Özge Ulusoy Sevgili

Özge Ulusoy Sevgili

Son dakika Özge Ulusoy sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Ulusoy sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Ulusoy sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Ulusoy Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge ulusoy sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 özge ulusoy sevgili haberi bulunmuştur. Tüm özge ulusoy sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi!
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi! Özge Ulusoy sosyal medya hesabından 2003 yılına ait bir fotoğrafını paylaştı.
2.01.2018 Magazin
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması!
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması! Ünlü mankenin Arda Turan'la aşk yaşadığı iddia ediliyor. Özge Ulusoy, son noktayı koydu.
27.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy inkar etmedi!
Özge Ulusoy inkar etmedi! Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşen Özge Ulusoy, sorular karşısında aşkı inkar etmeyip "Konuşmayacağım" deyince haberleri bir nevi doğrulamış oldu.
26.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti!
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti! Güzelliğinin ve fiziğinin her zaman doğal olduğunu söyleyen manken Özge Ulusoy'un estetiksiz fotoğrafı çıktı. Gören şoke oldu.
27.08.2017 Magazin
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy...
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy... Saçını değiştirip fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy, "Şimdi gel gör beni bambaşka biri" notunu düştü. Bu yorum akıllara "Eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya mesaj mı veriyor?" sorusunu getirdi.
20.08.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un frikik önlemi!
Özge Ulusoy'un frikik önlemi! Podyumların başarılı isimlerinden Özge Ulusoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.
6.07.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu!
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu! Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Cansu Taşkın'ı sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.
29.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım!
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım! Yaz sezonunu açan Özge Ulusoy, güneşlenirken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
15.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti! 6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılan Hacı Sabancı, mide küçültme ameliyatı oldu.
10.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Özge acımadı, Hacı kıyamadı!
Özge acımadı, Hacı kıyamadı! Geçtiğimiz hafta 6 yıllık aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'dan peş peşe kritik hamleler geldi.
26.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi!
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi! Hacı Sabancı 6 yıldır aşk yaşadığı manken Özge Ulusoy’dan ayrıldı. Peki evliliğe giden bu ilişki neden bitti? İşte ağzınızı aık bırakacak o sebep?
23.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş?
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş? Özge Ulusoy'la 6 yıldır aşk yaşayan Hacı Sabancı, ailesinin baskılarına daha fazla dayanamadı ve sevgilisinden ayrıldı.
19.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti ayrıldı!
Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti ayrıldı! Ünlü model Özge Ulusoy ile işadamı Hacı Sabancı çifti 6 yıllık ilişkilerini bitirdi.
18.04.2017 Magazin
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli! Geçtiğimiz yıl "Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Simge Ünal'a, bu konudaki düşüncesinin değişip değişmediği soruldu. Son açıklamasında özel hayatıyla ilgili "Hayatımda birisini istemiyordum ama düşüncem değişti sanırım. Aşık olmak istiyorum" diyen ünlü 27 yaşındaki model, bir kez daha dikkat çeken sözlere imza attı.
15.11.2022 Magazin
Ünlü manken Simge Ünal şaşırttı: Fakir biriyle sevgili olamam!
Ünlü manken Simge Ünal şaşırttı: Fakir biriyle sevgili olamam! Ünlü model Simge Ünal, bir AVM çıkışı objektiflere takıldı. Meslektaşı Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?" sözlerini değerlendiren Ünal, "Özge'ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor" diyerek şaşırttı.
19.11.2021 Magazin
Aşkını ilan etti!
Aşkını ilan etti! Manken Özge Ulusoy, Hacı Sabancı’dan ayrıldıktan 1.5 yıl sonra yeni sevgili buldu. Ünlü manken Londra’da yaşayan bankacı Joaquim Lundholm ile birlikte.
20.09.2018 Magazin
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır'
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır' Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy hakkında çok ağır konuştu. Sabancı, ''Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır.' dedi.
6.11.2017 Magazin
'Anlat bakalım Hacı'
'Anlat bakalım Hacı' Model Özge Ulusoy'dan ayrılıp Zeynep Nazlı Kayı ile aşk yaşamaya başlayan Hacı Sabancı, önceki gün Bebek iskelesindeki özel teknesine Kayı ile birlikte binerken görüntülendi.
4.10.2017 Magazin
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte!
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte! Arda Turan-Özge Ulusoy birlikteliği ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı.
26.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy...
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy... 2.5 yıldır birlikte olduğu Aslıhan Doğan'dan ayrılan Arda Turan'ın yalnızlığı uzun sürmedi.
25.09.2017 Magazin
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo...
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo... Hacı Sabancı, 125 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ünlü iş adamı, 3.5 ayda 85 kiloya düşmeyi başardı.
8.09.2017 Magazin
Hacı Sabancı, Ahu Yağtu'yu görünce bakın ne yaptı?
Hacı Sabancı, Ahu Yağtu'yu görünce bakın ne yaptı? Hacı Sabancı, adı aşk dedikodularına karışan Ahu Yağtu ile bir gece kulübünde karşılaşınca bakın ne yaptı?
20.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Ulusoy Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge ulusoy sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.