Gazete Vatan Logo
Futbol Gökhan zor, Bilica oynuyor

Gökhan zor, Bilica oynuyor

Derbi için için ameliyat olmayan Gökhan Gönül’ün ağrıları dinmedi. Bilica ise %100 hazır

KAYSERİ maçında sakatlanan ve ameliyat olması gerekmesine rağmen, “Omzum kopacaksa Beşiktaş maçında kopsun” diyerek derbide oynamak istediğini söyleyen Gökhan Gönül’ün şansı gittikçe azalıyor. Omzundaki ağrıları dinmeyen yıldız, yine de ameliyat kararını aldırmıyor ve son ana kadar bekliyor. Doktorların bir haftadır yoğun çalışmasına Gökhan’ın nasıl yanıt vereceği merak edilirken, eğer bu oyuncu forma giymezse yerine Bekir görev alacak.

İKİLİ BOZULMUYOR

ÖTE yandan mide kasında 1. derece yırtık olan ve son Manisaspor kadrosuna da alınmayan Fabio Bilica’nın durumu ise iyiye gidiyor.. Tedavisine devam edilen Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş derbisine kadar tam olarak hazır olacağı ve Diego Lugano’yla birlikte F.Bahçe’nin defansını oluşturacağı bildirildi.

Semih’e büyük şok

F.BAHÇE’NİN milli golcüsü Semih Şentürk eşinin düşük yaptığı haberiyle yıkıldı. 4 aylık hamile olan ikiz bebek bekleyen eşi Pınar Şentürk’ün düşük yaptığı haberini alan ve büyük üzüntü yaşayan yıldız oyuncu hemen hastaneye giderken, Acıbadem Hastanesi’ndeki müdahalelerin ardından eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı