İzmir Marşı

İzmir Marşı

Son dakika izmir marşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmir marşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmir marşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Marşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir marşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 izmir marşı haberi bulunmuştur. Tüm izmir marşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk vefatının 84’üncü yılında Demirören Medya Center’da anıldı
Atatürk vefatının 84’üncü yılında Demirören Medya Center’da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84üncü yılında Demirören Medya Centerda yapılan bir programla anıldı. Anma programında yazar Doğan Hızlan, Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Atatürkü anlattı.
10.11.2022 Gündem
Sanatçılar Barış Manço için sahnede!
Sanatçılar Barış Manço için sahnede! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam farklı ve anlamlı bir geceye imza attı. Boğazın ışıkları altında 23 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço anıldı. Bu özel gecede Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi değerli sanatçılar aynı sahnede bir araya gelerek birbirinden değerli Barış Manço şarkılarını seslendirdi.
13.10.2022 Televizyon
Muharrem İnce: CHP işgal altında
Muharrem İnce: CHP işgal altında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Önümüzdeki kurultayda Atatürk, Anıtkabir'den çıksa genel başkanlığa aday olsa İsmet İnönü de genel sekreter olsa 2'si birden girseler, kurultayı kaybederler. Kazanamazlar çünkü CHP, işgal altında" dedi.
16.09.2022 Siyaset
AK Partili Turan'dan Tunç Soyer'e tepki: Adam sanki İzmir'in değil de Atina'nın belediye başkanı
AK Partili Turan'dan Tunç Soyer'e tepki: Adam sanki İzmir'in değil de Atina'nın belediye başkanı AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun kutlandığı törende bir belediye başkanının söylemleriyle adeta bir utanca şahitlik ettik. Sanki İzmir'in Yunanistan’dan kurtulmasını değil de Osmanlı'nın yıkılmasını kutlar bir dille konuşma yaptığını gördük. Adam sanki İzmir'in değil de Atina'nın belediye başkanı. Yunan'ın denize dökülmesini değil de Osmanlı'nın yıkılmasını kutlayan tarzda bir konuşma yaptı" dedi.
10.09.2022 Siyaset
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dördüncü kez Karadeniz müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı. Her yaştan müzikseverin olduğu konser alanı, saatler öncesinde hınca hınç doldu.
10.09.2022 Magazin
Kılıçdaroğlu: Hakkınızın yenmesini istemiyorsanız bize katılacaksınız
Kılıçdaroğlu: Hakkınızın yenmesini istemiyorsanız bize katılacaksınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK’e müdahale edildiğini öne sürerek, "İşçilere, emeklilere, dul ve yetimlere sesleniyorum; hakkınızın yenmesini istemiyorsanız bize katılacaksınız, yanımızda duracaksınız. Hakkınızı hukukunuzu teslim edeceğiz” dedi.
7.06.2022 Siyaset
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler...
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler... Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Plakadan yola çıkan polis, kuzenler B.F. ile C.F.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan araştırmada kuzenlerin, 6 farklı suçtan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Yaşananlar olay sonrası vatandaşlar anıtın önünde nöbet tutmaya başladı.
4.02.2022 Gündem
Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldırıda yeni gelişme! Nöbet başladı, binlerce vatandaş meydanda...
Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldırıda yeni gelişme! Nöbet başladı, binlerce vatandaş meydanda... Samsun'da Atatürk Anıtı'na urgan asılarak saldırı düzenlenmesine tepki amacıyla vatandaşlar, anıt önünde nöbet tutuyor. Vatandaşlar meşale yakarak İstiklal Marşı, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı'nı okuyor. Öte yandan Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2022 Gündem
TRT'den 'İzmir Marşı' iddialarına ilişkin açıklama
TRT'den 'İzmir Marşı' iddialarına ilişkin açıklama TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanan Türkiye-Polonya maçı sonrası TRT'nin "İzmir Marşı'nı sansürlediği" iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Sobacı, "Büyük başarı gösteren millilerimizi kutluyorum. Bu başarıya TRT'nin İzmir Marşı'nı sansürlediği şeklinde mesnetsiz iddialarla, hatta bilinçli bir körlükle gölge düşürmeye çalışanları kınıyorum" ifadelerini kullandı.
