Piramit

Piramit

Son dakika piramit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piramit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piramit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piramit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piramit gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 piramit haberi bulunmuştur. Tüm piramit haberleri aşağıda listelenmiştir.
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor?
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
2.05.2024 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir?
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir? Feodalite aynı zamanda derebeylik olarak da bilinmektedir. Tarih kitaplarında ve tarih derslerinde sıklıkla karşılaşılmakta olan feodalite ifadesinin Orta Çağ'da etkili bir sistem olduğu söylenebilir. Tarihin birçok evresinde karşılaşılabilen feodalite ifadesinin ekonomik, toplumsal ve siyasal bir örgütleniş biçimi olduğu bilinmektedir. Feodalite düşüncesinin benimsenmesi feodalizm olarak da ifade edilebilir. Feodalite de yönetim daha çok toprak üretimine bağlı olarak gerçekleşmektedir. Orta Çağ Avrupa'sında görülmekte olan feodalite rejiminin eşitsizlik terimine dayanan bir yönetim olduğu ifade edilebilir. 
22.04.2024 Gündem
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir? Aventurin Taşının En Bilinen Faydaları...
Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir? Aventurin Taşının En Bilinen Faydaları... Aventurin taşı doğal bir taştır ve kuvars ailesindendir. Yaygın olarak yeşil renkte olur ve kalsedon mineral sınıfında yer alır. 
5.01.2024 Yaşam
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı SAS Holding'in sahibi Süleyman Aydın'ın intiharı ve Sibel Koçan'ın öldürülmesinin ardından binlerce kişinin dolandırıldıkları iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 71 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı. Baskınlarda 50 şüpheli yakalandı.
2.06.2023 Gündem
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak? Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş halka arz süreci devam ediyor. Şirket payları oransal dağıtım yöntemiyle satışa sunuluyor. Ahlatcı doğalgaz 3 gün süreyle AHGAZ kodu ile talep toplayacak. Peki, Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne, hangi bankalar üzerinden alınacak? Ahlatcı halka arz kaç lot verir? Ahlatcı doğalgaz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
Her gün binlerce kişi yanından geçiyor ama kimse ne olduğunu bilmiyor! Adeta bir çöplüğe dönüştü
Her gün binlerce kişi yanından geçiyor ama kimse ne olduğunu bilmiyor! Adeta bir çöplüğe dönüştü Aydın’ın Efeler ilçesinde her gün binlerce kişinin ne olduğunu bilmeden yanından geçtiği Arap Dede Mezarı, rivayetleri ile dikkat çekerken, duyarsız vatandaşların da hedefi haline gelerek, adeta bir çöplüğe dönüştü.
14.09.2022 Yaşam
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama Balıkesir'de saadet zinciri mantığı ile çalışan ve 25 bin kişinin dolandırıldığı Turgo Shared adlı dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturmada 109 kişinin ifadesine başvurulurken, gözaltına alınan 26 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı?
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding A.Ş. halka arz oluyor! Kiler Holding’in tamamı ortak satışı yoluyla olmak üzere toplam 97.500.000 TL nominal değerli payın halka arzı planlanıyor. Peki, Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri…
29.06.2022 Ekonomi
21 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel ürünler 21 Nisan kataloğu 2022
21 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel ürünler 21 Nisan kataloğu 2022 A101 aktüel 21 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlere sahip olmak isteyen vatandaşlar. “Perşembe A101’de ne var?” sorusuna yanıt arıyor. A101 bu hafta da birbirinden farklı ürünleri indirimli olarak vatandaşlara sunacak. İşte 21 Nisan A101 kataloğu 2022
21.04.2022 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih ve oran belli oldu! Tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 622 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih ve oran belli oldu! Tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 622 lira... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelecek olan zam için tarih ve oran belli oldu. Memur maaşlarına ve emekli aylarıyla ilgili tek tek hesaplama yapıldı. Milyonlarca vatandaşın beklediği Temmuz artışlarıyla ilgili ipuçları gelmeye devam ediyor. Mart ayı enflasyonun açıklanmasıyla birlikte üç aylık oran belli olmuştu. Buna göre üç aylık artış SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 22.81, memur ve memur emeklileri için ise 22.31 olarak hesaplanmıştı. Şimdi Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarına göre de 6 aylık enflasyon hesabını yaptı. Yapılan bu hesaplamalar sonucunda yüzde 34,62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 622 liraya yükselecek. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 4 bin 289 liradan 5 bin 753, esnafta 2 bin 948 liradan 3 bin 969, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 3 bin 292 liradan 4 bin 432 liraya çıkacak. 2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL'ye çıkartılmıştı. Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. İşte memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.04.2022 Memur
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Ve oran belli oldu! Tarih verildi!
