Pakistan

Pakistan

Son dakika Pakistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pakistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pakistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pakistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pakistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.406 pakistan haberi bulunmuştur. Tüm pakistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: Ä°talyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: Ä°talyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir Ä°talyan gemisiyle ilgili gerginlik yaÅŸandığına iliÅŸkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öÄŸrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öÄŸrenci kabul etmeyeceklerÄ°ki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara BüyükelçiliÄŸi’ne baÄŸlı eÄŸitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da DışiÅŸleri Bakanlığı’ndan nota verildiÄŸini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaÅŸlarının kabul edilmeyeceÄŸini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaÅŸanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eÄŸitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduÄŸunu belirtti...
25.07.2024Gündem
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADÄ°NG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADÄ°NG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleÅŸtirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Enflasyonda düÅŸüÅŸ daha yeni baÅŸladı
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Enflasyonda düÅŸüÅŸ daha yeni baÅŸladıCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuÅŸan ErdoÄŸan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleÅŸme sürecine iliÅŸkin konuÅŸan ErdoÄŸan, "Putin ile BeÅŸar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleÅŸtirebilirse, bu yeni bir sürecin baÅŸlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiÄŸini belirten ErdoÄŸan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni baÅŸladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca ErdoÄŸan, UEFA'nın Merih Demiral için baÅŸlattığı soruÅŸturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan bayram diplomasisi! PeÅŸ peÅŸe kritik görüÅŸmeler
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan bayram diplomasisi! PeÅŸ peÅŸe kritik görüÅŸmelerCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kurban bayramı nedeniyle peÅŸ peÅŸe kritik görüşmeler gerçekleÅŸtirdi.
16.06.2024Gündem
MSB kaynakları: F-16'lar için imzalar atıldı
MSB kaynakları: F-16'lar için imzalar atıldıTürkiye’nin ABD’den talep ettiÄŸi F-16’ların satın alım sürecinde sözleÅŸmelerin imzalandığı, detaylar üzerindeki çalışmaların karşılıklı heyetler arasında görüşmeler vasıtasıyla sürdürüldüğü bildirildi.
13.06.2024Gündem
Türk öÄŸrencilerden Çin’de büyük baÅŸarı
Türk öÄŸrencilerden Çin’de büyük baÅŸarıTeknoloji ÅŸirketi Huawei’nin düzenlediÄŸi ICT Competition 2023 - 2024 küresel finali, 26 Mayıs'ta Çin’in Shenzhen ÅŸehrinde gerçekleÅŸti. Türk üniversite öğrencileri, 2.000'den fazla üniversiteden 170.000’in üzerinde öğrencinin katıldığı küresel yarışmayı önemli ödüllerle tamamladı.
27.05.2024YaÅŸam
Ä°ran CumhurbaÅŸkanı Reisi ve DışiÅŸleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi
Ä°ran CumhurbaÅŸkanı Reisi ve DışiÅŸleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendiÄ°srail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, Ä°ran CumhurbaÅŸkanı Ä°brahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden Ä°ran CumhurbaÅŸkanı Ä°brahim Reisi ile DışiÅŸleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve Ä°ranlı diÄŸer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. BaÅŸkent Tahran'daki törene 1 milyon kiÅŸi katıldı, cenazeler bugün defnediliyor.
23.05.2024Dünya
DışiÅŸleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı
DışiÅŸleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımıDışiÅŸleri Bakanlığı’nda baÅŸlayan reform süreci bakan yardımcılıklarına yapılan atamalarla devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Nuh Yılmaz, Burhanettin Duran ve AyÅŸe Berris Ekinci Bakan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2024Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman TaÅŸ, üzenlediÄŸi bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024Magazin
Türkiye'nin ilk Ä°stif sınıfı gemisi TCG Ä°stanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk Ä°stif sınıfı gemisi TCG Ä°stanbul göreve hazırTCG Ä°stanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve baÅŸlaması bekleniyor. Ä°stanbul Tersanesi'nde TCG Ä°stanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı TuÄŸamiral Recep Erdinç Yetkin , "GeliÅŸmiÅŸ ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruÅŸ gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileÅŸtirme, yerlileÅŸtirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajıDışişleri Bakanlığı, Pakistan’da meydana gelen sel nedeniyle can kayıpları nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
17.04.2024Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan peÅŸ peÅŸe önemli görüÅŸmeler
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan peÅŸ peÅŸe önemli görüÅŸmelerCumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Azerbaycan CumhurbaÅŸkanı Ä°lham Aliyev, Pakistan BaÅŸbakanı Åžahbaz Åžerif ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleÅŸtirdi.
