Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman'
Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman' Balık fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sezonun en verimli günleri yaşanıyor, fiyatlar düştükçe düştü. Batı Karadeniz taraflarında bolca avlanan palamut balıkçıları, palamut tuzlamanın tam vakti olduğunu söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek Zonguldak’ta 3 gündür devam eden yağış nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca tezgahlarda fiyatlar yükseldi. Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan, olumsuz hava şartlarının balık fiyatlarını etkilediğini ancak sezondan umutlu olduklarını söyleyerek, "Ekim ayı ucuz balıkla geçecek" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
Balık fiyatları düştü, palamut yok satıyor: 'Herkes çok rahatlık ile alıp yiyebilir'
Balık fiyatları düştü, palamut yok satıyor: 'Herkes çok rahatlık ile alıp yiyebilir' Balık fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sezonun başlaması ile denizlere açılan balık tekneleri kasa kasa palamut balığı ile dönünce, tezgahlarda fiyatlar düştü. Palamut 25 liraya gerilerken adeta yok satıyor.
15.09.2022 Ekonomi
Karadeniz'de palamut bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü
Karadeniz'de palamut bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü Karadeniz'de "kestane karası fırtınası" sonrası denize açılan balıkçıların kasaları palamutla doldu. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Hakkı Köse, "Palamudun çifti 15 liraya kadar düştü, böyle balık çıkarsa fiyatlar daha da düşecek, halkımız daha ucuz balık yiyecek" dedi.
5.10.2018 Ekonomi