Ebubekir Öztürk

Ebubekir Öztürk

Son dakika Ebubekir Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebubekir Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebubekir Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebubekir Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebubekir öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 ebubekir öztürk haberi bulunmuştur. Tüm ebubekir öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Şehadet getirdim, vurun dedim”
“Şehadet getirdim, vurun dedim” Emekliye ayrılan Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbeciler tarafından nasıl teslim alındığının detayları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Ebubekir Öztürk diziden sonra filmden de çıkarıldı
Ebubekir Öztürk diziden sonra filmden de çıkarıldı İzmir Marşı'na küfrettiği videodan sonra büyük tepki çeken 'Ganyotçu' lakaplı Ebubekir Öztürk rol alacağı filmin kadrosundan çıkartıldı.
1.08.2017 Televizyon
İzmir Marşı'na küfür eden Öztürk'e bir şok daha!
İzmir Marşı'na küfür eden Öztürk'e bir şok daha! İzmir Marşı'na küfür ettiği videosu ortaya çıkan Ebubekir Öztürk'e şok üstüne şok yaşamaya devam ediyor. Videonun ortaya çıkmasının ardından rol aldığı Payitaht Abdülhamit dizisinden atılan Ebubekir Öztürk, bakın bu sefer de hangi projeden atıldı?
25.05.2017 Magazin
Ebubekir Öztürk: İzmir Marşı'nın önemini bilmiyordum
Ebubekir Öztürk: İzmir Marşı'nın önemini bilmiyordum Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'nın önemini bilmediğini söylerken, talihsizliğinin de videonun internete düşmesi olduğunu söyledi.
19.05.2017 Magazin
İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi
İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakaret içeren videonun ortaya çıkmasının ardından avukatı aracılığıyla özür diledi.
18.05.2017 Magazin
Ganyotçu ‘Payitaht’tan kovuldu
Ganyotçu ‘Payitaht’tan kovuldu İzmir Marşı'na küfreden 'Ganyotçu' lakaplı Ebubekir Öztürk rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu.
17.05.2017 Magazin
Filinta 55.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!
Filinta 55.bölüm fragmanı nefesleri kesecek! Trt 1 ekranlarında yayınlanan Filinta yoluna dolu dizgin devam ediyor. Heyecan dolu anların yaşanacağı Filinta 55.bölüm fragmanını yayınlandı. Merakla beklenen dizi Filinta son yayınlanan fragmanı ve detayları haberimizde...
13.04.2016 Magazin
Filinta 53. bölüm fragmanında şok! İzle
Filinta 53. bölüm fragmanında şok! İzle TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde ekrana kilitleyen Filinta dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte Filinta yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler...
31.03.2016 Magazin
Filinta 46. bölüm fragmanında Mustafa yaşam mücadelesi veriyor!-izle
Filinta 46. bölüm fragmanında Mustafa yaşam mücadelesi veriyor!-izle Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Filinta 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Filinta 46. bölüm fragmanında Mustafa yaşam mücadelesi veriyor. Filinta 46. bölüm fragmanında Mustafa'ya aşık iki kadın gözyaşlarına hakim olamıyor. Filinta 46. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
12.02.2016 Magazin
En duygusal şef!
En duygusal şef! Komedi türündeki ‘En Güzeli’ adlı sinema filminde, mesleğine yıllarını adamış bilge ve yol gösterici mutfak şefini canlandıran Erkan Can, karakteriyle bu kez hem güldürüyor hemde hüzünlendiriyor...
11.09.2015 Magazin
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle TRT'nin sevilen dizisi Filinta son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Boris’in, geçmişinin hırs ve intikam planlarını hesaplarken gözden kaçırdığı hata neydi? Yeni bölümde neler yaşanacak? Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
19.05.2015 Magazin
Yeşilçam'ın ünlü ismi TRT dizisine konuk oluyor!
Yeşilçam'ın ünlü ismi TRT dizisine konuk oluyor! 'Filinta' dizisi ünlü bir ismi konuk edecek.
17.05.2015 Televizyon
Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Elif ve Kahraman bebeklerini kucaklarına almışlardı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.04.2015 Magazin
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle TRT'nin sevilen dizilerinden biri olan Filinta son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Bekri, İstanbul'da Galata'nın altını üstüne getirdi. Peki yebi bölümde neler yaşanacak? Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.04.2015 Magazin
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle TRT'nin heyecanla takip edilen dizisi Filinta son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Filinta'da son bölümde sürpriz bir isim diziye konuk olmuştu. Peki Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
14.04.2015 Magazin
Yıldırım'a 'çapulcu' eleştirisi
Yıldırım'a 'çapulcu' eleştirisi Sakarya Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler Topluluğu'nun düzenlediği panelde konuşan Fenerbahçe eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Başkan Aziz Yıldırım'ın Genç Fenerbahçeliler hakkında 'Çapulcular' demesini eleştirdi.
21.03.2013 Futbol
Kuran kursunda iğrenç olay! 33 yıl hapis
Kuran kursunda iğrenç olay! 33 yıl hapis İstanbul Sarıyer’de 2021 Şubat ve Mayıs aylarında Tarabya Hz. Ebubekir Camii yatılı Kuran kursunda iddiaya göre, kadrosuz belletmen olarak çalışan Fatih Öztürk, yaşları 11 ile 13 arasında değişen dört erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu.
13.11.2021 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Bursaspor'un başkanı belli oldu
Bursaspor'un başkanı belli oldu Bursaspor Kulübü'nde mevcut başkan Ali Ay, yeniden başkanlığa seçildi.
27.05.2018 Futbol
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu FETÖ'nün adliye yapılanması davasında 114 sanığa 1 yıl 6 ay ile 12 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem
Akdoğan, cemaat malları için uyardı
Akdoğan, cemaat malları için uyardı Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan; vatandaşlar ile şirket ve vakıfları Gülen cemaatinin mallarını almama konusunda uyardı ve bunun "kara para aklamak" anlamına geldiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
CHP'li Öztürk Yılmaz'dan çarpıcı iddia
CHP'li Öztürk Yılmaz'dan çarpıcı iddia Türkiye'ye davet ettiğimiz Sünni aşiretler Ebubekir El Bağdadi'ye biat etti. Eski Musul Başkonsolosu ve CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda konuştu.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ebubekir Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebubekir öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.