Gazete Vatan Logo
Futbol Umutsuz eş twitleri

Umutsuz eş twitleri

Semih Şentürk'ün eşi Pınar Hanım, eşine moral vermek için twitter'dan terapiye başladı...

Umutsuz eş twitleri

Fenerbahçe'de 47 gündür formasına hasret kalan Semih Şentürk'ün en büyük destekçisi eşi Pınar Hanım.

Akşam Gazetesi'nden Yasemin Yıldırım'ın haberine göre, 4 Ocak'ta oynanan ve 1-1 biten Orduspor maçı sonrası eşine yapılan küfürlü eleştiriler nedeniyle twitter'a "Herkese teşekkür ediyorum ilginizden ötürü, ama bizden bu kadar. Kocamın olmadığı yerde benim de işim olmaz" mesajıyle veda eden Pınar Şentürk, 29 Şubat'ta twitter dünyasına dönüş yaptı.

O BENİM KRALIM

"Yoğun ısrarlara dayanamadım döndüm, iki-üç kendini bilmez yüzünden keyif kaçırmaya gerek yok. Kralla ben gurur duyuyorum zaten. O benim KRALIM' yazan Pınar Hanım'ın şu twitleri ise Semih'in yaşadığı sıkıntıyı en iyi şekilde gözler önüne seriyor:

- Hayattaki en zor şey yanındaki insana yardım etmek isteyip de edememekmiş :( tek yapabildiğim yanında olmak...
- İnsanın bazen kelimeler düğümlenir ya boğazında bazen de bir yumruk düşer boğazına nefes alamazsın işte ben tam bu anlattığım noktadayım.

YAĞMUR SARIOĞLU'DAN DESTEK

Eşiyle ilgili güzel sözleri twitter hesasından paylaşan Pınar Şentürk'e, en büyük destek ise aynı kaderi paylaştığı Yağmur Sarıoğlu'ndan geldi. Galatasaray'a yıllarını veren ancak son dönemde formaya hasret kalan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Pınar Hanım'a mesaj atıp 'Aleme inat biz de Semih Şentürk'ün destekçisiyiz' diye yazdı.

HOCA BİR OYNATSA PATLAYACAK

Bir taraftarın 'Baba da haklı, taş olsa çatlardı :) aah Kocaman ahh. Bırakabilir derken futbolu mu, Fenerbahçe'yi mi bırakacak?' sorusuna Pınar Hanım'ın cevabı net: 'Futbolu neden bıraksın, daha yaşı 28.' Bir başka taraftarın 'Ah be Semih'im toparla kendini' twittini 'Semih diyor ki ben bomba gibiyim ama hoca görmüyo :))' şeklinde yanıtlayan Bayan Şentürk, 'Pınar hanım bomba patlasın artık :) Onu çok seviyoruz ve üzülüyoruz. Selam söyleyin genç FENERLİ Semih'ime :))' dileklerine ise "Patlayacak ama dediğim gibi hoca oynatmıyor" demekle yetinmiş.

YANLIŞ BİR ŞEY YAPMIYORUM Kİ...

Pınar Hanım'ın twitlerinden rahatsız olan taraftarlar da yok değil. Pınar Şentürk'ün cevabı şöyle: 'Neden yakışmıyor anlamadım. İnsanların Semih'le ilgili güzel düşüncelerini paylaşmak benim en doğal hakkım. Yanlış anlaşılacak bir şey yapmıyorum. Onunla gurur duyuyorum. Taraftarın Semih'i ne kadar sevdiğini retweet ediyorum.'

İYİLİKLER ÇOK ÇABUK UNUTULUR

Eşine destek için twitter'dan duygularını paylaşan Pınar Hanım; şu an içinde bulundukları umutsuz durumun biteceğine olan inancını şu sözlerle ifade ediyor: 'Her şey inşallah eskisi gibi olacaktır. İyilikler maalesef çabuk unutulur. En ufak bi hata ya da olumsuz bir şey büyütülür, dillendirilir. Semih bu takımın en kıymetli oyuncularından biridir ve öyle kalacaktır.'

Haberin Devamı