Pınar Şentürk

Pınar Şentürk

Son dakika Pınar Şentürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Şentürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Şentürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Şentürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar şentürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 pınar şentürk haberi bulunmuştur. Tüm pınar şentürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semih Şentürk ile Pınar Şentürk'ün villasına ziyaretçi akını
Semih Şentürk ile Pınar Şentürk'ün villasına ziyaretçi akını Eskişehirspor’da oynayan Semih Şentürk ile eşi Pınar Şentürk 10 yıl önce aldıkları Beykoz’daki 4 katlı, 12 odalı, havuzlu villalarını eşyalarıyla birlikte satışa çıkarmıştı.
21.11.2019 Magazin
Çocuklar gibi şen
Çocuklar gibi şen Futbolcu Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk çiftinin Bodrum tatili devam ediyor.
19.07.2017 Magazin
Çocuklar gibi şen!
Çocuklar gibi şen! Futbolcu Semih Şentürk ile eşi Pınar Şentürk, kızları Ela ile Bodrum tatiline devam ediyor.
15.07.2017 Magazin
Destek için Fransa yolcusu
Destek için Fransa yolcusu Başakşehir’de forma giyen Semih Şentürk, önceki gün eşi Pınar Şentürk ile Atatürk Havalimanı’ndaydı...
15.06.2016 Magazin
Semih'e sürpriz talip!
Semih'e sürpriz talip! Antalyaspor'dan ayrılan Semih Şentürk'e, Mehmet Özdilek'i göreve getiren Çaykur Rizespor talip oldu.
18.06.2014 Rizespor
'3 Temmuz'da ha alındım ha alınacağım stresi beni bitirdi'
'3 Temmuz'da ha alındım ha alınacağım stresi beni bitirdi' 12 sezon formasını giydiği F.Bahçe ile yollarını devre arasında ayıran Semih Şentürk, VATAN'a çarpıcı açıklamalar yaptı:
2.06.2014 Futbol
Hayata döndü!
Hayata döndü! Tam 243 gün sonra...
14.01.2013 Futbol
Üzüntüden ağlamış!
Üzüntüden ağlamış! Gerçekleri eşi anlattı
5.11.2012 Futbol
Eşinin tweetleri başını yaktı!
Eşinin tweetleri başını yaktı! Semih kadro dışı kalınca...
2.11.2012 Futbol
Fenerlilerden şoke eden tepki!
Fenerlilerden şoke eden tepki! Semih'in eşine gösterilen sert tepkiler...
1.11.2012 Futbol
Semih'in eşi isyan etti
Semih'in eşi isyan etti Golcü futbolcu Semih Şentürk'e yönelik eleştiriler, eşi Pınar Şentürk'ü de bunalttı
26.07.2012 Futbol
Umutsuz eş twitleri
Umutsuz eş twitleri Semih Şentürk'ün eşi Pınar Hanım, eşine moral vermek için twitter'dan terapiye başladı...
20.03.2012 Futbol
Semih'in büyük üzüntüsü
Semih'in büyük üzüntüsü Fenerbahçeli Semih Şentürk'ün eşi Pınar Şentürk düşük yaptı.
16.04.2010 Futbol
Gökhan zor, Bilica oynuyor
Gökhan zor, Bilica oynuyor Derbi için için ameliyat olmayan Gökhan Gönül’ün ağrıları dinmedi. Bilica ise %100 hazır
15.04.2010 Futbol
'Size fark atarız'
'Size fark atarız' Eski F.Bahçeli, yeni Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, Semih Şentürk’e derbiyi yorumladı:
1.05.2009 Futbol
'Ba-Ba Ba-Ba, Gol Gol'
'Ba-Ba Ba-Ba, Gol Gol' Semih anlatıyor: TV’den beni gören 11.5 aylık kızım Naz şöyle bağırmış...
22.06.2008 Futbol
1 santimle yırttı
1 santimle yırttı Derbide Servet’in tekmesiyle hastanelik olan Semih ucuz atlattı
5.02.2008 Futbol
Semih'in büyük sırrı!
Semih'in büyük sırrı! Genç yıldızın eşini geçen sene bir yöneticinin "Yer yok" diyerek locaya almadığı, bu nedenle Pınar Hanım'ın 1 yıldır stada gelmediği ortaya çıktı
19.12.2005 Futbol
Mavi kadınlar ‘Rahim ağzı kanserine dur diyerek HPV aşısına evet’ dedi
Mavi kadınlar ‘Rahim ağzı kanserine dur diyerek HPV aşısına evet’ dedi Ocak ayı ‘Rahim ağzı kanseri farkındalık ayı’ kapsamında düzenlenen bilgilendirme ve bilinçlendirme etkinliği Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde gerçekleşti.
18.01.2023 Sağlık
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren 56 iş müfettişinin atanmasına ilişkin Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.07.2019 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Şentürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar şentürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.