Hacı Sabancı İnstagram

Hacı Sabancı İnstagram

Son dakika Hacı Sabancı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hacı Sabancı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hacı Sabancı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Sabancı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı sabancı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 hacı sabancı instagram haberi bulunmuştur. Tüm hacı sabancı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hacı Sabancı 45 kiloyu böyle verdi!
Hacı Sabancı 45 kiloyu böyle verdi! Hacı Sabancı 125 kiloya çıkınca 9 Mayıs'ta mide küçültme ameliyatı olmuştu...
5.01.2018 Magazin
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır'
'Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır' Hacı Sabancı, eski sevgilisi Özge Ulusoy hakkında çok ağır konuştu. Sabancı, ''Kalitesiz' sıfatı o kız için iltifat kalır.' dedi.
6.11.2017 Magazin
Hacı Sabancı: Para nelere kadir, işte görüyorsun!
Hacı Sabancı: Para nelere kadir, işte görüyorsun! Hacı Sabancı, moralini bozmak isteyen kadın takipçilerine verdiği "Anlayamazsın" ve "Para nelere kadir gör" cevaplarıyla özgüvenini ispatlayıp, takipçilerini ters köşe yaptı.
27.09.2017 Magazin
İşte aşkın ilk fotoğrafı!
İşte aşkın ilk fotoğrafı! Özge Ulusoy ile 6 yıllık ilişkisi sona eren iş adamı Hacı Sabancı ile yeni sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, ilk kez birlikte objektiflere yakalandı.
25.09.2017 Magazin
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo...
Hacı Sabancı resmen eridi! Tam 40 kilo... Hacı Sabancı, 125 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ünlü iş adamı, 3.5 ayda 85 kiloya düşmeyi başardı.
8.09.2017 Magazin
Hacı Sabancı 3.5 ayda bakın ne hale geldi?
Hacı Sabancı 3.5 ayda bakın ne hale geldi? Defalarca diyet yapan Hacı Sabancı (30) Hacı Sabancı 125 kiloya çıkınca 8 Mayıs'ta mide küçültme ameliyatı olmuştu.
23.08.2017 Magazin
Hacı Sabancı parti için 200 bin lira harcadı!
Hacı Sabancı parti için 200 bin lira harcadı! Hacı Sabancı ve Messi, 30’uncu yaşlarını kutladı. Sabancı, Mikonos’taki partisi için yaklaşık 200 bin lira harcadı.
27.06.2017 Magazin
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı!
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı! Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy silikonlarını yenileyip büyüttü.
11.06.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu!
Özge Ulusoy'dan ayrıldı Cansu Taşkın'a koştu! Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Cansu Taşkın'ı sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.
29.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı harekete geçti! 6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılan Hacı Sabancı, mide küçültme ameliyatı oldu.
10.05.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım Hacı Sabancı ile iki yıl önce dünyaevine giren sosyetik güzel Nazlı Sabancı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Sabancı’dan şimdi ise karnı burnunda tekne paylaşımı geldi.
12.07.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı!
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete olay bir zam yaptı. Kayı Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alırken evlilik sondası gönderi başına 80 bin TL istemeye başladı.
25.04.2022 Magazin
Yalı iskelesinde spor yaptılar!
Yalı iskelesinde spor yaptılar! Hacı Sabancı ile küçük kardeşi Kerim, yalılarının iskelesinde Boğaz havası eşliğinde spor yaptı.
11.05.2020 Magazin
Yılbaşını Tayland'da geçirecekler
Yılbaşını Tayland'da geçirecekler Hacı Sabancı, uzun süredir aşk yaşadığı Nazlı Kayı ile birlikte Bangkok'a yılbaşı tatiline gitti. Çift, Instagram hesaplarından tatil paylaşımı yapmayı ihmal etmedi.
29.12.2019 Magazin
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, 3 yıldır yaşadığı aşk sayesinde sosyetenin en popüler isimleri arasına girmeyi başardı.
21.11.2019 Magazin
Hacı Sabancı o yorumları silmiyor
Hacı Sabancı o yorumları silmiyor İş adamı Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, Yunan Adası Leros ve Kalimnos’ta tatil yaptıktan sonra Bodrum’a döndü.
22.08.2019 Magazin
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu Önceki gün eski sevgilisi Hacı Sabancı ile sık sık gittiği Paris'teki otelde kalan Özge Ulusoy, aynı odadan bu kez yalnız fotoğraf çektirdi. Ünlü mankenin, sosyal medyada yaptığı paylaşıma kalp çizmesi "Hacı Sabancı'ya mesaj mı var?" dedirtti.
5.12.2018 Magazin
Ne mutlu bize
Ne mutlu bize Bedelli askerlikten faydalanan ve 21 günlük zorunlu görev için Kütahya’ya giden Hakan Sabancı’nın dün yemin töreni vardı.
26.10.2018 Magazin
Eski sevgiliden yeni sevgiliye tepki çeken yorum!
Eski sevgiliden yeni sevgiliye tepki çeken yorum! Deniz Akkaya, eski sevgilisi Hacı Sabancı'nın yeni aşkı Zeynep Nazlı Kayı'nın bacaklarını yastık koyarak kapattığı fotoğrafa yorum yapınca sosyal medya karıştı.
1.10.2018 Magazin
Hacı Sabancı'nın son halini gören tanıyamıyor
Hacı Sabancı'nın son halini gören tanıyamıyor Bir dönem fazla kiloları ile gündeme gelen Hacı Sabancı'nın kebapçıda çektirdiği güneş gözlüklü fotoğrafı görenler "İçinden bir insan çıkmış" demeden edemiyor.
30.04.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile sıkça magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, İstanbul sosyetesine girişini, aşklarını ve ayrılıklarını anlattı. 34 yaşındaki stil danışmanı, tek eşliliğe inanmadığını belirterek, "Yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Günübirlik ilişki yaşayabilirim" dedi.
26.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Sabancı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı sabancı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.