Gazete Vatan Logo
Magazin ‘En zor karar’

‘En zor karar’

Hollywood’un en romantik çiftlerinden Ben Affleck ve Jennifer Garner, ayrılık haberlerini ‘zor bir boşanma kararı aldık’ sözleriyle duyurdu.

Evliliklerinde 10’uncu yılı geride bırakan Hollywood’un en gözde çiftlerinden Ben Affleck (42) ve Jennifer GArner (43), yayınladıkları ortak bir açıklamada “Çok ve dikkatli düşündükten sonra zor bir boşanma kararı aldık” diyerek evliliklerinin bittiğini duyurdu ve ekledi “İlişkimize sevgi ve arkadaşlıkla devam edeceğiz, çocuklarımıza birlikte ebebeynlik yapacağız” diye de ekledi. Affleck, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda “İlk çocuktan sonra her şey çok hızlı geçti. Çocuklar olmadan önce ne yapıyorduk inanın hatırlamıyorum. Üç çocuktan sonra şimdi yeni yeni birbirimize vakit ayırmaya başladık. Karşınızdaki insandan her zaman kur yapmasını bekleyemezsiniz. Şu sıralar kur yaptığımı söylemeyeceğim. Enerjim yok!” demişti.

Eşiyle sette tanışan Affleck, eski bir röportajında ise ilişkilerini “Pearl Harbor’u çekerken tanıştık, Daredevil’i çekerken ise aşık olduk” sözleriyle anlatmıştı. Toplam servetleri 150 milyon dolar olan çift, Los Angeles, New York, Montana ve Gürcistan’daki evlerini paylaşacak.

Haberin Devamı