.12.2023 Magazin
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş...
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş... Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı sorgu bilinmeyenleri açıkladı. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen ailenin muhasebe işlerine bakan avukatı Ahmet Gün'ün ifadesine ulaşıldı. Gün ifadesinde çok kritik bilgiler verdi. Öte yandan Polatlara ait kayyum atanan şirketlerin kasalarının boş olduğu öğrenilirken para trafiği ile ilgili de avukat Ahmet Gün yeni itiraflarda bulundu. Sık sık yurt dışına çıkan ve gittiği ülkede pırlanta mağazası da olan Polat ailesinin kıymetli taşlarla yurtdışına para kaçırdığı iddia ediliyor.
20.11.2023 Gündem
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü İstanbul Havalimanı’nda Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirildi.
17.08.2023 Yaşam
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon lira değerinde pırlanta ele geçirdi.
17.08.2023 Yaşam
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı!  Şehidin cevabı göz yaşarttı
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! Şehidin cevabı göz yaşarttı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Yaşam
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Dünyanın en doğal hazineleri! Bir gramı milyon dolar değerinde
Dünyanın en doğal hazineleri! Bir gramı milyon dolar değerinde Dünyamız çok sayıda doğal hazineyi barındırmaktadır. En seçkin doğal hazineleri olan değerli taşlar, dayanıklılıkları ve güzellikleri ile hayranlık uyandıran, oluşması milyonlarca yıl alan minerallerdir. İnsanlık tarihi boyunca sembolik pek çok anlam yüklenen bu benzersiz hazineler, bazen iyileştirici güçleri olduğuna inanılarak şifa kaynağı olarak görülmüş, bazen gücün ve ihtişamın sembolü olmuş ama en çok usta ellerde şekillendirilerek benzersiz mücevherlere dönüşmüşler. Elmas, yakut, safir, pırlanta ya da zümrüt olsun bütün değerli taşlar ayrı bir güzelliğe ve kendine has benzersiz özelliklere sahiptir.
19.06.2023 Ekonomi
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
1 milyon dolarlık elmas ele geçirildi! Kapalıçarşı’da şok operasyon
1 milyon dolarlık elmas ele geçirildi! Kapalıçarşı’da şok operasyon İstanbul’un tarihi ticaret merkezlerinden Kapalıçarşı’da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ve 61,38 karat olduğu değerlendirilen ham elmas ele geçirildi. Elmasla bağlantılı Suriye kökenli 4 mücevher kaçakçısının yakalandığı bildirildi.
18.04.2023 Gündem
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti!
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti! Ünlü isimler, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Hande Yener, depremzede Abdurrahman Aydın ile görüntülü konuşarak yanında olduğunu söyledi. Aydın, “Annemi ve iki bacağımı kaybettim. Umutlarımı da kaybetmiştim. Ama bana umut oldunuz” dedi.
1.03.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Fiyatıyla pırlantadan daha avantajlı ve daha parlak! İşte ünlülerin gizli tercihi
Fiyatıyla pırlantadan daha avantajlı ve daha parlak! İşte ünlülerin gizli tercihi Pırlanta taşlara olan yoğun ilgiyle birlikte daha ekonomik olan ve son yıllarda tercih edilen değerli taşlar arasında yer alan mozanit taşı, hem avantajlı fiyatıyla hem de parlaklığıyla dikkat çekiyor. Sanat dünyasının gizli tercihi olan mozanit, pırlantadan ayırt edilemiyor.
18.01.2023 Yaşam
250 bin dolarlık yüzüğü çalıp 25 bin dolara sattılar
250 bin dolarlık yüzüğü çalıp 25 bin dolara sattılar Esenyurt'ta Lübnan uyruklu Avukat A.E.K.'nın 250 bin dolar değerinde pırlanta yüzüğünü satın alma bahanesiyle kurdukları tuzakla çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüpheliler çaldıkları yüzüğü, 25 bin dolara sattıklarını söyledi. Şüphelilerin yüzükle kaçtıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı
14.01.2023 Yaşam
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pırlanta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pırlanta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.