Payitaht Abdülhamit

Payitaht Abdülhamit

Son dakika Payitaht Abdülhamit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Payitaht Abdülhamit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Payitaht Abdülhamit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan payitaht abdülhamit gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 payitaht abdülhamit haberi bulunmuştur. Tüm payitaht abdülhamit haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Payitaht Abdülhamid' oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi!
'Payitaht Abdülhamid' oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi! Manisa’da iki kez kıl payı milletvekilliğini kaybeden Payitaht Abdülhamit dizisinin 'Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Manisa 1. sıradan aday olmuştu. Yenişehirlioğlu, resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçildi.
15.05.2023 Magazin
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı? Genç oyuncu Hülya Diken, İran'da 3 sezondur fenomen olan 'Made in İran' İran Yapımı' adlı polisiye dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti. Diken, dizinin Türkiye'de çekilecek olan bu sezonunda Türk polisi Ayla karakterine hayat verecek. İran'da çok sevilen ve yeni sezon çekimleri İstanbul'da yapılacak olan 'Made in İran' dizisinde başrolde Türk kadın polisi Ayla karakterine hayat verecek olan Hülya Diken, 'Çok heyecanlıyım. Önce festivalden ödüllerle dönen bir film. Ardından İran'da tesadüfen benim adımı taşıyan sinema filmi ve şimdi dizi. İran halkı beni sevdi bende onarı sevdim. Haftaya İstanbul'da set var ve şimdiden heyecan sardı.' Dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Hülya Diken hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hülya Diken kimdir, kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
13.09.2021 Gündem
Umut Demirdelen kimdir? Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti!
Umut Demirdelen kimdir? Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu Umut Demirdelen, akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle tedavi altına alındığı yoğum bakımda hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi Pusu’da da rol alan Umut Demirdelen hakkındaki bu gelişmenin ardından, Umut Demirdelen hakkındaki araştırmalar artmaya başladı. Peki, Umut Demirdelen kimdir?
21.04.2020 Gündem
Veba hastalığı nedir? Tedavisi mümkün mü?
Veba hastalığı nedir? Tedavisi mümkün mü? Fare gibi kemirgen hayvanlardan insanlara geçen Veba hastalığı dünya gelinde oldukça sık görülen bir hastalık. Baş ağrısı, vücut ağrısı, titreme, şiddetli halsizlik, bulantı gibi belirtilerle ortaya çıkan Veba hastalığı nedir? Veba hastalığı belirtileri nelerdir? Tedavisi mümkün mü? İşte detaylar…
2.11.2019 Sağlık
Payitaht Abdülhamid dizisine yeni karakter
Payitaht Abdülhamid dizisine yeni karakter TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisine yeni oyuncu dahil oldu.
22.01.2019 Televizyon
Mesut Özil'in Payitaht paylaşımı Almanları çıldırttı!
Mesut Özil'in Payitaht paylaşımı Almanları çıldırttı! Almanların ırkçılığı nedeniyle milli takımı bırakan Mesut, Payitaht mesajıyla Almanları bir kez daha çıldırttı.
27.10.2018 Spor Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı!
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı! Show Tv'nin açık ara reyting rekorları kıran ve fenomen karakterler çıkaran dizisi Çukur'a yeni bir isim daha katılıyor.
15.08.2018 Televizyon
Varoluş serüvenimin peşindeyim
Varoluş serüvenimin peşindeyim Selen Öztürk bugünlerde hem tiyatro sahnesinde, hem TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde rol alıyor. Oyun ve diziden yola çıkarak Selen Öztürk’ün dünyasına konuk oldum.
23.02.2018 Arşiv
Payitaht Abdülhamid 22.bölümde Parvus köşeye sıkıştı
Payitaht Abdülhamid 22.bölümde Parvus köşeye sıkıştı Payitaht Abdülhamid 22.bölümünde kendisini Gerfand'ın yerine tanıtan Parvus köşeye sıkıştı. Payitaht Abdülhamid yeni bölümünde sarayda Gerfand'ı sürpriz bir isim tanır. Böylelikle Parvus zorlu anlar yaşar. Payitaht Abdülhamit 27 Ekim Cuma günü 20.00'de TRT 1'de...
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamit Fransa’da gündem oldu!
