Gazete Vatan Logo

Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu)

Alper Atak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul'da rol alan Alper Atak'ın Game Of Thrones’un sinema filmi için davet alması gündeme bomba gibi düştü. İşte Alper Atak hakkındaki bilgiler...

Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu)

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakteriyle rol alan Alper Atak'ın hayatı merak konusu oldu. Başarılı oyuncu Game Of Thrones'un 8. sezonu için davet aldı.

ALPER ATAK INSTAGRAM HESABI

ALPER ATAK KİMDİR?

Alper Atak, 1972 yılında Adana’da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizi projelerinde yer alan Alper Atak, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun’un başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakterini canlandırdı. İstanbul Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu, ayrıca Tiyatro Öykü’nün kurucusu ve genel sanat yönetmenidir. San Francisco State University theatre Department Master Acting eğitimini kazanan ilk Türk oyuncu olan Alper Atak 8 aylık eğitimin ardından İleri Oyunculuk diploması almıştır.