Pide

Pide

Son dakika pide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pide gelişmeleri de dahil olmak üzere 617 pide haberi bulunmuştur. Tüm pide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Ramazan'ın son gününde tezgahlarda yerini aldı! Adanalılar akın edecek
Ramazan'ın son gününde tezgahlarda yerini aldı! Adanalılar akın edecek Ramazan ayında özellikle Adana'da satılmaya başlanan Ramazan Gülü Pidesi, Ramazan'ın son gününde tezgahlarda yerini aldı.
10.04.2024 Adana
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor Türkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
29.03.2024 Adana
Ateş karşısında zorlu mesai! hem oruç tutuyorlar hem de Ramazan pidesi yetiştiriyorlar
Ateş karşısında zorlu mesai! hem oruç tutuyorlar hem de Ramazan pidesi yetiştiriyorlar Adana'da Ramazan ayında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fırınlarda çalışan ustalar, oruçlarını aksatmadan yoğun sıcak altında zorlu ramazan mesailerine devam ediyor.
17.03.2024 Adana
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor Türkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
17.03.2024 Adana
Bakan Kacır, Ramazan pidesi yaptı
Bakan Kacır, Ramazan pidesi yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sosyal Gelişmeyi Destekleme Projesi (SOGEP) kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle faaliyetlerini sürdüren “Gastro-Akademi Eğitim Mutfağı’nda kolları sıvadı, Ramazan pidesi hazırladı.
15.03.2024 Gündem
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'ne bağlı öğrencileri günde 12 bin yuvarlak ekmek üretiyorlar ve kampüsde 15 TL'den satıldığını belirtiler.
14.03.2024 Gündem
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024?
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilk sahur gecesi geride kaldı. Davul sesini duymayan vatandaşlar Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Gündem
11 Ayın Sultanı geldi: Ramazan Gülü tezgahlardaki yerini aldı
11 Ayın Sultanı geldi: Ramazan Gülü tezgahlardaki yerini aldı Ramazan ayında özellikle Adana'da satılmaya başlanan Ramazan Gülü Pidesi, tezgahlardaki yerlerini aldı.
12.03.2024 Adana
Pide fiyatı açıklandı! 380 gram pidenin fiyatı belli oldu
Pide fiyatı açıklandı! 380 gram pidenin fiyatı belli oldu İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi Bursa’da 20 liradan satılacak.
6.03.2024 Ekonomi
Adana’da ramazan pidesi fiyatı belli oldu!
Adana’da ramazan pidesi fiyatı belli oldu! Ramazan öncesi iftar sofralarının vazgeçilmezi ramazan pidesinin fiyatı belli oldu.
6.03.2024 Adana
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor Eskişehir’de vatandaşlar kış aylarında soğuk hava şartlarıyla mücadele ederken, pideci Mustafa Çubuk fırın ateşinin başında ter akıtıyor.
24.12.2023 Gündem
Pide Kaç Kalori? Pide Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pide Kaç Kalori? Pide Besin Değerleri Ve Kalorisi... Pide, Türk mutfak kültürünün başlıca ürünlerindendir. Farklı çeşitlerde ve sade olarak yapılır. En çok bilinenleri ise kıymalı, kuşbaşılı ve peynirli pidedir. Ayrıca ekmek olarak tüketilen pide de herkesi sevdiği beyaz unlu mamullerindendir. Pide tüketimi ise vücuda bol miktarda karbonhidrat ve kalori alımı sağlar. Bu nedenle dengeli miktarda tüketilmelidir.
20.12.2023 Sağlık
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler...
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler... "Cicirya pidesi" olarak bilinen pide, ince ve çıtır hamurla yapılır. Cicirya pidesinin iç harcı ve sunumu farklı yerlerde değişebilir. Örneğin, İzmir'de "cicirya pidesi," ince hamurlu bir pide türüdür ve iç harcı genellikle sucuk, pastırma, kaşar peyniri, yeşillikler ve baharatlardan oluşur. Pide, fırında kızartılarak servis edilir ve sıcak olarak yenir. Peki, Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler ve Cicirya pidesi tarifi…
11.10.2023 Gündem
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta gelinler manav pidesi yapıyor. Mancarlı pide olarak da bilinen manav pidesi tarifi ise, akşam ne yemek yapsam diyenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, manav pidesi nasıl yapılır? İşte bol yeşillik manav pidesi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler…
31.08.2023 Gündem
80 derece sıcaklıkta zorlu mesai! 'İşimizin başındayız'
80 derece sıcaklıkta zorlu mesai! 'İşimizin başındayız' Afyonkarahisar’da hava sıcaklıklarının 33 dereceye kadar yükselmesi fırıncı esnafına zor günler yaşatıyor. Alevli fırının önünde sıcaklık zaman zaman 80 dereceleri bulurken, her şeye rağmen fırıncı esnafı ekmeklerini kazanmak için alın teri döküyor.
13.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.