Payitaht Abdülhamit Fransa’da gündem oldu! 29 Eylül Cuma günü saat 20.00’de yeni bölümüyle sezona merhaba diyecek olan TRT’nin iddialı dizisi “Payitaht Abdülhamid” Fransız ARTE Kanalı’nda yayınlanan “28 Dakika” adlı programa konu oldu.
29.09.2017 Televizyon
Ebubekir Öztürk diziden sonra filmden de çıkarıldı
Ebubekir Öztürk diziden sonra filmden de çıkarıldı İzmir Marşı'na küfrettiği videodan sonra büyük tepki çeken 'Ganyotçu' lakaplı Ebubekir Öztürk rol alacağı filmin kadrosundan çıkartıldı.
1.08.2017 Televizyon
TRT Genel Müdürlüğüne Eren atandı
TRT Genel Müdürlüğüne Eren atandı TRT Genel Müdürlüğüne, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren atandı.
29.09.2021 Gündem
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması Abdülhamit’in torunları tarafından başlatılan veraset davasıyla ilgili konuşan Orhan Osmanoğlu, ‘Devletimizi zarara sokmayız’ dedi
22.06.2017 Yaşam
İzmir Marşı'na küfür eden Öztürk'e bir şok daha!
İzmir Marşı'na küfür eden Öztürk'e bir şok daha! İzmir Marşı'na küfür ettiği videosu ortaya çıkan Ebubekir Öztürk'e şok üstüne şok yaşamaya devam ediyor. Videonun ortaya çıkmasının ardından rol aldığı Payitaht Abdülhamit dizisinden atılan Ebubekir Öztürk, bakın bu sefer de hangi projeden atıldı?
25.05.2017 Magazin
İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi
İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakaret içeren videonun ortaya çıkmasının ardından avukatı aracılığıyla özür diledi.
18.05.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor!
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor! Pana Film, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin çekimlerine başladı...
17.04.2017 Televizyon
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu İbn Haldun Üniversitesinin aylık gazetesi "Açık Medeniyet"in aralık sayısı çıktı.
20.12.2018 Gündem
Payitaht Abdülhamid 26. yeni bölümde Sultan Abdülhamit ölecek mi?
Payitaht Abdülhamid 26. yeni bölümde Sultan Abdülhamit ölecek mi? Payitaht Abdülhamid 26. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Hayatta kalma mücadelesi veren Sultan Abdülhamit bunu başarabilecek mi? Boşluğun fırsat bilindiği sarayda ise savaşlar çıkıyor. İşte Payitaht Abdülhamid fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Pınar Deniz: Aşk nedir bilmiyorum
Pınar Deniz: Aşk nedir bilmiyorum Vatanım Sensin'in Yıldız'ı Pınar Deniz, aşkla ilgili duygularını samimi bir şekilde açıkladı.
9.05.2017 Magazin
Tarih diziden değil kitaplardan öğrenilir
Tarih diziden değil kitaplardan öğrenilir TRT 1 ekranlarının yeni ve ses getiren dizisi Payitaht Abdülhamid’de Mehmed Paşa’yı canlandıran Mehmet Bozdoğan’ın sıra dışı bir hikayesi var. Çocukken, büyüdüğünde ayakkabı boyacısı olmanın hayalini kuran 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı’nın özel şoförlüğünü yapan Bozdoğan’la hem onun hikayesini hem de Payitaht Abdülhamid dizisini konuştuk
19.04.2017 Magazin
Ve beklenen gelişme! Evleniyorlar...
Ve beklenen gelişme! Evleniyorlar... Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in ‘Yıldız’ı Pınar Deniz (23) ve sevgilisi Kaan Turgut (32) evlilik kararı aldı.
15.03.2017 Magazin
Gerçek aşkı ortaya çıktı!
Gerçek aşkı ortaya çıktı! 'Vatanım Sensin'de 'Albay Cevdet'in (Halit Ergenç) kızı Yıldız'ı oynayan Pınar Deniz gerçek hayatında kiminle birlikte?
5.02.2017 Magazin
'İstanbul' ismi nereden geliyor?
'İstanbul' ismi nereden geliyor? Ayasofya Müzesi Başkanı ve tarihçi Haluk Dursun, "İstanbul" kelimesinin kökenini açıkladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Payitaht Abdülhamit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki payitaht abdülhamit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.