Pazartesi

Pazartesi

Son dakika pazartesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazartesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazartesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazartesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazartesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.698 pazartesi haberi bulunmuştur. Tüm pazartesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecek
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecekTarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos Pazartesi günü ihaleye çıkıyor.
26.07.2024Adana
26 - 29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak
26 - 29 Temmuz tarihleri arasında TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak26-29 temmuz tarihlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne görevliler dışında ziyaretçi girişi yapılamayacak.
25.07.2024Gündem
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda 1'inci ve 2'nci haftanın programı açıklandı. Açılış maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile Hatayspor arasında.
24.07.2024Süper Lig
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
LGS 2. Tercih ne zaman, lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2024? Lise 2 tercihler takvimi
LGS 2. Tercih ne zaman, lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2024? Lise 2 tercihler takvimiLGS 2. tercih tarihleri için araştırmalar yoğunlaştı. LGS tercih sonuçlarının 22 Temmuz 2024 tarihinde açıklanmasıyla lise nakil işlemlerinin ne zaman başlayacağı sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan LGS 1. ve 2. nakil tercih takvimi ile LGS ek yerleştirme tarihleri netleşti. Peki, LGS nakil işlemleri (ek tercih) ne zaman başlıyor? e-Okul ile nakil başvurusu nasıl yapılır?
23.07.2024Gündem
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsiz
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsizOsmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, ziyarete açılmasının ardından 2 gün 13 bine yakın kişiyi ağırladı.
22.07.2024Gündem
Lise (LGS) tercih sonuçları 2024 | meb.gov.tr LGS yerleştirme sonuçları:  (Lise Yerleştirme) sorgulama ekranı: "meb.gov.tr" için tıklayın
Lise (LGS) tercih sonuçları 2024 | meb.gov.tr LGS yerleştirme sonuçları: (Lise Yerleştirme) sorgulama ekranı: "meb.gov.tr" için tıklayınLGS tercih sonuçları (Lise yerleştirme sonuçları) bugün yani 22 Temmuz Pazartesi günü "meb.gov.tr" üzerinden açıklandı. MEB Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi "meb.gov.tr" adresi üzerinden sonuçları sorgulayabiliyorlar. Öğrenciler, sınav sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabiliyorlar. GS tercih sonuçları ekranında adaylar yerleştirildikleri liseleri görüntüleyebilecek. Peki 2024 LGS tercih sonuçları açıklandı mı? LGS yerleştirme sonucu nasıl sorgulanır?
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsizİstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda 6 yıl süren restorasyon tamamlandı. Sarayda bugün açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla birlikte İstanbul'umuzun tarihi, kültürel ve turistik cazibesinin daha da artacağına inanıyorum." dedi.
19.07.2024Gündem
Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir? Sokak hayvanları yasası 17 madde
Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir? Sokak hayvanları yasası 17 maddeSahipsiz hayvanlara yönelik Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İlk 3 madde kabul edildi. Peki, Sokak hayvanları yasası ilk 3 maddesi nedir, sokak hayvanları yasası 17 madde neyi içeriyor?
18.07.2024Gündem
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklama
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklamaMeteoroloji 6 il için sarı kod verdi. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de dikkat çeken bir paylaşım yaparak 'tropik gece' vurgusunda bulundu. Peki, Tropik ne demek, tropik gece nedir?
18.07.2024Gündem
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'deSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
15.07.2024Galatasaray
15 Temmuz BUGÜN hastaneler açık mı, tatil mi 2024?
15 Temmuz BUGÜN hastaneler açık mı, tatil mi 2024? 15 Temmuz bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Milli Birlik ve Demokrasi Günü resmi tatil olması nedeniyle birçok resmi kurum ve kuruluş kapalı olacak. Peki, 15 Temmuz hastaneler açık mı, sağlık ocakları ve poliklinikler çalışıyor mu, kapalı mı?
15.07.2024Gündem
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandı
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandıFenerbahçe, adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın'ın transferinde mutlu sona yaklaştı.
14.07.2024Şampiy10
Yarın (15 Temmuz) Borsa açık mı? Borsa İstanbul'da 15 Temmuz işlem var mı?
Yarın (15 Temmuz) Borsa açık mı? Borsa İstanbul'da 15 Temmuz işlem var mı?Borsa İstanbul'un yarın açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde BIST 100'de işlemler açık mı? Pazartesi günü Borsa çalışıyor mu?
14.07.2024Ekonomi
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'de
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'deSon şampiyon Galatasaray, yarın saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
14.07.2024Galatasaray
Noterler 15 Temmuz’da açık mı, noter resmi tatilde çalışır mı? 15 Temmuz noterler kapalı mı 2024?
Noterler 15 Temmuz’da açık mı, noter resmi tatilde çalışır mı? 15 Temmuz noterler kapalı mı 2024?15 Temmuz noterler açık mı 2024, noterler 15 Temmuz’da kapalı mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Resmi tatillerde devlet daireleri kapalı oluyor. Bu kapsamda noterlerin çalışma saatleri sorgulanmaya başlandı. Peki, noter resmi tatilde çalışır mı?
13.07.2024Gündem
Gemz günlük kombo 11 Temmuz! Gemz günlük kombinasyon 11 Temmuz nedir, Gemz günlük şifre nasıl girilir? Gemz günlük kartlar ve Gemz günlük combo 11 Temmuz
Gemz günlük kombo 11 Temmuz! Gemz günlük kombinasyon 11 Temmuz nedir, Gemz günlük şifre nasıl girilir? Gemz günlük kartlar ve Gemz günlük combo 11 TemmuzGemz günlük kombo 11 Temmuz şifre ve kartları için araştırmalar yoğunlaştı. Oyun severlerin merakla beklediği 11 Temmuz Gemz kombo kartları belli oldu. Telegram oyunu GemZ günlük kombo kartlarının ne olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Gemz günlük kombo nasıl girilir? İşte Gemz daily combo 11 Temmuz 2024…
11.07.2024Ekonomi
Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Copa America ne zaman bitiyor?
Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Copa America ne zaman bitiyor?14 Haziran’da başlayan Copa America’da final heyecanı için heyecan dorukta. Brezilya turnuvaya çeyrek finalde veda ederken finale yükselen ilk takım Arjantin oldu. Peki Copa America finali ne zaman? Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
10.07.2024Şampiy10
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatiller arasında yer alıyor. Durum böyle olunca Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak edilmeye başladı. Peki, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 15 Temmuz Pazartesi metro, otobüs, metrobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi?
10.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pazartesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazartesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.