Semih Şentürk

Semih Şentürk

Son dakika semih şentürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semih şentürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semih şentürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Şentürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih şentürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 semih şentürk haberi bulunmuştur. Tüm semih şentürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı! Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
Semih Şentürk Fenerbahçe'ye geri döndü
Semih Şentürk Fenerbahçe'ye geri döndü Fenerbahçe'nin eski gol kralı Semih Şentürk, Sarı Lacivertli kulüpte U19 takımının başına getirildi.
26.07.2023 Fenerbahçe
EURO 2024 Elemeleri başlıyor
EURO 2024 Elemeleri başlıyor 14 Haziran – 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için milli takımlar sahaya iniyor. 53 ülkenin mücadele edeceği EURO 2024 Elemeleri heyecanını siz de Süper Oran, Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
23.03.2023 İddaa
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
Şu an tek düşüncesi 4'te 4 yapıp Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek
Şu an tek düşüncesi 4'te 4 yapıp Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek Son 6 maçından 18 puan çıkaran Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ilk hedefi kalan 4 karşılaşmayı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi bileti almak.
29.04.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu, Aurelio, Selçuk Şahin... Öze dönüş
Emre Belözoğlu, Aurelio, Selçuk Şahin... Öze dönüş Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç takımı 2000'li yılların efsane isimlerine bıraktı.
21.11.2020 Fenerbahçe
Semih Şentürk paylaştı! Fenerbahçe'ye mi dönüyor?
Semih Şentürk paylaştı! Fenerbahçe'ye mi dönüyor? Fenerbahçe formasını 2002 yılından 2014 yılına kadar giyen, sarı lacivertli ekiple birçok kupa kaldıran eski golcü Semih Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafalarda soru işareti oluşturdu.
11.04.2020 Fenerbahçe
Semih Şentürk ile Pınar Şentürk'ün villasına ziyaretçi akını
Semih Şentürk ile Pınar Şentürk'ün villasına ziyaretçi akını Eskişehirspor’da oynayan Semih Şentürk ile eşi Pınar Şentürk 10 yıl önce aldıkları Beykoz’daki 4 katlı, 12 odalı, havuzlu villalarını eşyalarıyla birlikte satışa çıkarmıştı.
21.11.2019 Magazin
Tümer Metin'den Sergen Yalçın itirafı
Tümer Metin'den Sergen Yalçın itirafı TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Rizespor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
2.11.2019 Futbol
Kara Kartal Avrupa semalarında
Kara Kartal Avrupa semalarında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor.
19.09.2019 Beşiktaş
Semih Şentürk'ten Eskişehirspor'a destek
Semih Şentürk'ten Eskişehirspor'a destek Zor günler geçiren ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Eskişehirspor'a Semih Şentürk'ten de destek geldi.
17.01.2019 TFF 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı! Diyarbakır Stadyumu'ndaki Şöhretler Karması maçının başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Karşılaşmada Beyaz Takım, Kırmızı Takım'a karşı 5-3'lük üstünlük sağladı.
20.10.2018 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı karşılaşmanın kadroları belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı karşılaşmanın kadroları belli oldu! Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek "Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali"nde oynanacak maçın kadrosu belli oldu.
17.10.2018 Futbol
Eski milli yıldızlardan Ankara'ya ziyaret
Eski milli yıldızlardan Ankara'ya ziyaret Eski milli futbolculardan Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Serdar Kulbilge ile siyasetçi Fırat Karagöz; bir takım önemli ziyaretler için Ankara’ya gitti.
11.10.2018 Futbol
Eski futbolculardan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret
Eski futbolculardan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret Fenerbahçeli eski milli futbolcular Tuncay Şanlı, Semih Şentürk ve Serdar Kulbilge, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret etti.
10.10.2018 Fenerbahçe
A Milli Takım'ın unutulmaz geri dönüşleri
A Milli Takım'ın unutulmaz geri dönüşleri Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında İsveç karşısında son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılarak, unutulmaz geri dönüşlerine bir yenisini ekledi.
11.09.2018 Futbol
Semih Şentürk veda etti
Semih Şentürk veda etti Milli futbolcu Semih Şentürk, 35 yaşında aktif futbol hayatını noktaladığını açıkladı.
9.09.2018 Fenerbahçe
Semih Şentürk'ten sürpriz transfer!
Semih Şentürk'ten sürpriz transfer! Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Süper Lig'de mücadele eden Doğan Türk Birliği (DTB) ile transfer görüşmelerine başladı. Edinilen bilgilere göre transfer dönemi sona ermeden Şentürk bir takım ile anlaşma sağlamak istiyor.
1.09.2018 Futbol
Semih Şentürk'ten transfer açıklaması
Semih Şentürk'ten transfer açıklaması Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren Semih Şentürk beIN Sports'a özel açıklamalar yaptı.
2.07.2018 TFF 1.Lig
Semih Şentürk'ün yeni adresi Ümraniyespor!
Semih Şentürk'ün yeni adresi Ümraniyespor! Geride kalan 2 sezonda Eskişehirspor forması giyen Semih Şentürk, İstanbul ekibi Ümraniyespor’la el sıkıştı.
1.07.2018 TFF 1.Lig
Semih Şentürk'ten Aziz Yıldırım'a gönderme!
Semih Şentürk'ten Aziz Yıldırım'a gönderme! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk, Ali Koç'un başkan olmasının ardından sosyal medyadan mesaj paylaştı.
3.06.2018 Fenerbahçe
Semih Şentürk devam dedi
Semih Şentürk devam dedi Türk futbol tarihine adını yazdırmayı başaran Semih Şentürk, hakkında çıkan "Kariyerini noktaladı" haberlerinin asılsız olduğunu söyledi.
4.05.2018 TFF 1.Lig
Semih Şentürk veda etti!
Semih Şentürk veda etti! Eskişehirspor iki senedir formasını giyen Semih Şentürk ile yollarını ayırdı. Deneyimli futbolcu tesislerde takım arkadaşları ve personel ile vedalaşarak İstanbul’a gitti.
3.05.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Semih Şentürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih şentürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.