Pamela

Pamela

Son dakika Pamela haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pamela ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pamela haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamela

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamela gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 pamela haberi bulunmuştur. Tüm pamela haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Pamela Anderson bikinili pozlarıyla olay yarattı!
Pamela Anderson bikinili pozlarıyla olay yarattı! Pamela Anderson yıllara meydan okuyor. ABD'li yıldız kusursuz fiziğini göstermek için kamera karşısına geçti. Yıldız ismin pembe bikini takımıyla makyajsız bir şekilde verdiği pozlar kısa sürede sosyal medya gündem yaratmayı başardı.
17.05.2023 Magazin
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu!
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu! Skandallarıyla ünlenen ve eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündeme geldi. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.01.2023 Magazin
12 gün evli kaldığı aşkı ona 10 milyon dolar bırakacak!
12 gün evli kaldığı aşkı ona 10 milyon dolar bırakacak! Playboy güzeli olarak başladığı kariyerine televizyon yıldızı olarak devam eden Pamela Anderson'un özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.01.2023 Magazin
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet Arjantin’nde korkunç bir olay meydana geldi. Annelerinin erkek arkadaşı evin çatısına 5 ton moloz yığdı; saatler sonra çatı çöktü. Enkaz altında kalan 4 çocuk hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil...
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil... Seri katilin yaptıkları ABD'yi dehşete düşürdü. 26 yaşında ABD'nin Kansas City kentinde yaşayan Perez Reed, cuma günü Kansas City'den St. Louis'e giden bir trenden indikten sonra yakalandı ve tutuklandı. Bir dizi silahlı saldırı ve cinayet suçlarının kaynağını araştıran FBI, izleri takip ettiğinde tüm izlerin Reed'le bağlantılı olduğunu gördü.
30.05.2022 Dünya
Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozları olay oldu!
Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozları olay oldu! En son Alev Alev dizisiyle ekranlarda yer alan ve daha önce Çukur, Yarım Kalan Aşklar gibi çeşitli yapımlarda rol almış olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den Pamela Anderson pozu geldi. Ünlü ismin mavi mini elbisesi ile paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı.
25.04.2022 Magazin
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı...
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı... Dünyaca ünlü yoga okulundaki rezalet yıllar sonra ortaya çıktı. Şivananda yoga merkezleriyle ilgili gerçekleri seneler sonra öğrenen Ishleen Kaur isimli kadın adeta hayatının şokunu yaşadı. Kaur, cinsel istismar şikayetçisi kadınların başından geçenleri tek tek gün yüzüne çıkarıp tüm dünyanın öğrenmesini sağladı.
6.07.2021 Dünya
IKEA'ya dev para cezası! Casusluk...
IKEA'ya dev para cezası! Casusluk... Fransa'da, İsveç'in mobilya devi IKEA'ya "2009-2012 döneminde yüzlerce çalışanına karşı casusluk faaliyetleri yürüttüğü" gerekçesiyle 1 milyon Euro para cezası verildi.
15.06.2021 Gündem
Şarkıcı Pamela, Meriç Nehri'nde kürek çekti
Şarkıcı Pamela, Meriç Nehri'nde kürek çekti TED Edirne Kürek Kulübü tarafından düzenlenen Edirne Kürek Festivali, 12 kulüp ve 100'e yakın sporcunun katılımıyla Meriç Nehri üzerindeki parkurda gerçekleştirildi. Sporcular arasında uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü şarkıcı Pamela da yer aldı.
5.06.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti The Emotions grubu üyelerinden Pamela Hutchinson 61 yaşında hayatını kaybetti.
22.09.2020 Yaşam
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir?
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir? Şarkıcı Miley Cyrus’un "beyninin normal çalışmıyor" diyerek, veganlığı bıraktığını söylemesinin ardından dikkatler yeniden vegan konusuna odaklandı. Vegan ya da Veganlık, beslenme ihtiyacını hayvansal gıdalardan sağlanmaması durumudur. Vejetaryen beslenmenin bir türü olan vegan ya da veganlık nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki farklar nelerdir?
3.09.2020 Gündem
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
CEM BAYOĞLU KİMDİR?
CEM BAYOĞLU KİMDİR? 17.02.1977 Izmir doğumlu fotoğraf sanatçısı.
7.02.2020 Advertorial
Pamela Anderson'ın evliliği 12 gün sürdü!
Pamela Anderson'ın evliliği 12 gün sürdü! Yapımcı Jon Peters ile evlenen Pamela Anderson'ın evliliği kısa sürdü. Anderson, 12 gün sonra ünlü yapımcıyla boşandığını açıkladı.
3.02.2020 Magazin
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi Bir döneme damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson, yapımcı Jon Peters ile pazartesi günü Malibu Kaliforniya'da düzenlenen özel bir törenle dünyaevine girdi.
22.01.2020 Magazin
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor!
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor! Ankara’nın en büyük konser, etkinlik ve eğlence mekânı olma özelliğine sahip Milyon Performance Hall popüler sanatçıları sizler için sahnelerinde ağırlıyor.
15.01.2020 Kültür Sanat
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Pamela ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamela haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.