Gazete Vatan Logo
Futbol Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı!

Diyarbakır Stadyumu'ndaki Şöhretler Karması maçının başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Karşılaşmada Beyaz Takım, Kırmızı Takım'a karşı 5-3'lük üstünlük sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı!

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenen festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraberindeki bakanlar ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmayı tribünde birlikte izledi.
Mücadele, Beyaz Takım'ın 5-3 üstünlüğü ile sona erdi.

İŞTE KADRODAKİ İSİMLER

Şöhretler karması maçında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, eski futbolculardan Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse yer alıyor.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başlama vuruşu öncesi Cüneyt Çakır ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

EĞLENCELİ ANLAR! VAR İTİRAZI...
Şöhretler Karması maçında 21. dakikada Ahmet Dursun ceza sahası içinde yerde kaldı. Takım arkadaşları, Cüneyt Çakır'a döndü ve "Hocam bu pozisyon VAR sisteminde incelenmeli." dedi. Bu durum saha içinde de gülüşmelere neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Diyarbakır Beyaz Ay Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya gelip sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.