Gazete Vatan Logo
Magazin Plaj keyfi eksik kalmasın!

Plaj keyfi eksik kalmasın!

Kim ne derse desin, tatil deyince ilk akla gelen deniz-kum-güneş üçlüsü oluyor. Bu keyifli kombinasyonu gönlünüzce, olabildiğine yaşamak içinse bazı şeyler gerekiyor. Formsante Dergisi bu ay ünlü isimlere plaj çantalarının vazgeçilmezlerini sordu. İşte onların ayrı kalamadıkları...

Özge Ulusoy

Kendi tasarımlarımı kullanıyorum

“Güneşin ve denizin bedenimi yıpratmaması için St. Barth güneş kremi, Burt Bee’s dudak koruyucusu ile Kerastese saç kremi kullanıyorum. Ayrıca kendi koleksiyonum olan Different Codentry by Özge Ulusoy’dan yedek bikini ve plaj tunikleri ile yuvarlak güneş gözlüğümü de mutlaka yanıma alıyorum. Bu yazki favori kitabım ise Kürşat Başar’dan Yaz!”

Demet Şener Kutluay

Şapkasız çıkmam!

“Kendim ve çocuklarım için iki farklı plaj çantam oluyor. Yanımda mutlaka yedek bikini, koruyucu güneş kremi, hasır şapka, güneş gözlüğü ve lipstick bulunduruyorum. Asude’nin ‘Pabucumun Ajanı’ adlı kitabı okuyorum. Saçlarımın deniz suyu ve güneşten korunması için de Kerastase’in koruyucu yağını kullanıyorum.”

Haberin Devamı

Pınar Aylin

Geç saatte güneşe çıkıyorum

“Cildim hassas olduğu için güneşe çıktığımda Shiseido’nun yüksek koruma faktörlü göz altı kremini kullanıyorum. Vücudum için koruma faktörlü ürünler kullanmak yerine plaja saat 16.00’dan sonra gitmeyi tercih ediyorum. Ayrıca Mac’in suya dayanıklı, stick pratik bronzlaştırıcısını kullanıyorum. Yanımda mutlaka yedek bikini, batarya ve güneş gözlüğüm oluyor.

İpek Tanrıyar

En çok yüzümü koruyorum

Yüzüme Shiseido nun ikili güneş koruyucu ve renklendirici ürünlerini kullanıyorum. Çillerim olduğu için bu ürünleri sürmeden güneşe çıkamıyorum. 30-55 faktör arası olanları tercih ediyorum. Dudağım için 50, vücudum için de 15 faktör kullanıyorum.

Şebnem Özinal

Çanta değil bavul

“Plaja bavulla iniyorum. Hem kendim hem de kızım Ayşe için gerekli her şeyi yanıma alıyorum. Plajda mümkün olduğunda kısa tiyatro oyunları okumaya çalışıyorum. En sık Dario Fo’nun oyunlarını tercih ediyorum.