Pınar Gültekin

Pınar Gültekin

Son dakika Pınar Gültekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Gültekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Gültekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Gültekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar gültekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 pınar gültekin haberi bulunmuştur. Tüm pınar gültekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada cuma günü karar çıktı. Sanık Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, kardeşi Mertcan Avcı ise yardım ettiği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, "Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi. İnşallah katil gün yüzü görmez. Biz baştan sona kadar hep mücadelemizi verdik. Benim amacım, bundan sonraki cinayetlerde en azından emsal teşkil etmesi" dedi.
12.03.2023 Gündem
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu Türkiye'nin günlerce konuştuğu Pınar Gültekin cinayetinde mahkeme kararını verdi. Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında verilen cezalar belli oldu. İşte detaylar...
10.03.2023 Gündem
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında verilen cezalar belli oldu.
10.03.2023 Gündem
Pınar Gültekin davası ne zaman görülecek? Pınar Gültekin olayı nedir, nasıl ve ne zaman öldü, kaç yaşındaydı, katili tutuklu mu?
Pınar Gültekin davası ne zaman görülecek? Pınar Gültekin olayı nedir, nasıl ve ne zaman öldü, kaç yaşındaydı, katili tutuklu mu? İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'nin aldığı karara göre Pınar Gültekin davası yeniden görülecek. İlk duruşma 15 Şubat'ta. Sanık Cemal Metin Avcı'ya uygulanan haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası istinaf tarafından bozulmuştu. Söz konusu gelişmenin ardından “Pınar Gültekin olayı nedir, nasıl öldü, kaç yaşındaydı, katili kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Pınar Gültekin olayı ve Pınar Gültekin olayı davası hakkında merak edilenler…
17.01.2023 Gündem
Pınar Gültekin davasıyla ilgili flaş karar! Yeniden görülecek
Pınar Gültekin davasıyla ilgili flaş karar! Yeniden görülecek Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Pınar Gültekin cinayeti davasının yeniden görülmesine karar verdi.
17.01.2023 Gündem
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Karar usulden bozuldu
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Karar usulden bozuldu Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’nın haksız tahrik indirimi ile aldığı 23 yıl hapis cezası kararı İzmir Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 4. Ceza Dairesi tarafından usulde eksiklikler olduğu gerekçesiyle mahkemesine geri gönderildi.
20.10.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Osman Kavala konusunda Türkiye, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) verdiği ihlal kararına 10 Aralık 2019'da uymuş ve uygulamıştır” dedi.
17.07.2022 Gündem
Bakan Yanık: 200 üniversitenin 19'unda kadın rektör var; 'cam tavanı' burada da görüyoruz
Bakan Yanık: 200 üniversitenin 19'unda kadın rektör var; 'cam tavanı' burada da görüyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 200 üniversitenin 19’unda yani yüzde 9,5'inde kadın rektör görev yaptığını belirterek, "Kadınların karar alma mekanizmalarında ve yönetim kademelerinde karşılaştıkları 'cam tavanı' burada da görüyoruz" dedi.
4.07.2022 Siyaset
Pınar Gültekin cinayeti davasında önemli gelişme: Avcı kardeşler...
Pınar Gültekin cinayeti davasında önemli gelişme: Avcı kardeşler... Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşındığını açıkladı.
1.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Pınar Gültekin cinayeti davasında uygulanan haksız tahrik indirimine Avrupa modeli!
Pınar Gültekin cinayeti davasında uygulanan haksız tahrik indirimine Avrupa modeli! Adalet Bakanlığı, haksız tahrik indirimiyle ilgili düzenleme için kolları sıvadı. Pınar Gültekin cinayeti davasında da uygulanan haksız tahrik indirimiyle ilgili yol haritasını belirledi. Avrupa’daki uygulamalar incelenecek ve AK Parti’li kurmaylar, ceza hukukçularıyla toplantılar yapacak.
29.06.2022 Gündem
İstinaf mahkemesi nedir, istinaf mahkemesi ne demek? Pınar Gültekin davasında karar istinafa taşındı!
İstinaf mahkemesi nedir, istinaf mahkemesi ne demek? Pınar Gültekin davasında karar istinafa taşındı! Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında tartışma yaratan karar istinafa taşındı. Peki, İstinaf mahkemesi nedir, istinaf mahkemesi ne demek?
27.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında Avcı kardeşler hakkındaki karar istinafa taşındı
Pınar Gültekin davasında Avcı kardeşler hakkındaki karar istinafa taşındı Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşındığını açıkladı.
27.06.2022 Yaşam
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında bugün ekonomik gelişmeler, bayram tatili, NATO zirvesi dışında Pınar Gültekin davasından çıkan haksız tahrik indirimi kararı da ele alınacak. Peki, Haksız tahrik indirimi nedir? TCK’nın 29. maddesi nedir, düzenlenecek mi, haksız tahrik indirimi ne kadar?
27.06.2022 Gündem
BBP lideri Destici'den sürpriz çıkış: İdam cezasını geri getirmeliyiz
BBP lideri Destici'den sürpriz çıkış: İdam cezasını geri getirmeliyiz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İdam cezasını geri getirmeliyiz. LGBT'liler, liberaller, PKK'lılar, sözde aydınlar, solcular yazıyorlar. Neymiş 'idam cezası ağırmış, geri dönüşü yokmuş'. Pınar Gültekin’in, Aybüke Yalçın'ın geri dönüşü var mı? Adam suçunu itiraf etmiş, 'Ben yaptım' demiş niye hayata geri dönüş bileti alıyorlar. Suç sabit, cezası idam olmalı” dedi.
