Özür Diledi

Özür Diledi

Son dakika özür diledi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özür diledi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özür diledi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özür Diledi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özür diledi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.779 özür diledi haberi bulunmuştur. Tüm özür diledi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi!
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
12.03.2024 Beşiktaş
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Süper Lig
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'de panik! İsmail Kartal maç sonu itiraf etti: Dzeko özür diledi
Fenerbahçe'de panik! İsmail Kartal maç sonu itiraf etti: Dzeko özür diledi Süper Lig'in 22'nci haftasında Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Herkes ekran başında bekledi! Ancelotti artık bezdirdi, Arda Güler'den özür diledi
Herkes ekran başında bekledi! Ancelotti artık bezdirdi, Arda Güler'den özür diledi Real Madrid, İspanya Kral Kupası son 16 turunda derbide Atletico Madrid'le karşı karşıya geldi. Mücadeleden Atletico Madrid 4-2'lik galibiyetle ayrılırken Ancelotti'nin maç sonu Arda Güler'le yaptığı görüşme ortaya çıktı.
19.01.2024 Fenerbahçe
Ancelotti dayanamadı, Arda Güler'den özür diledi ve açıkladı: Seni oyuna almayacağım
Ancelotti dayanamadı, Arda Güler'den özür diledi ve açıkladı: Seni oyuna almayacağım Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan Süper Kupa finalinde Arda Güler süre alamadı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'i neden oyuna almadığını oyuncuya söyledi. İspanyol basını Arda Güler'in bu kararı saygıyla karşıladığını yazdı. İşte detaylar...
15.01.2024 Fenerbahçe
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam'
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam' Şarkıcı Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü'ne özel konsere rüzgar nedeniyle çıkmamasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Böyle bir skandalla anıldığım için çok kötü hissediyorum" diyen Şahin, hedef tahtasına oturtulduğunu ifade etti, öğretmenlerden özür diledi.
5.12.2023 Magazin
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana
Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana Son dönemde ileri yaşında baba olmasıyla gündemin ilk sıralarına yerleşen Robert De Niro'nun hayatındaki sıkıntılı günler bitmek bilmiyor.
1.11.2023 Magazin
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor!
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda çok konuşulan bir detay vardı. MasterChef Azize'nin Alican Sabunsoy'u Mehmet Şefe ispiyonladı. Konunun uzamaması için MasterChef Kıvanç Azize'den özür diledi.
19.10.2023 Televizyon
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Diyarbakır’da nefes borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuğu anında Heimlich manevrasıyla müdahale eden kuyumcu Yusuf Çelik kurtardı. Çelik’in 5 yaşındaki çocuğu hayata döndürdüğü an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2023 Yaşam
Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi
Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, hamile sevgilisini aldattığını itiraf edip özür diledi.
22.06.2023 Fransa
Küme düşme kalkıyor mu? TFF'ye flaş başvuru
Küme düşme kalkıyor mu? TFF'ye flaş başvuru Giresunspor, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu. Kulüp başkanı Nahid Ramazan Yamak, "Ligden düşmenin kaldırılması konusunda resmi başvurumuzu TFF'ye yaptık" diye konuştu.
9.06.2023 Giresun Spor
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Aklı hala kırmızı kartta! Zaniolo özür diledi
Aklı hala kırmızı kartta! Zaniolo özür diledi Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle maçın adamı olan Zaniolo ""Çok mutluyum. İstanbulspor maçında gördüğüm kırmızı kart nedeniyle özür dilerim. Fenerbahçe maçındaki performansım da özür içindi." ifadelerini kullandı.
4.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Özür Diledi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özür diledi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.