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Ve oran belli oldu! Tarih verildi! Memur maaşlılarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılan hesaplamalara göre Kamu görevlilerinin çalışma sürelerine göre değişmekle birlikte yaklaşık yüzde 21 ile 22 oranında etkileyeceği ön görülüyor. Örneğin, 6 bin TL emekli maaşı alan bir öğretmen, 3600 ek göstergeye çıkarılması durumunda maaşı 7 bin 200 liraya çıkıyor. Ortalama 1234 lira artışa tekabül ediyor. Bu artış çalışma sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerinin yanı sıra yöneticiler, avukatlar, teknik, sağlık hizmetleri, genel idare, yardımcı hizmetler sınıfı da kapsama alınacak. Ek gösterge arttıkça maaş da artıyor. Göstergesi 3600 olan bir memur, 2500 olana göre daha fazla emekli ikramiyesi ve emekli maaşı alıyor. Bakanlık, ek gösterge rakamlarını kadro unvanı, görevin önemi, sorumluluk düzeyi ve hiyerarşik konuma göre değerlendiriyor. Kamudaki bürokratik hiyerarşi dikkate alınarak, polis ile il emniyet müdürü, hemşire ile il sağlık müdürü gibi statü farkları gözetilerek ek gösterge düzenlemesine gidilecek. Artış puanlarında hiyerarşi, unvan, sorumluluk görevi önemi belirleyici olacak. Kariyer mesleklere 600-800 puan eklenirken, şube müdürleri, daire başkanları hiyerarşiye göre gösterge alacak. Memur emekli olurken derecesi, kademesi, hizmet süresi, ek göstergesi belirleyici oluyor. Ekim 2008 öncesi işe başlayan memurun emekli aylığı hesaplanırken katsayı sistemi dikkate alınıyor. Mevcut sistemde 4 yıllık üniversite mezunu öğretmen, polis 3000, hemşireler de 2200 ek göstergeye tabi bulunuyor. Hizmet süresi 25 yıl olan bir öğretmenin emekli aylığı yaklaşık 1.250 lira, ikramiyesi de 40 bin liranın üzerinde artacak. İşte emekli aylığı, memur maaşı ve 3600 ek gösterge ile ilgili tüm detaylar...
5.04.2022 Memur
Memur maaşları ve emekli aylıkları artacak! Maaşlara en az 1.250 lira ikramiyeye 40 bin lira zam! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi
Memur maaşları ve emekli aylıkları artacak! Maaşlara en az 1.250 lira ikramiyeye 40 bin lira zam! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaşlarla ilgili detaylar belli oluyor. Maaşlarına zam alacak memurlar tek tek açıklandı. Emekli maaşlarına en az 1250 lira zam gelecek. Memurların hem gelirini hem de emekli aylığını artıracak 3600 ek göstergede ayrıntılar netleşiyor. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerinin yanı sıra yöneticiler, avukatlar, teknik, sağlık hizmetleri, genel idare, yardımcı hizmetler sınıfı da kapsama alınacak. Ek gösterge arttıkça maaş da artıyor. Göstergesi 3600 olan bir memur, 2500 olana göre daha fazla emekli ikramiyesi ve emekli maaşı alıyor. Bakanlık, ek gösterge rakamlarını kadro unvanı, görevin önemi, sorumluluk düzeyi ve hiyerarşik konuma göre değerlendiriyor. Kamudaki bürokratik hiyerarşi dikkate alınarak, polis ile il emniyet müdürü, hemşire ile il sağlık müdürü gibi statü farkları gözetilerek ek gösterge düzenlemesine gidilecek. Artış puanlarında hiyerarşi, unvan, sorumluluk görevi önemi belirleyici olacak. Kariyer mesleklere 600-800 puan eklenirken, şube müdürleri, daire başkanları hiyerarşiye göre gösterge alacak. Memur emekli olurken derecesi, kademesi, hizmet süresi, ek göstergesi belirleyici oluyor. Ekim 2008 öncesi işe başlayan memurun emekli aylığı hesaplanırken katsayı sistemi dikkate alınıyor. Mevcut sistemde 4 yıllık üniversite mezunu öğretmen, polis 3000, hemşireler de 2200 ek göstergeye tabi bulunuyor. Hizmet süresi 25 yıl olan bir öğretmenin emekli aylığı yaklaşık 1.250 lira, ikramiyesi de 40 bin liranın üzerinde artacak. İşte emekli aylığı, memur maaşı ve 3600 ek gösterge ile ilgili tüm detaylar...
4.04.2022 Memur
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi gençleri kampa alıyor. 18-20 Mart tarihleri arasında Cam Piramit’te düzenlenecek Genç Girişimciler Kampı'nda tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştirici gençler üç gün boyunca hızlandırılmış eğitime tabi tutularak farklı bakış açıları kazanacak.
17.03.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Piramit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piramit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.