Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerlilerden şoke eden tepki!

Fenerlilerden şoke eden tepki!

Semih'in eşine gösterilen sert tepkiler...

Fenerlilerden şoke eden tepki!

Semih'in eşi Pınar Şentürk'ün Antalya maçı sonrasında attığı tweet’e sert tepkiler gelmesi üzerine gözyaşlarını tutamayan çift, "12 yıldır verdiğimiz emeğin karşılığı bu mu?" diye isyan etti.

Fenerbahçe’nin Antalyaspor karşısında aldığı şok yenilgi belki herkesi çok üzdü ama en çok Şentürk ailesini sarstı...

Hatırlanacağı gibi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçın son dakikalarında oyuna giren Semih Şentürk elinden geleni yapsa da yenilgiye engel olamamıştı. Zaten fazla oynama şansı bulamayan golcü futbolcu bu fırsatı da kaçırmanın üzüntüsüyle eve gittiğinde hayli üzgün ve ağlamaklı bir görüntüdeydi.

İşte bu duruma dayanamayan eşi Pınar hanım da twetter’dan, “3 ayda 17 resmi maçta toplam 77 dakika oynamak insanı nasıl üzüyor. Bu üzüntünün tarifi gerçekten zor” diyerek bir anlamda tepkisini dile getirmişti.

TEPKİLER BÜYÜK OLDU

Ancak Pınar Şentürk’ün bu mesajının ardından Sarı-Lacivertli taraftarlardan son derece ağır tepkiler gelmişti ki, işte bu durumun da ailede tam bir yıkıma neden olduğu öğrenildi. Destek beklerlerken tepkiyle karşılaşan Şentürk çiftinin sabaha kadar göz yaşı dökerek, “12 yıldır verdiğimiz emeğin karşılığı bu mu?. Artık ne olacaksa olsun. Her şeye hazırlıklıyız” diyerek isyan ettikleri öğrenildi.

Haberin Devamı