Filinta

Filinta

Son dakika filinta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filinta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filinta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filinta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filinta gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 filinta haberi bulunmuştur. Tüm filinta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Ceyhun Ergin kimdir, kaç yaşında? Leyla Lydia Tuğutlu Ceyhun Ergin ile evlendiğini duyurdu!
Ceyhun Ergin kimdir, kaç yaşında? Leyla Lydia Tuğutlu Ceyhun Ergin ile evlendiğini duyurdu! 2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Ergin ile evlendiğini açıkladı. Peki, Ceyhun Ergin kimdir?
20.07.2022 Magazin
Emine Erdoğan: Hedefimiz, tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak
Emine Erdoğan: Hedefimiz, tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Dokuma Atlası Projesi ile yok olmaya yüz tutan zengin dokuma kültürünü yeniden ihya etmeyi amaçladıklarını belirterek "Yerelde teşvikler vererek, dokumalarımızın yeniden canlanmasını arzu ediyoruz. Türkiye tekstil ihracatında çok güçlü bir ülke. Hedefimiz, bu ihracat başarımızı yerel dokumalarımızla daha da zenginleştirmek, tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak" dedi.
12.01.2022 Siyaset
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler…
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler… Sami Saydan oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti. Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Sami Sayfan hakkında merak edilenler arttı. Peki, Sami Saydan kimdir?
25.10.2021 Gündem
Neslihan Atagül'den günaydın pozu!
Neslihan Atagül'den günaydın pozu! Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan ve geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile yurt dışına çıktı. Ünlü ismin efektli günaydın pozları ise dikkat çekti.
11.10.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Ahmet Arif kimdir? Ahmet Arif şiirleri, hayatı, Leyla Erbil’e aşkı…
Ahmet Arif kimdir? Ahmet Arif şiirleri, hayatı, Leyla Erbil’e aşkı… 'Hasretinden Prangalar Eskittim', 'Sevdan Beni' gibi unutulmaz şiirlerin yazarı Türkiye edebiyatının usta şairlerinden Ahmed Arif, 30 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. İşte toplumcu gerçekçi şairlerimizden Ahmed Arif'in hayatına dair merak edilenler…
2.06.2021 Gündem
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı Koronavirüse yakalanan oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı.
2.04.2021 Magazin
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler…
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler… Şans Kapıyı Çalınca programının yeniden izleyici ile buluşmasının duyurulmasıyla gözler, eski sunucu Kayra Şenocak’a çevrildi. Fenomen yarışma programı 'Şans Kapıyı Çalınca' yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran yarışma programı çok yakında ATV'de izleyicilerle buluşacak. Peki, programın eski sunucusu Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmleri…
17.07.2020 Gündem
Reshad Strik kimdir? İşte Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik nereli, kaç yaşında?
Reshad Strik kimdir? İşte Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik nereli, kaç yaşında? Dünyanın en ücra köşelerinde sağlıksız ve tehlikeli işlerde çalışan insanların hayatlarını konu alan Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik internette merak ediliyor. Peki, Reshad Strik kimdir? İşte Reshad Strik hakkında merak edilenler…
22.12.2020 Magazin
Türkiye'nin en pahalı yalısı satılıyor!
Türkiye'nin en pahalı yalısı satılıyor! İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor.
27.10.2019 Gündem
Sigara yasağını deldi!
Sigara yasağını deldi! Oyuncu Tuba Ünsal, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul haftasında gerçekleşen Aslı Filinta defilesinde objektiflere yansıdı.
22.03.2019 Magazin
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu İbn Haldun Üniversitesinin aylık gazetesi "Açık Medeniyet"in aralık sayısı çıktı.
20.12.2018 Gündem
Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor
Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor 'Payitaht Abdülhamid' 3. sezonda Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi oyuncuları kadrosuna kattı.
14.09.2018 Televizyon
Onur Tuna kimdir?
Onur Tuna kimdir? Onur Tuna kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile ilgili tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Onur Tuna hakkındaki detaylar...
26.06.2018 Gündem
Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu)
Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu) Alper Atak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul'da rol alan Alper Atak'ın Game Of Thrones’un sinema filmi için davet alması gündeme bomba gibi düştü. İşte Alper Atak hakkındaki bilgiler...
4.06.2018 Gündem
Aşk diye bir şey yok!
Aşk diye bir şey yok! İlk görüşte aşka inanmadığını anlatan Yosi Mizrahi, “Hele ki iki defa boşanmış biri olarak aşk diye bir şey yok diyebilirim” şeklinde konuştu.
14.04.2018 Magazin
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor!
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor! Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryoyla birçok insanın mağdur olmasına sebep olan Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor.
11.04.2018 Magazin
Kadın oyuncuların son kullanma tarihi var!
Kadın oyuncuların son kullanma tarihi var! O dönem dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu. Aşk-ı Memnu’da Peyker, Muhteşem Yüzyıl’da Mahidevran Sultan, Filinta’da Süreyya karakterlerine hayat verdi. Şimdi yine bir Osmanlı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna katıldı. Nur Fettahoğlu ile oyunculuk serüvenini konuştuk.
31.03.2018 Arşiv
İstanbul’un modayla randevusu
İstanbul’un modayla randevusu Defileler, sunumlar, tanıtımlar, açılışlar derken İstanbul, modayla dopdolu bir hafta geçirdi. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonları moda dünyasıyla buluşurken podyumlardaki farklı konseptler ve canlı performanslar dikkat çekiciydi.
30.03.2018 Arşiv
Genç oyuncu hayatını kaybetti
Genç oyuncu hayatını kaybetti Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve birçok dizide usta oyuncularla birlikte rol alan genç oyuncu evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
6.03.2018 Yaşam
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim!
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim! TRT'nin dizisinin kadrosuna üç önemli isim katıldı.
19.02.2018 Televizyon
Taşlar yerinden oynuyor! Ertuğrul’a yeni düşman
Taşlar yerinden oynuyor! Ertuğrul’a yeni düşman Ünlü oyuncu Hakan Onat, başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı, Mehmet Bozdağ imzalı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil oldu.
1.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Filinta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filinta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.