Öznur Çalık

Öznur Çalık

Son dakika Öznur Çalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öznur Çalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öznur Çalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öznur Çalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öznur çalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 öznur çalık haberi bulunmuştur. Tüm öznur çalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orta gelirlilere konut projesi ile ilgili açıklama! 'Tüm detaylarını tamamladık'
Orta gelirlilere konut projesi ile ilgili açıklama! 'Tüm detaylarını tamamladık' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz orta ve orta üstüne hitap eden bir projemiz var. Bu projemizin tüm detaylarını artık tamamladık. İnşallah yıl sonu, 2023’ün başı itibarıyla bu projemizi de aziz milletimizle paylaşacağız ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hız kesmeden destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş (28), memleketi Malatya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
24.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babasıyla telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.
27.05.2022 Siyaset
MEB harekete geçti! Yeni dönem başladı, resmen değişiyor, artık öğretmenler...
MEB harekete geçti! Yeni dönem başladı, resmen değişiyor, artık öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni dönem başladı. Resmen değişiyor. Bakan Özer'den 500 bin öğretmen için uzman öğretmen çağrısı geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'da Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin açılış törenine katıldı. Öğretmelere her türlü desteği verecekleri bir döneme girdiklerini aktaran Bakan Özer, "Dün itibariyle yönetmelik çalışmasıyla ilgilide tüm paydaşlardan da görüşleri aldık. Önümüzdeki hafta itibariyle de bu yönetmenliğin yayınlanmasıyla ilgilide süreci başlatacağız böylece uzman öğretmenlikle ilgili ilk adımı atmış olacağız. Yaklaşık 500 bin öğretmenimizin uzaman öğretmenlik sürecine dahil olabilme ihtimali var. Umut ediyorum ki tüm öğretmelerimiz bu süreçte başarılı olur ve öğretmenlik meslek kanunun kendilerine tanımış olduğu haklardan da yaralanmış olur. Eğitim sistemimiz sürekli artık öğretmenine destek veren öğretmenin kişisel ve mesleki gelişimiyle ilgi tüm taleplerini yerine getiren yeni bir yaklaşımla öğretmenlerinin yanında yer almaya devam edecek” diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Eğitim
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı Öznur Çalık ve komisyon üyelerini kabul etti.
16.03.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu üyelerini kabul etti
TBMM Başkanı Şentop, Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu üyelerini kabul etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu üyelerini kabul etti. TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı Öznur Çalık ve beraberindeki komisyon üyeleri, hazırladıkları raporu Meclis Başkanı Mustafa Şentop’a sundu.
7.03.2022 Siyaset
KADES uygulamasını 2 milyon 500 bin kadın telefonuna indirdi
KADES uygulamasını 2 milyon 500 bin kadın telefonuna indirdi TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İçişleri Bakanlığının Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) uygulamasını yaklaşık 2 milyon 500 bin kadının telefonuna indirdiğini ve uygulamanın şiddeti önlemede etkili olduğunu belirtti.
28.07.2021 Gündem
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 2015 yılından bu yana yürütülen elektronik kelepçe uygulamasının yaygınlaştırılacağını söyledi. Çalık, "400'e yakın elektronik kelepçe var ve bu sayı 2021 yılı sonu itibariyle bine kadar çıkarılacak" dedi.
22.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele İstişare Toplantısı'na başkanlık etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele İstişare Toplantısı'na başkanlık etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele İstişare Toplantısı'na başkanlık etti.
24.06.2021 Gündem
CHP, TBMM Kadına Şiddet Komisyonu'ndan çekildi
CHP, TBMM Kadına Şiddet Komisyonu'ndan çekildi TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu'ndan CHP'li üyeler çekilme kararı aldı.
23.06.2021 Siyaset
Kadına yönelik şiddetin sebeplerinin belirlenmesi komisyonu toplandı
Kadına yönelik şiddetin sebeplerinin belirlenmesi komisyonu toplandı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Tüm Yönleriyle Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu toplandı.
9.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner Son dakika haberine göre; Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu’nda konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Ne zaman 10 erkek eline alır bir pankart, gider de ‘Biz Emine Bulut cinayetini şiddetle reddediyoruz’ derse mesele tersine döner” dedi.
29.05.2021 Gündem
Bakan Yanık'tan "İstanbul Sözleşmesi" açıklaması
Bakan Yanık'tan "İstanbul Sözleşmesi" açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi diye kadına yönelik şiddetle mücadelenin ya da kadın hakları kazanımlarının çöpe gittiğini söylemek büyük bir haksızlık olur" dedi.
26.05.2021 Gündem
Kadına yönelik şiddete karşı kurulan komisyon üyeleri belli oldu!
Kadına yönelik şiddete karşı kurulan komisyon üyeleri belli oldu! Kadına yönelik şiddetin nedenlerini tüm yönleriyle araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na seçilen Milletvekilleri Resmi Gazete’de yayımlandı.
22.04.2021 Gündem
Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli?
Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listede 18 yıldır yer alan Malatya Milletvekili Öznur Çalık bu yıl da listedeki yerini aldı. Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli?
25.03.2021 Gündem
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
AK Parti'li Zengin: Kılıçdaroğlu'nun söylediği ifade rahatsız edici
AK Parti'li Zengin: Kılıçdaroğlu'nun söylediği ifade rahatsız edici AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki göstererek, "13 vatandaşımızın şahadetiyle alakalı olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği ifade fevkalade rahatsız edicidir, üzüntü vericidir. Faillerin ortaya çıkmasını örtmeye yönelik bir tavırdır" dedi.
18.02.2021 Siyaset
Öznur Çalık'tan Pervin Buldan görüşmesi ile ilgili açıklama! ' 'Bir süre misafir edilir, bırakılır dedi'
Öznur Çalık'tan Pervin Buldan görüşmesi ile ilgili açıklama! ' 'Bir süre misafir edilir, bırakılır dedi' AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, terör örgütü PKK tarafından alıkonularak Gara'da şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey’in annesinin evladından haber almak istemesi üzerine geçmişte HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yaptı. Çalık, "Terör örgütü PKK tarafından 2015 yılında kaçırılan Malatyalı Semih Özbey’in annesi kanser hastasıydı ve diğer annelerimiz gibi yüreği yanıyordu, evladından haber almak istiyordu. Kimin kaçırdığını ve durumunu öğrenmek için o dönem HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ı aradım, annenin, ailenin durumunu konuştum. Pervin Buldan ise 'Kim kaçırmış bakalım size döneceğim.' dedi. Sonra tekrar bana dönerek, 'Sağlık durumu iyi. Bir süre misafir edilir, bırakılır.' dedi. Ben de ailemize bu bilgileri verdim'' dedi.
17.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da köprü açılışı törenine canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Bu sıkıntılı süreçte bile tarım üretimimiz sanayi üretimimiz rekor üstüne rekor kırıyor. Tüm alanlardaki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.
6.02.2021 Siyaset
Dev proje hayata geçirildi! Bakan duyurdu
Dev proje hayata geçirildi! Bakan duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlık olarak Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesi hedefi doğrultusunda her biri stratejik adımlar olan dev projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.
6.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Öznur Çalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öznur çalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.