Özlem Yılmaz

Özlem Yılmaz

Son dakika Özlem Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 özlem yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm özlem yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici Türkiye’nin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu. Tuğgeneral Özlem Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel demeç verdi.
29.10.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu TSK’nın ilk kadın generali olarak atanan Özlem Yılmaz, ‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
14.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o isme kritik görev! İlk kez oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o isme kritik görev! İlk kez oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Jandarma Genel Komutanlığı 2022 yılı Atama ve Terfileri Resmi Gazete’de yayımlandı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil emekliliğe sevk edilirken, Korgeneral İsmail Balıbek ve Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına atandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na ilk kez kadın general ataması yapıldı.
13.08.2022 Gündem
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı! 'Mesleğimden beni uzaklaştıran detaylar...'
Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı! 'Mesleğimden beni uzaklaştıran detaylar...' Daha önce 'Dedektif Memoli', 'Ağlama Anne', 'Kara Ekmek', 'Emanet', 'Zoraki Koca', 'Servet Avcısı' gibi yapımlarda rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Özlem Yılmaz, oyunculuk kariyerine nokta koyduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.
7.05.2022 Magazin
Özlem Yılmaz oyunculuk kariyerine nokta koydu!
Özlem Yılmaz oyunculuk kariyerine nokta koydu! 19 yaşında setlerle tanışan Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktığını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
6.05.2022 Magazin
Denizli'de kan donduran cinayet! Çatıdan ip sarkıtıp eve girdi eşini öldürdü...
Denizli'de kan donduran cinayet! Çatıdan ip sarkıtıp eve girdi eşini öldürdü... Son dakika haberine göre; Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Erkan Sivrikaya (52), benzerine film senaryolarında rastlanabilecek korkunç bir plan yaparak, boşanma aşamasındaki eşi 2 çocuk annesi Meral Sivrikaya'yı (50) öldürdü. 6 katlı binanın çatısından sarkıttığı ip ile 5'inci katta oturan kızının yanında kalan eşini defalarca bıçaklayan cinayet şüphelisi Erkan Sivrikaya, kaçarken apartman sakinlerince yakalanıp, polise teslim edildi.
23.03.2021 Gündem
Büyükada Davasında savcı mütalaasını açıkladı
Büyükada Davasında savcı mütalaasını açıkladı Büyükada'da 5 Temmuz 2017 tarihinde yaptıkları toplantıya ilişkin insan hakları örgütlerinin temsilcisi 11 sanığın "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasını bildirdi.
27.11.2019 Gündem
Birbirlerine sarılarak can verdiler
Birbirlerine sarılarak can verdiler Balıkesir'de yanan otobüste yaşamını yitiren 5 kişiden Huzeyfe Yavuz (5) ile teyzesi Özlem Yılmaz'ın (17), Bursa'nın Kestel ilçesi Ümitalan Mahallesi'nde oturdukları belirtildi. Fatma Kızılöz'ün Sivas'ın Yıldızeli ilçesi, İlhan Adalı'nın Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi, Sibel Akkaya'nın (56) ise Trabzon Maçka nüfusuna kayıtlı oldukları ifade edildi.
3.08.2019 Gündem
Balıkesir'de otobüs yangınında ölenlerin kimlikleri belirlendi
Balıkesir'de otobüs yangınında ölenlerin kimlikleri belirlendi Balıkesir'de dün bir yolcu otobüsünde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 1'i çocuk 5 kişinin kimlikleri belli oldu.
3.08.2019 Gündem
Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı
Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i bir araya getiren, Ay Yapım ve Medyapım’ın yeni filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı.
1.01.2019 Televizyon
Birce ağladı
Birce ağladı BİRCE Akalay, başrolünü Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz ile paylaştığı yeni dizisi ‘Ağlama Anne’nin çekimleri için önceki gün Nişantaşı’nda kameraların karşısına geçti.
4.09.2018 Magazin
Kara Sevda dizisinden bir ilk!
Kara Sevda dizisinden bir ilk! Star TV'nin geçen sezon final yapan dizisi Kara Sevda, bir ilke imza attı.
28.09.2017 Kültür Sanat
En büyük aşkım Özlem
En büyük aşkım Özlem Mehmet Ali Erbil, 19 yıl önce birlikte olduğu eski aşkı Özlem Yıldız ile Arnavutköy’deki Atlas Balık’ta karşılaşıp yemek yedi.
19.06.2017 Magazin
Şehit annesinden duygulandıran sözler
Şehit annesinden duygulandıran sözler Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz'ın annesi, törende oğlunun fotoğrafını öperek, "Ağlamayacağım kuzum, ağlayıp ta sevindirmeyeceğim o tarla farelerini" dedi.
29.09.2021 Gündem
GATA'dan acı haber geldi! Şehit oldu...
GATA'dan acı haber geldi! Şehit oldu... Osmaniyeli Tankçı Uzman Çavuş 30 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Seçkin Piriler'den şok iddia! 'Kıvılcım'ın amacı...'
Seçkin Piriler'den şok iddia! 'Kıvılcım'ın amacı...' Kaan Tangöze'den Kıvılcım Ural yüzünden boşanan Seçkin Piriler, eski eşinin Kıvılcım Ural'dan ayrıldığını söyledi ve Ural'ın gerçek amacını açıkladı.
27.03.2017 Magazin
Etkileyici performans
Etkileyici performans Başrollerini Alican Yücesoy, Erol Ozan Ayhan, Yelda Baskın, Doğacan Taşınar ve Hatice Elif Ürse’nin oynadığı ‘Gülünç Karanlık’ oyunu önceki akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelendi...
14.12.2016 Magazin
'Kemal ile 'Nihan' yeniden bir arada
'Kemal ile 'Nihan' yeniden bir arada Ay Yapım imzalı, Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in rol aldığı 'Kara Sevda' dizisinin yeni bölümünde, 'Kemal' ile 'Nihan', aynı amaç için yeniden bir araya geliyor...
8.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.