Pazarcı

Pazarcı

Son dakika PAZARCI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PAZARCI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PAZARCI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazarcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazarcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 pazarcı haberi bulunmuştur. Tüm pazarcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu Usta oyuncu Kadir İnanır'ın geçtiğimiz pazar günü geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi' olan bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ile ilk müdahalesini yapan ekipten Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Pazarcı ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Demir, usta sanatçının Beykoz'daki evinden hastaneye nakli ve acilde değerlendirilmesi sonrası tedaviye başlanmasının, toplamda 20 dakika gibi rekor bir sürede gerçekleşmesiyle büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekti. Uzmanlar inme şüphesinde hiç beklemeden 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini vurguladı.
26.03.2024 Magazin
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor Sakarya ve Düzce’de pazarcılık yapan Mevlüt Akın, işine kattığı müzikli şovlarla vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Videoları sosyal medyada 1 milyonun üzerinde izlenen ve 500 bin takipçisi bulunan Akın, vatandaşlardan tam not alıyor.
21.12.2023 Gündem
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var"
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var" Haftanın her günü kentin farklı bölgelerinde kurulan semt pazarlarında zam şampiyonu üzüm oldu. Geçen hafta 35 TL’ye satılan üzüm, bu hafta 40 TL’den tezgahlardaki yerini aldı.
12.11.2023 Ekonomi
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil Avcılar'da semt pazarının kurulduğu caddeye park edilen kamyonet ve otomobil nedeniyle pazarcılar uzun süre tezgah açamadı. Esnaf, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tezgah açabildi. Pazarcı Yusuf Danış, "Piyango hangi pazarcı arkadaşımıza çıkacak belli değil. Yine 2-3 araba bırakılmış. Mağdur oluyoruz. Saat 05.00, 05.30 gibi geliyoruz. Bırakılan arabalar nedeniyle tezgah açamıyoruz" dedi.
19.10.2023 Yaşam
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletle bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 17 yaşındaki genç kızla 9 yaşındaki erkek çocuk yaralandı. Kaza sonrası genç kız, yaralanan çocuğun yanından bir an olsun ayrılmadı, zaman zaman iyi olup olmadığını sordu.
25.05.2023 Yaşam
Motosiklet sürücüsü yayalara çarpmamak için kendini feda etti
Motosiklet sürücüsü yayalara çarpmamak için kendini feda etti Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet sürücüsü önüne çıkan yayalara çarpmamak için frene bastı. Yayaların yaralanmaması için adeta kendini feda eden motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kaza anları ise kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
20.05.2023 Yaşam
Erken emeklilik imkanı! 'Yaş şartı kademeli olarak geri çekilmiş olacak'
Erken emeklilik imkanı! 'Yaş şartı kademeli olarak geri çekilmiş olacak' Yeni emeklilik rekormu için çalışmalar başlıyor. Yapılacak düzenlemeyle hem farklı mesleklerde çalışanlar arasında bir eşitleme olacak hem de SSK'lılar ile Bağ-Kur'lular arasındaki prim gün farkı ortadan kalkacak. Bağ-Kur'lular için erken emklililik imkanı doğacak. Uzmanlar yeni emeklilik sistemi değerlendirdi.
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Staj mağdurları için düğmeye basıldı! Emeklilik hakkı için ilk adım atıldı
Staj mağdurları için düğmeye basıldı! Emeklilik hakkı için ilk adım atıldı Esnafın emeklilik primi sayısının SGK’lılarla eşitlenmesinde detaylar netleşmeye başladı. Buna göre, prim indirimi düzenlemesinden; manav, bakkal, pazarcı gibi küçük esnafın yanı sıra, kendi hesabına çalışan doktor, eczacı, avukat da yararlanacak.
9.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnaflara da bir müjde vererek "Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
Pazarda ucuz satılan yeşilliğe bile rağbet yok
Pazarda ucuz satılan yeşilliğe bile rağbet yok Eskişehir’de sofraların vazgeçilmezlerinden olan yeşillikleri tezgâhlarda satışa sunan pazarcı esnafı, vatandaşların fiyatları uygun olmasına rağmen ürünlere pek rağbet göstermediğini söyledi.
4.05.2023 Ekonomi
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu. Pazarcılar gerekli kriterleri taşıyorsa gelir vergisinden istisna edilecek.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı: Esnaf ÖTV ödemeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı: Esnaf ÖTV ödemeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'nın Gemlik ilçesine yerli otomobil Togg ile geldi. Erdoğan, Gemlik'te vatandaşlara seslendi. Esnafa peş peşe müjdeler veren Erdoğan, "Esnafımız şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici işletmeciliği ve aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi.
24.04.2023 Gündem
Şiddetli yağış: Sokaklar adeta dereye döndü
Şiddetli yağış: Sokaklar adeta dereye döndü Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağış pazar alanını sular altında bırakırken sokaklar adeta dereye dönüştü.
18.04.2023 Gündem
Çağla tezgahlara düştü! Kilo fiyatı belli oldu
Çağla tezgahlara düştü! Kilo fiyatı belli oldu Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da 2023 yılının çilek ve çağla bademleri tezgahları süslemeye başladı.
10.04.2023 Ekonomi
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Karpuz tezgahlarda yerini aldı! İşte kilo fiyatları
Karpuz tezgahlarda yerini aldı! İşte kilo fiyatları Yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden karpuz, tezgahlarda yerini almaya başladı. Bayrampaşa'da bulunan bir pazarda karpuzun kilosu 35 liradan satılıyor. Pazarcı esnafı karpuzu dilimleyerek, müşterilerine satıyor.
2.04.2023 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı Türkiye’nin örtü altı üretim üssü Antalya’da ürünlerin işlendiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, bahar hareketliliği başladı. Havaların ısınması ile birlikte hale gelen ürün miktarı artarken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yüzde 50 düştü.
29.03.2023 Ekonomi
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Depremzedeler için pazardaki tezgahını ücretsiz açtı
Depremzedeler için pazardaki tezgahını ücretsiz açtı Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde pazarcılık yapan Fethullah Aktaş, tezgahını depremzede ailelerine ücretsiz açtı.
6.03.2023 Yaşam
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, geçtiğimiz hafta "EYT'den emekli oldum" diyerek tüm ürünlerini 5 liradan satmıştı. Esnaf, 25 Mart'ta ilk emekli maaşını alacağını belirterek, bir kamyon dolusu ürünü yeniden 5 liradan satacağını söyledi.
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pazarcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazarcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.