9.04.2024Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan ErtuÄŸrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak DoÄŸu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Pakistan CumhurbaÅŸkanı ile görüÅŸtü
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Pakistan CumhurbaÅŸkanı ile görüÅŸtüCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Pakistan CumhurbaÅŸkanı Asıf Ali Zerdari ile bir telefon görüşmesi gerçekleÅŸtirdi. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan iliÅŸkileri ele alındı.
6.04.2024Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceÄŸine iliÅŸkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken Ä°ngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD baÅŸlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD baÅŸlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin baÅŸkan aday adayı Nikki Haley baÅŸkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir piÅŸmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım ÅŸeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceÄŸim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024Dünya
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Pakistan BaÅŸbakanı ile görüÅŸtü
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Pakistan BaÅŸbakanı ile görüÅŸtüCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Pakistan BaÅŸbakanı Åžahbaz Åžerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleÅŸtirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan iliÅŸkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
3.03.2024Gündem
'Türk Escobar'ın uyuÅŸturucu trafiÄŸi ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
'Türk Escobar'ın uyuÅŸturucu trafiÄŸi ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konulduSon 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuÅŸturucu baronu olarak gösterilen Ãœrfi Çetinkaya'ya operasyon düzenlendi. OÄŸulları, bacanakları ve bazı akrabalarının da aralarında bulunduÄŸu 44 kiÅŸi yakalandı. Kartelin 20 milyar TL'lik varlığına el konuldu. CNN TÃœRK Ä°stanbul Haber Müdürü Nihat UludaÄŸ, Çetinkaya örgütünün uyuÅŸturucu sevkiyatı rotasını ve paraların nasıl aklandığını anlattı.
27.02.2024Gündem
Lapis Lazuli Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Lazuli Taşının En Bilinen Faydaları...
Lapis Lazuli Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Lazuli Taşının En Bilinen Faydaları...Lapis lazuli taşı, Antik Mısır döneminden beri kullanılan deÄŸerli bir taÅŸtır ve rengi de genelde lacivert olur. Lapis lazuli taşı renginden dolayı lacivert taşı olarak da isimlendirilir.Â
3.02.2024YaÅŸam
Eski Pakistan Başbakanı Han, 14 yıl daha hapis cezası aldı
Eski Pakistan Başbakanı Han, 14 yıl daha hapis cezası aldıEski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Han, dün ‘devlet sırlarını ifşa etme’ suçlamalarından 10 yıl hapis cezası almıştı.
31.01.2024Dünya
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuÅŸtur. EÅŸsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taÅŸları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024YaÅŸam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'Ä°stanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'Ä°stanbul muradına erecek'MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduÄŸunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliÄŸinin sonu gelmiÅŸtir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiÅŸtir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Åžehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iÅŸ görenlerin, hatta sözde cumhurbaÅŸkanı yardımcılığı vaadine kanıp ÅŸehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024Gündem
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandıMersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleÅŸmiÅŸ hapis cezası bulunan yabancı uyruklu T.Åž. yakalandı.
18.01.2024Gündem
DışiÅŸleri'nden Ä°ran, Irak ve Pakistan'a saÄŸduyu çaÄŸrısı
DışiÅŸleri'nden Ä°ran, Irak ve Pakistan'a saÄŸduyu çaÄŸrısıDışiÅŸleri Bakanlığı, Ä°ran'ın Irak ve Pakistan topraklarına yönelik saldırılarıyla tırmanan geliÅŸmelerden endiÅŸe duyduÄŸunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Dost ve kardeÅŸ Ä°ran, Irak ve Pakistan'a itidal ve saÄŸduyuyla suhuletin saÄŸlanması çaÄŸrısında bulunuyoruz." denildi.
18.01.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pakistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pakistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.