1.09.2021 Gündem
Haluk Levent'ten İzmir'de muhteşem konser
Haluk Levent'ten İzmir'de muhteşem konser İzmir'de konser veren Haluk Levent,tüm geliri Nusaybin’de bir patlamada evleri hasar gören ve aileleri ile birlikte Mardin’de bir otele yerleştirilen ailelerin konaklama masrafları için bağışladı.
21.10.2019 Magazin
Yeni yaşına sahnede girdi
Yeni yaşına sahnede girdi Şarkıcı Yonca Lodi, İzmir Karaburun Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Mordoğan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.
17.09.2019 Magazin
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz?
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz? Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Bodrum Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.
13.07.2019 Magazin
Mustafa Cengiz: Bizim siyasetimiz Galatasaray’dır
Mustafa Cengiz: Bizim siyasetimiz Galatasaray’dır Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu'nda yaşanan tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Bizim siyasetimiz Galatasaray’dır" dedi.
11.05.2019 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say'ın konserine katıldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say'ın konserine katıldı! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say’ın davetiyle “Truva Sonatı” konserine katıldı. ATO Congresium’daki konserde Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti. Konserde ABD’li Senatör Lindsey Graham sürprizi de yaşandı. Konserin diğer bir sürprizi de sahneye çıkan Erdoğan'ın Fazıl Say'ı Külliye'deki opera salonuna konser için davet etmesi oldu.
18.01.2019 Siyaset
Fazıl Say, İzmir'i notalarla anlattı
Fazıl Say, İzmir'i notalarla anlattı Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, İzmir için özel olarak bestelediği eserini ilk kez çaldı. Sanatçının İzmir Belediyesi'nin 150'nci kuruluş yıl dönümü için özel olarak notalara döktüğü 'İzmir Süiti' ayakta alkışlandı.
31.10.2018 Kültür Sanat
Kemer Country’de ustalar günü
Kemer Country’de ustalar günü Kemer Country Golf Kulübü, iş ve cemiyet hayatının ünlü golfçülerini Kaptanlık Turnuvası’nda buluşturdu
29.10.2018 Magazin
MEB, İstanbul Erkek Lisesinde yaşananlarla ilgili soruşturma başlattı
MEB, İstanbul Erkek Lisesinde yaşananlarla ilgili soruşturma başlattı Milli Eğitim Bakanlığı'nca, İstanbul Erkek Lisesinde Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldı
28.10.2018 Gündem
Elif Kaya'dan albüm müjdesi
Elif Kaya'dan albüm müjdesi İzmir'de konser veren başarılı şarkıcı Elif Kaya, albüm müjdesi verdi.
28.10.2018 Magazin
Pınar Karşıyaka 16 sayı farkla güldü
Pınar Karşıyaka 16 sayı farkla güldü Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka Ege derbisinde Afyon Belediyespor'a 16 sayı fark attı: 86-70.
28.10.2018 TBL
CANLI | Antalyaspor - Galatasaray
CANLI | Antalyaspor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oluyor.
6.10.2018 Galatasaray
İzmir'in gurur günü! Dev bayrakla yürüdüler...
İzmir'in gurur günü! Dev bayrakla yürüdüler... İzmir’in kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlamaları, 350 metrelik dev Türk bayrağının omuzlarda taşınarak yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.
9.09.2018 Gündem
Bin kere doğsam Türk olmak  isterim!
Bin kere doğsam Türk olmak isterim! Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahnelerde kutladı. Bayramda konser veren isimlerden biri de Murat Boz’du. Şarkıcı bayram coşkusunu “Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim” sözleriyle dile getirdi
31.08.2018 Magazin
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. 90'lı yılların beğeniyle izlenen Evet Hayır yarışmasıyla tanınan Erkan Yolaç'ın yoğun bakımda olduğu duyuruldu. İşte Erkan Yolaç'ın sağlık durumuna dair bilgiler...
6.06.2018 Gündem
Hamzaoğlu: "Hâlâ bir maçımız var"
Hamzaoğlu: "Hâlâ bir maçımız var" Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonrasında basın toplantısında karşılamayı değerlendirdi.
11.05.2018 Antalyaspor
Antalyaspor'dan İzmir Marşı açıklaması!
Antalyaspor'dan İzmir Marşı açıklaması! Antalyaspor Kulübü, bugün öğle saatlerinde yaptığı açıklamaya gelen tepkilerin ardından ikinci bir açıklama yayınladı.
8.05.2018 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Marşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir marşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.