Pearl Harbor

Pearl Harbor

Son dakika Pearl Harbor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pearl Harbor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pearl Harbor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pearl Harbor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pearl harbor gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 pearl harbor haberi bulunmuştur. Tüm pearl harbor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor!
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor! "Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı.
4.12.2023 Magazin
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, “Ateşkes çağrıları İsrail'e Hamas'a teslim olma, teröre teslim olma, barbarlığa teslim olma çağrısıdır. Bu olmayacak” dedi.
30.10.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Dünya
Zelenski 'acil' diyerek çağrıda bulundu! 'Hava sahasını kapatın'
Zelenski 'acil' diyerek çağrıda bulundu! 'Hava sahasını kapatın' Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ABD Kongresi'nde konuştu. Zelenski, "3 haftadır Ukrayna şehirleri vuruluyor. Rusya Ukrayna semalarını bir ölüm yuvasına çevirdi. Rus güçleri çoktan neredeyse bin füze fırlattı Ukrayna’ya. Biz Rus terörüne karşılık istiyoruz, hava sahasını kapatın." ifadelerini kullandı.
16.03.2022 Dünya
Trump'tan corona virüs yorumu: 11 Eylül ve Pearl Harbor...
Trump'tan corona virüs yorumu: 11 Eylül ve Pearl Harbor... ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinde 72 binden fazla kişinin canına mal olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını için, "11 Eylül saldırılarından ve Pearl Harbor'dan daha kötü" değerlendirmesinde bulundu.
6.05.2020 Corona Virüsü
'Ürkütücü' corona açıklaması: En zor ve üzücü hafta olacak
'Ürkütücü' corona açıklaması: En zor ve üzücü hafta olacak ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Jerome Adams, "Birçok Amerikalı için bu hafta en zor ve en üzücü hafta olacak. Bu bizim için bir Pearl Harbor, bir 11 Eylül anı olacak ve sadece yerel olarak değil ülke genelinde hissedilecek." değerlendirmesini yaptı.
5.04.2020 Corona Virüsü
Pearl Harbor Tersanesi'nde silahlı saldırı
Pearl Harbor Tersanesi'nde silahlı saldırı ABD'deki Pearl Harbor Tersanesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
5.12.2019 Dünya
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak
"Baba Bush" Körfez Savaşı ile hatırlanacak Hayata 94 yaşında veda eden ABD'nin 41. Başkanı George H. W. Bush, İkinci Dünya Savaşı'na katılan en genç donanma pilotu olmanın yanı sıra uzun bir siyasi kariyere sahip olsa da özellikle Orta Doğu'da Körfez Savaşı'ndaki yıkımları ile hatırlanacak.
5.12.2018 Dünya
Kate Beckinsale'den cesur paylaşım!
Kate Beckinsale'den cesur paylaşım! 'Karanlıklar Ülkesi', 'Pearl Harbor' ve 'Göklerin Hakimi' gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncu Kate Beckinsale, instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğrafla dikkati çekti.
19.10.2018 Magazin
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
Son dakika: Tartışma yeniden alevlendi! Savaşın sorumlusu...
Son dakika: Tartışma yeniden alevlendi! Savaşın sorumlusu... İkinci Dünya Savaşı sırasında Japonya'nın başında olan İmparator Hirohito ile ilgili yeni ortaya çıkan bir günlük, kendisinin ülkenin savaşa dahil olmasından ne ölçüde sorumlu tutulması gerektiğine dair yapılan tartışmaları yeniden alevlendirecek gibi görünüyor.
23.08.2018 Dünya
‘Kim’in füzeleri milyonları öldürecek’
‘Kim’in füzeleri milyonları öldürecek’ Washington Post gazetesi için hazırlanan bir ‘savaş senaryosunda’, Kuzey Kore ile ABD arasında çıkacak olası bir nükleer savaşta milyonlarca Amerikalının öleceği öngörüsünde bulunuldu
12.12.2017 Dünya
'Manhattan'da 1 milyondan fazla kişi ölecek!'
'Manhattan'da 1 milyondan fazla kişi ölecek!' James Martin Silahların Yayılmasını Önleme Araştırmaları Merkezi Doğu Asya Programı Direktörü Jeffrey Lewis The Washington Post için kaleme aldığı yazıda, Kore Yarımadası’ndaki çatışmanın olası başlama senaryosunu yazdı.
12.12.2017 Dünya
Trump'tan Pearl Harbor ziyareti
Trump'tan Pearl Harbor ziyareti ABD Başkanı Donald Trump eş ile birlilkte, Asya turu öncesinde seyahatinin ilk durağı Hawaii'de Pearl Harbor'a ziyarette bulundu.
4.11.2017 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Obama ve Abe'den tarihi buluşma
Obama ve Abe'den tarihi buluşma Bir ilki gerçekleştirerek 7 ay önce Hiroşima'yı ziyaret eden ABD Başkanı Barack Obama ile Japonya Başbakanı Şinzo Abe, 75 yıl önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı yerde bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
75 yıl sonra tarihi an!
75 yıl sonra tarihi an! Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarihi bir ziyaret için ABD'nin Hawaii eyaletinde bulunuyor.
17.06.2021 Dünya
İade-i ziyaret
İade-i ziyaret Obama’nın ABD’nin atom bombasıyla yerle bir olan Hiroşima’yı ziyaret eden ilk başkan olmasının ardından, Japon Başbakanı Abe de Japonya’nın ABD donanmasını vurduğu Pearl Harbor’ı 75 yıl sonra ziyaret eden ilk Japon lider olacak.
6.12.2016 Dünya
75 askerin hayatını kurtaran cesur yürek
75 askerin hayatını kurtaran cesur yürek Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge), 2. Dünya Savaşı‘nda görev yapan vicdani retçi Desmond T. Doss’un çarpıcı hayat hikayesini ele alıyor.
25.11.2016 Arşiv
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek...
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek... Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge), 2. Dünya Savaşı'nda görev yapan vicdani retçi Desmond T. Doss'un çarpıcı hayat hikayesini ele alıyor.
4.11.2016 Arşiv
Bingazi rezaleti
Bingazi rezaleti 2012’de Libya’da ABD elçisinin hayatını kaybettiği baskını anlatan ‘13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri’ filminde en önde yer alan teröristlerden birine Türk bayraklı tişört giydirildi. Türk bayraklı terörist elinde silahla defalarca gözüküyor
17.06.2021 Dünya
Hiroşima'ya karşılık Pearl Harbor jesti gelmedi
Hiroşima'ya karşılık Pearl Harbor jesti gelmedi Dünyanın zengin yedi ülkesini Japonya'da buluşturan G7 Zirvesi'nde, Obama'dan Merkel'e liderler birlikte ağaç dikti. Japonya Başbakanı Abe, Obama'nın Hiroşima ziyaretine karşılık olarak II. Dünya Savaşı'nda ülkesinin bombaladığı Pearl Harbor'ı ziyaret etmeyeceğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Dadı krizi
Dadı krizi Jennifer Garner’dan boşanan Ben Affleck’in adı çocuklarının dadısıyla anıldı...
30.07.2015 Magazin
‘En zor karar’
‘En zor karar’ Hollywood’un en romantik çiftlerinden Ben Affleck ve Jennifer Garner, ayrılık haberlerini ‘zor bir boşanma kararı aldık’ sözleriyle duyurdu...
1.07.2015 Magazin
Bebek göründü!
Bebek göründü! Pearl Harbor filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Jaime King (35), bir süredir hamileliği nedeniyle ortalarda görünmüyordu...
4.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pearl Harbor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pearl harbor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.