E-devlet'te yeni dönem! PTT şubesine gitmeden...
E-devlet'te yeni dönem! PTT şubesine gitmeden... E-devlet'te 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için yine dönem başladı. Artık 65 yaş ve üzeri vatandaşlar PTT şubelerine gitmeden e-Devlet şifrelerini alabilecekler. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Adrese Teslim Şifre Başvuruları" hizmetinin pilot bölge olarak seçilen Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşlar için başladığını belirterek, "Hizmet, pilot çalışmalarının tamamlanmasının ardından tüm Türkiye'de başvuruya açılacak." dedi.
20.11.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den, yüz yüze eğitimde 'pilot uygulama' önerisi
Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den, yüz yüze eğitimde 'pilot uygulama' önerisi Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bazı illerde seçilmiş bazı okullarda yüz yüze eğitim, pilot uygulama kapsamında başlatılabilir ve bunların sonuçları izlenir. Bu uygulama, yapılan hazırlıklarda gözden kaçan noktalar, aksamalar, hatalar varsa bunların ortaya çıkması ve düzeltilmesi için şans verir" dedi.
31.08.2020 Gündem
MEB, dört beceride ilk Türkçe elektronik sınav düzenledi!
MEB, dört beceride ilk Türkçe elektronik sınav düzenledi! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okuma, yazma, konuşma ve dinleme olmak üzere dört beceride dil yeterlilikleri ölçen ilk Türkçe elektronik sınavı (e-sınav) Ankara'da yaptıklarını belirterek, "Pilot uygulamalardan sonra elde edilen verileri kullanarak mevcut durumumuzu göreceğiz ve ana dildeki her bir beceri ile akademik başarı arasındaki ilişkileri inceleyeceğiz." dedi.
20.03.2019 Eğitim
Sır gibi saklanan anket!
Sır gibi saklanan anket! Tabletli eğitim sisteminin 1 yıllık ilk verileri, tableti tartışmaya açacak
29.09.2021 Gündem