Gazete Vatan Logo
Futbol Hayata döndü!

Hayata döndü!

Tam 243 gün sonra...

Hayata döndü!

Sarı-lacivertli takımın forvet oyuncusu Semih Şentürk, kupa maçında attığı golle büyük bir mutluluk yaşadı.

Fenerbahçe'nin yedek golcüsü adıyla anılan Semih Şentürk dün gece oynanan 1461 Trabzon maçında attığı golle 243 gün sonra golle buluştu. Şentürk en son golünü 2012 yılının Mayıs ayında Bursaspor'a atmıştı. Fenerbahçe'nin yeni transferi olarak görülen ve bu konuda kendisine çok fazla umut bağlanan tecrübeli oyuncu kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadı. Süper Ligin ikinci yarısında Sow ve Kuyt'ın arkasında iyi bir alternatif olarak görünen Semih dün oynadığı futbol ile de göz doldurdu.

Devre arası transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Semih'in dün attığı golden sonra eşi Pınar Şentürk Twitter'da sevincini gösterdi.

"Allahım sana şükürler olsun. Çok özlemiştim gollerini. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum beni hep böyle ağlat aşkım" şeklinde twit atarak eşine destek verdi.

Fenerbahçe ile 11.yılına giren Semih Şentürk'ün sözleşmesi 2014 yılında biterken bu yıl oynanan 32 maçın sadece 8'inde forma şansı bulmuştu. 1461 Trabzonspor maçında attığı golden sonra rakip taraftara doğru sus işareti yaparak sevinç yaşayan Semih'e hakem sarı kart gösterirken, taraftarlardan da tepki aldı.

Haberin Devamı