26.06.2022 Siyaset
Dekanları taşıyan otobüs kaza yaptı! 1 dekan öldü, 19 yaralı
Dekanları taşıyan otobüs kaza yaptı! 1 dekan öldü, 19 yaralı Ordu’da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 dekan hayatını kaybetti, 2’si ağır 19 kişi yaralandı.
25.06.2022 Gündem
Rüzgar türbinlerinde korkunç olay! Astsubay, polis sevgilisini öldürüp...
Rüzgar türbinlerinde korkunç olay! Astsubay, polis sevgilisini öldürüp... Balıkesir'in Bandırma ilçesinde astsubay Burkay Urcan (28), polis memuru sevgilisi Kübra Açar’ı (24) tabancayla 3 el ateş ederek öldürdükten sonra yaşamına son verdi.
25.06.2022 Yaşam
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne?
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı. Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indirimi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. Mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Peki, Pınar Gültekin gerekçeli kararı ne? Pınar Gültekin olayı ne? İşte detaylar…
25.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı
Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı, yargılandığı davada "haksız tahrik indirimi"yle 23 yıl hapis cezası almıştı. Tepki çeken kararın gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda "canavarca hisle hareket edilmedi" ifadeleri yer aldı.
25.06.2022 Yaşam
Dev destek! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce, 7.200 TL...
Dev destek! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce, 7.200 TL... Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce yapılacak. Türkiye Aile Destek Programı ve doğal gaz yardımında hedefler de belli oldu. Bakan duyurdu, tek tek tespit edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Sosyal yardıma muhtaç olan ailelerin, çocuklarını anaokulan ya da kreşe giderken maddi açıdan zorlandıklarını tespit ettik. Anaokulu desteğimiz eğitime ulaşımı kolaylaştıracak. Ailelerimizin yapacaklarını tek şey, çocuklarını okula kaydettirmek olacak” dedi.
24.06.2022 Ekonomi
Maaş ve ek bütçe tartışmalarıyla ilgili AK Parti'den açıklama: Cumhurbaşkanımız talep etmedi
Maaş ve ek bütçe tartışmalarıyla ilgili AK Parti'den açıklama: Cumhurbaşkanımız talep etmedi AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımız kendi ödeneği ile ilgili kendisi artış talep etmedi. Cumhurbaşkanımızın talep etmemesi şöyle bir sorun ortaya çıkardı. 3 bine yakın milletvekilinin emekli maaşlarında bir artış olmayacağı anlamına geliyordu. Konu cumhurbaşkanımıza arz edildi. Buradan bir çağrı yapıyorum. Milletvekili maaşlarını cumhurbaşkanı maaşına endeksli olmasından çıkaralım. Bunu neden cumhurbaşkanı maaşına artış yapıyor gibi gösteriyorlar. Son derece çirkin bir yaklaşım" dedi.
23.06.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan Pınar Gültekin ve 'haksız tahrik indirimi' açıklaması
Bakan Bozdağ'dan Pınar Gültekin ve 'haksız tahrik indirimi' açıklaması Pınar Gültekin davasında sanık Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesi ile ilgili son dakika açıklaması! Kamuoyunda tepkilere neden olan kararla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da açıklama yaptı. ‘Haksız tahrik’ konusunun yeniden tartışılması gerektiğini söyleyen Bakan Bozdağ, “Son tartışılan konuda elbette insan olarak benim de eminim ki pek çok kimsenin de vicdanı sızlamıştır” dedi. "Bir soru sorarak da bu tartışmayı Türkiye kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum" diyen Bozdağ, “Tasarlayarak ya da canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme suçunun işlenmesi halinde tahrik nasıl uygulanmalı? Ya da uygulanmamalı mı?” dedi.
23.06.2022 Siyaset
Bakan Yanık'tan Pınar Gültekin açıklaması: Dilekçemizi verdik
Bakan Yanık'tan Pınar Gültekin açıklaması: Dilekçemizi verdik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: "Pınar Gültekin davasıyla ilgili dün itibarıyla istinafa dilekçemizi verdik. Sonuna kadar süreci takip edeceğiz."
22.06.2022 Siyaset
Destici: Bir an önce terör örgütünün partisi kapatılmalı
Destici: Bir an önce terör örgütünün partisi kapatılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kırmızı çizgimiz nedir; terör ve şiddettir. Kırmızı çizgimiz terörist ve terör örgütüdür. Bir an önce terör örgütünün partisi kapatılmalı ve teröristler meclisten çıkarılmalıdır” dedi.
22.06.2022 Siyaset
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) işkence ettikten sonra varile koyarak diri diri yakan Cemal Metin Avcı’ya (32) ‘haksız tahrik’ indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesi infiale neden oldu. Avukat Rezan Epözdemir karara isyan etti: ABD’ye yazı yazdılar. Tüm şifreleri geldi. İddia edildiği gibi ne bir görüntü ne bir şantaj var. Pınar’a ait her şeye baktılar, haksız tahrik nerede?
22.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Gültekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar gültekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.