Gazete Vatan Logo
Futbol 'Ba-Ba Ba-Ba, Gol Gol'

'Ba-Ba Ba-Ba, Gol Gol'

Semih anlatıyor: TV’den beni gören 11.5 aylık kızım Naz şöyle bağırmış...

“Maç bitimi eşim Pınar ağlayarak aradı. ‘Naz oyuna girerken TV’den seni gördü. Senin öğrettiğin gibi ‘Ba-ba, ba-ba, gol, gol’ dedi. Resmen golü bildi’ dedi. Golümü kızıma armağan ediyorum.”

MİLLİ Takım Avrupa Şampiyonası’nda ilk kez yarı finale yükselirken, 120+2’nci dakikanın son saniyesindeki golüyle zaferin kapısını açan Semih Şentürk mutluluktan uçuyor. Semih’in mutluluğunu perçinleyense, maç sonrası eşi Pınar Şentürk’ten gelen telefon oldu. Viyana’daki maç penaltı atışlarının ardından Ay-yıldızlıların galibiyetiyle sona ererken, Semih’i ilk arayan, eşi oldu. Semih, İstanbul’da 11.5 aylık kızları Naz ve yakınları ile birlikte maçı televizyondan izleyen eşi ile konuşmasını ise şöyle anlattı:



‘ALMANYA’YA ATACAĞIM’

“MAÇ bitimi eşim Pınar ağlayarak aradı. ’Naz oyuna girerken TV’den seni gördü. Senin öğrettiğin gibi ’Ba-ba, ba-ba, gol, gol’ dedi. Resmen golü bildi’ dedi. Ben de golümü kızıma armağan ediyorum. Almanya maçında da yine onun için bir gol atacağım.” Semih’in minik kızı Naz, 7 Temmuz’da 1 yaşını dolduracak. Yıldız futbolcu ayrıca Hırvatistan maçı ile ilgili olarak şunları söyledi: “Maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Sonradan oyuna girip attığım golle yine ‘Nöbetçi golcü’ oldum. Ama bundan hiç şikayetim yok. Çok mutluyum.

‘DURDURAMAZLAR’

RAKİPLERİMİZİ tek tek deviriyoruz. Sırada Almanya var. Biz kaybetmek istemiyoruz. O maçta da son saniyeye kadar oynayıp finale çıkmak istiyoruz. Buraya kadar gelmişken neden kupayı almayalım. Bizde bu güç ve inanç var. Bütün takım kenetlendik, sakatlar, cezalar bizi durdurmuyor. İstediğimiz zaman başarıyoruz. Almanya maçından da mutlu ayrılmayı istiyoruz.”

İLK RESMİ PENALTISI

BU arada, Hırvatistan maçında attığı son saniye golüyle maçın penaltılara kalmasını sağlayan Semih Şentürk, profesyonel kariyerinde de ilk defa resmi bir maçta penaltı atışı kullandı. Penaltılarda Fatih Terim’in kendisine görev vermesiyle, topun başına giderken “Acaba atabilir miyim?” diye kendi kendine soran yıldız futbolcu, şık vuruşuyla galibiyeti de getiren isimlerden oldu.

Haberin Devamı