Özge Ulusoy Bikini

Özge Ulusoy Bikini

Son dakika Özge Ulusoy bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Ulusoy bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Ulusoy bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Ulusoy Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge ulusoy bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 özge ulusoy bikini haberi bulunmuştur. Tüm özge ulusoy bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi!
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi! Özge Ulusoy sosyal medya hesabından 2003 yılına ait bir fotoğrafını paylaştı.
2.01.2018 Magazin
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti!
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti! Güzelliğinin ve fiziğinin her zaman doğal olduğunu söyleyen manken Özge Ulusoy'un estetiksiz fotoğrafı çıktı. Gören şoke oldu.
27.08.2017 Magazin
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy...
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy... Saçını değiştirip fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy, "Şimdi gel gör beni bambaşka biri" notunu düştü. Bu yorum akıllara "Eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya mesaj mı veriyor?" sorusunu getirdi.
20.08.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un frikik önlemi!
Özge Ulusoy'un frikik önlemi! Podyumların başarılı isimlerinden Özge Ulusoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.
6.07.2017 Magazin
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı!
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı! Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy silikonlarını yenileyip büyüttü.
11.06.2017 Magazin
Özge Ulusoy: Sözlerimin arkasındayım
Özge Ulusoy: Sözlerimin arkasındayım Ünlü manken Özge Ulusoy, 'Mankenler gidip fakirle mi çıksın?' sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.
29.05.2017 Magazin
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım!
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım! Yaz sezonunu açan Özge Ulusoy, güneşlenirken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
15.05.2017 Magazin
Özge acımadı, Hacı kıyamadı!
Özge acımadı, Hacı kıyamadı! Geçtiğimiz hafta 6 yıllık aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'dan peş peşe kritik hamleler geldi.
26.04.2017 Magazin
Özge Borak'tan podyumda şov
Özge Borak'tan podyumda şov Özge Borak ve Özge Ulusoy, bir otelin havuz başında podyuma çıktı.
13.04.2019 Magazin
Göbek deliğinden sonra şimdi de orası!
Göbek deliğinden sonra şimdi de orası! Geçen gün 'En iyi Magazin Programı' ödülünü alan manken-sunucu Özge Ulusoy'un ayak parmaklarını gören takipçileri şaşırdı
10.05.2018 Magazin
Ünlülerin tasarımcısı da kazada hayatını kaybetti
Ünlülerin tasarımcısı da kazada hayatını kaybetti İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunanların kimlikleri belli oldu. Uçakta Başaran Holding’in sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın yanı sıra ünlülerin tercih ettiği bikini markasının kurucusunun da olduğu belirlendi.
11.03.2018 Yaşam
Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf
Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunan Mina Başaran, kazadan önce sosyal medyada son fotoğrafını paylaşmış.
12.03.2018 Gündem
Hacı gitti yasak bitti
Hacı gitti yasak bitti Özge Ulusoy, Sicilya’da Intimissimi için mayo çekimi yaptı.
27.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un bikini isyanı!
Özge Ulusoy'un bikini isyanı! Özge Ulusoy, "Geçen yaz Hacı Sabancı'nın milyon dolarlık yatında 49.90 liralık bikinisiyle boy gösterince sevgilisi duruma müdahale etti. O yüzden İbiza tatilinde 1000 liralık bikinilerini giydi" haberine isyan etti.
11.07.2016 Magazin
Haberim yokmuş gibi çek
Haberim yokmuş gibi çek Özge Ulusoy ve Hadise’yle yaşadığı aşklarla adını duyuran Hakan Baş önceki gün sevgilisi Bensu Soral’la Bebek’teki bir kafedeydi...
26.10.2015 Magazin
Özge’nin tatil bavulu!
Özge’nin tatil bavulu! Ünlü model Özge Ulusoy’un codentry için hazırladığı bikini-mayo, pareo tasarımları 1970’lerin özgür ruhunu yansıyor...
23.06.2015 Magazin
Plaj keyfi eksik kalmasın!
Plaj keyfi eksik kalmasın! Kim ne derse desin, tatil deyince ilk akla gelen deniz-kum-güneş üçlüsü oluyor...
21.08.2014 Magazin
Plaj keyfi eksik kalmasın!
Plaj keyfi eksik kalmasın! Kim ne derse desin, tatil deyince ilk akla gelen deniz-kum-güneş üçlüsü oluyor...
10.08.2014 Magazin
Derin Mermerci Türkiye’nin en şık kadını
Derin Mermerci Türkiye’nin en şık kadını Bikini ve mayo koleksiyonu ile adından çok söz ettiren Özge Ulusoy ile yaz tatili, seksilik ve şıklık üzerine küçük bir sohbet gerçekleştirdik...
29.06.2014 Magazin
Özge itiraf etti: 'Evet yaptım'
Özge itiraf etti: 'Evet yaptım' Türkiye’nin en başarılı modellerinden biri olan Özge Ulusoy, Codentry markası için jean koleksiyonundan sonra simdi de plaj koleksiyonu hazırladı...
4.06.2014 Magazin
Ünlülerin plaj çantalarında neler var?
Ünlülerin plaj çantalarında neler var? Bana plaj çantanı göster sana kim olduğunu söyleyeyim desem pek de abartmamış olurum...
19.07.2013 Arşiv
Bu yazın gözdesi neon renkler ve leopar desenler
Bu yazın gözdesi neon renkler ve leopar desenler Onlar giyim tarzları, şıklıkları ve güzellikleriyle herkesin örnek aldığı 3 başarılı kadın...
19.04.2013 Arşiv
'Çok pişmanım'
'Çok pişmanım' Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2’ yarışmasından elendikten, sonra ilk kez konuştu...
27.05.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Ulusoy Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge ulusoy bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.