Gazete Vatan Logo
Magazin Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

TRT'nin heyecanla takip edilen dizisi Filinta son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Filinta'da son bölümde sürpriz bir isim diziye konuk olmuştu. Peki Filinta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların heyecanlı dizisi Filinta son bölümünde aksiyonlu dakikalar yaşandı. Filinta'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizdeki linkte olacak.

FİLİNTA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Filinta'da son bölümde neler yaşandı?

Süreyya (Nur Fettahoğlu) adım adım hayatının şoklarını yaşattığı Boris’i (Serhat Tutumluer) bitirmek üzere intikam çalışmalarını sürdürmektedir. Bıçak Ali’nin (Cem Uçan) tekrar vurulma vakaası gündemdedir. Onun hafızasını silmeye çalışan Dr.Shultz gizemli bir şekilde yok olmuştur.

Kadı Gıyaseddin onun peşindedir. Mustafa (Onur Tuna) için yine şüpheli cinayet suçlaması bitmemiştir.. Ölümden kurtulan Lara ayaklarını oynatamamaktadır...

Durum onun için kötüdür. Anita von Wilhelm (Wilma Elles) hamiledir. Baba adayı Albrecht (Serhat Sümer) bir anda kendisini bulmak için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’a bela olan Bekri’nin (Ebubekir Öztürk) psikopat kardeşi Kadri ortaya çıkmıştır. Öte yanda Boris, geçmişinin araştırmalarında hem Saray tarafından banka kurma ortaklığı için görevlendirilen Maliye Nazırı Ömer Paşa, diğer taraftan sürpriz bir şekilde ortaya çıkan banker Sermet (Ahmet Arıman) ve Süreyya'nın yanı sıra kızı Lara’nın da sağlık durumuyla uğraşmaktadır…

Haberin Devamı

Ali Garbis'in kurşunundan kurtulmuş ama başından hafifçe yaralanmıştır. Kurşun başını sıyırıp geçmiştir. Herkes Mustafa'nın ipten kurtulacağına emindir. Ama Ali olay günü hakkında bir şey hatırlamaz. Kadı Gıyaseddin Padişaha çıkar. Ali'nin kurtulduğunu, bu işin arkasında başka bir iş olduğunu ona anlatır. Esat Paşa itiraz eder. Olayın tamamıyla aydınlatılmasını aksi halde hükmün geçerli olduğunu söyler. Mustafa gerçekten Ali'yi o gün öldürmek istemiş olabilir diye belirtir. Padişah ikilemde kalmıştır. Kararını sonra açıklayacağını bildirir. Ali zabitliğe geri döner, fakat akli melekeleri yerine gelene kadar açığa alınmıştır.