Özge Ulusoy İnstagram

Özge Ulusoy İnstagram

Son dakika Özge Ulusoy instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Ulusoy instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Ulusoy instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Ulusoy İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge ulusoy instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 özge ulusoy instagram haberi bulunmuştur. Tüm özge ulusoy instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy'dan karantinada spor
Özge Ulusoy'dan karantinada spor Özge Ulusoy, Instagram takipçileriyle ev karantinasında fit kalmanın tüyolarını vermeye devam ediyor.
2.05.2020 Magazin
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım Özge Ulusoy'un göbek deliğinden sonra şimdi de ayak parmakları olay oldu.
16.05.2018 Magazin
Özge Ulusoy: İşimin başındayım!
Özge Ulusoy: İşimin başındayım! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Magazin D programının sunucusu Özge Ulusoy'un işine son verildiği yönünde iddialar ortaya çıkmıştı.
27.02.2018 Magazin
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi!
Özge Ulusoy 21 yaşında böyleydi! Özge Ulusoy sosyal medya hesabından 2003 yılına ait bir fotoğrafını paylaştı.
2.01.2018 Magazin
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır'
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır' Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy hakkında çok ağır konuştu. Sabancı, ''Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır.' dedi.
6.11.2017 Magazin
Özge Ulusoy inkar etmedi!
Özge Ulusoy inkar etmedi! Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşen Özge Ulusoy, sorular karşısında aşkı inkar etmeyip "Konuşmayacağım" deyince haberleri bir nevi doğrulamış oldu.
26.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy isyan etti: Aşırı zayıfım o yüzden...
Özge Ulusoy isyan etti: Aşırı zayıfım o yüzden... Özge Ulusoy, bacaklarını inceltip photoshop yaptığı fotoğrafı yalanladı. Ulusoy, "Aşırı zayıfım neyi incelteyim" diyerek isyan etti.
12.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy kendini herkese rezil etti!
Özge Ulusoy kendini herkese rezil etti! Son günlerde aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü manken Özge Ulusoy Amerika’da tatiline devam ediyor.
11.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan cesur paylaşım
Özge Ulusoy'dan cesur paylaşım Geçtiğimiz aylarda Hacı Sabancı ile olan birlikteliği sona eren model Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından cesur bir paylaşımda bulundu.
11.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan nefes kesen paylaşım!
Özge Ulusoy'dan nefes kesen paylaşım! Özge Ulusoy, derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle nefesleri kesti. Ulusoy paylaştığı fotoğrafla, adeta eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya "Kime kaybettiğine bak" mesajı verdi.
7.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti!
Özge Ulusoy'un eski hali şok etti! Güzelliğinin ve fiziğinin her zaman doğal olduğunu söyleyen manken Özge Ulusoy'un estetiksiz fotoğrafı çıktı. Gören şoke oldu.
27.08.2017 Magazin
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy...
Her şey 'Hacı' için! Özge Ulusoy... Saçını değiştirip fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy, "Şimdi gel gör beni bambaşka biri" notunu düştü. Bu yorum akıllara "Eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya mesaj mı veriyor?" sorusunu getirdi.
20.08.2017 Magazin
Özge Ulusoy ile Ahu Yağtu'nun arasına 'Hacı' girdi!
Özge Ulusoy ile Ahu Yağtu'nun arasına 'Hacı' girdi! Ahu Yağtu, ismi Hacı Sabancı ile anılınca yakında dostu Özge Ulusoy ile arası açıldı. İki güzel isim de birbirlerini sosyal medya takibinden çıkardı.
12.07.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un frikik önlemi!
Özge Ulusoy'un frikik önlemi! Podyumların başarılı isimlerinden Özge Ulusoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.
6.07.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan cesur paylaşım
Özge Ulusoy'dan cesur paylaşım Manken ve sunucu Özge Ulusoy, instagram hesabından mini etek giydiği fotoğrafını paylaştı.
5.07.2017 Magazin
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı!
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı! Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy silikonlarını yenileyip büyüttü.
11.06.2017 Magazin
Özge Ulusoy: Sözlerimin arkasındayım
Özge Ulusoy: Sözlerimin arkasındayım Ünlü manken Özge Ulusoy, 'Mankenler gidip fakirle mi çıksın?' sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.
29.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım!
Hacı'dan ayrılan Özge Ulusoy'dan bikinili paylaşım! Yaz sezonunu açan Özge Ulusoy, güneşlenirken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
15.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti! 6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılan Hacı Sabancı, mide küçültme ameliyatı oldu.
10.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Özge acımadı, Hacı kıyamadı!
Özge acımadı, Hacı kıyamadı! Geçtiğimiz hafta 6 yıllık aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'dan peş peşe kritik hamleler geldi.
26.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş?
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş? Özge Ulusoy'la 6 yıldır aşk yaşayan Hacı Sabancı, ailesinin baskılarına daha fazla dayanamadı ve sevgilisinden ayrıldı.
19.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Ulusoy İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge ulusoy instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.