Hacı Sabancı Sevgili

Hacı Sabancı Sevgili

Son dakika hacı sabancı sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacı sabancı sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacı sabancı sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Sabancı Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı sabancı sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 hacı sabancı sevgili haberi bulunmuştur. Tüm hacı sabancı sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hacı Sabancı - Nazlı Kayı evlendi! Düğünden ilk kareler...
Hacı Sabancı - Nazlı Kayı evlendi! Düğünden ilk kareler... Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam nikah masasına oturdu. Balayı için tatile çıkan çift, nikahtan kareleri takipçileriyle paylaştı.
10.10.2021 Magazin
'Anlat bakalım Hacı'
'Anlat bakalım Hacı' Model Özge Ulusoy'dan ayrılıp Zeynep Nazlı Kayı ile aşk yaşamaya başlayan Hacı Sabancı, önceki gün Bebek iskelesindeki özel teknesine Kayı ile birlikte binerken görüntülendi.
4.10.2017 Magazin
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo...
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo... Hacı Sabancı, 125 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ünlü iş adamı, 3.5 ayda 85 kiloya düşmeyi başardı.
8.09.2017 Magazin
Hacı Sabancı, Ahu Yağtu'yu görünce bakın ne yaptı?
Hacı Sabancı, Ahu Yağtu'yu görünce bakın ne yaptı? Hacı Sabancı, adı aşk dedikodularına karışan Ahu Yağtu ile bir gece kulübünde karşılaşınca bakın ne yaptı?
20.08.2017 Magazin
Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu dudak dudağa!
Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu dudak dudağa! Hacı Sabancı ile Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu önceki gece bir kulüpte sabaha kadar çok samimi şekilde eğlendi. İşte Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu arasında yaşananlar...
12.07.2017 Magazin
Hacı Sabancı parti için 200 bin lira harcadı!
Hacı Sabancı parti için 200 bin lira harcadı! Hacı Sabancı ve Messi, 30’uncu yaşlarını kutladı. Sabancı, Mikonos’taki partisi için yaklaşık 200 bin lira harcadı.
27.06.2017 Magazin
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı!
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı! Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy silikonlarını yenileyip büyüttü.
11.06.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu!
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu! Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Cansu Taşkın'ı sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.
29.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti! 6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılan Hacı Sabancı, mide küçültme ameliyatı oldu.
10.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Özge acımadı, Hacı kıyamadı!
Özge acımadı, Hacı kıyamadı! Geçtiğimiz hafta 6 yıllık aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'dan peş peşe kritik hamleler geldi.
26.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti ayrıldı!
Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti ayrıldı! Ünlü model Özge Ulusoy ile işadamı Hacı Sabancı çifti 6 yıllık ilişkilerini bitirdi.
18.04.2017 Magazin
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli?
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli? İş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, romantik tatillerine Çeşme'de devam ediyor. Ünlü çiftin, Çeşme tatili haberlerinin ardından Nazlı Kayı hakkında merak edilenler de arttı. Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar? Nazlı Kayı nereli?
20.07.2020 Gündem
Aşkını ilan etti!
Aşkını ilan etti! Manken Özge Ulusoy, Hacı Sabancı’dan ayrıldıktan 1.5 yıl sonra yeni sevgili buldu. Ünlü manken Londra’da yaşayan bankacı Joaquim Lundholm ile birlikte.
20.09.2018 Magazin
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır'
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır' Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy hakkında çok ağır konuştu. Sabancı, ''Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır.' dedi.
6.11.2017 Magazin
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte!
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte! Arda Turan-Özge Ulusoy birlikteliği ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı.
26.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy...
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy... 2.5 yıldır birlikte olduğu Aslıhan Doğan'dan ayrılan Arda Turan'ın yalnızlığı uzun sürmedi.
25.09.2017 Magazin
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy...
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy... Saçını değiştirip fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy, "Şimdi gel gör beni bambaşka biri" notunu düştü. Bu yorum akıllara "Eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya mesaj mı veriyor?" sorusunu getirdi.
20.08.2017 Magazin
Komşu’da pişti
Komşu’da pişti 6 yıllık ilişkilerini geçen Nisan’da bitiren Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, ayrılığın ardından Mikonos’ta karşı karşıya geldi.
16.07.2017 Magazin
Özge Ulusoy ile Ahu Yağtu'nun arasına 'Hacı' girdi!
Özge Ulusoy ile Ahu Yağtu'nun arasına 'Hacı' girdi! Ahu Yağtu, ismi Hacı Sabancı ile anılınca yakında dostu Özge Ulusoy ile arası açıldı. İki güzel isim de birbirlerini sosyal medya takibinden çıkardı.
12.07.2017 Magazin
Ahu Yağtu'dan açıklama geldi! Hacı Sabancı ile aşk mı yaşıyor?
Ahu Yağtu'dan açıklama geldi! Hacı Sabancı ile aşk mı yaşıyor? Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu'nun birlikte eğlendikleri görüntüler ortaya çıkmıştı. Yağtu tarafından ilk resmi açıklama geldi.
12.07.2017 Magazin
Hacı'yı çok sevdim
Hacı'yı çok sevdim Özge Ulusoy, Elle dergisine yaptığı röportajda eski aşkı Hacı Sabancı’yı dilinden düşürmedi.
5.07.2017 Magazin
Eser'in eski Hacı'nın yeni sevgilisi isyan etti!
Eser'in eski Hacı'nın yeni sevgilisi isyan etti! Eser Yenenler'in eski sevgilisi Dila Tarkan isyan etti...
3.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi!
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi! Hacı Sabancı 6 yıldır aşk yaşadığı manken Özge Ulusoy’dan ayrıldı. Peki evliliğe giden bu ilişki neden bitti? İşte ağzınızı aık bırakacak o sebep?
23.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Sabancı Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı sabancı sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.