Özge Ulusoy  Aşk

Özge Ulusoy Aşk

Son dakika Özge Ulusoy aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Ulusoy aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Ulusoy aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Ulusoy Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge ulusoy aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 özge ulusoy aşk haberi bulunmuştur. Tüm özge ulusoy aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması!
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması! Ünlü mankenin Arda Turan'la aşk yaşadığı iddia ediliyor. Özge Ulusoy, son noktayı koydu.
27.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy inkar etmedi!
Özge Ulusoy inkar etmedi! Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşen Özge Ulusoy, sorular karşısında aşkı inkar etmeyip "Konuşmayacağım" deyince haberleri bir nevi doğrulamış oldu.
26.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un frikik önlemi!
Özge Ulusoy'un frikik önlemi! Podyumların başarılı isimlerinden Özge Ulusoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.
6.07.2017 Magazin
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı!
Ayrılık Özge Ulusoy'a yaradı! Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy silikonlarını yenileyip büyüttü.
11.06.2017 Magazin
Özge acımadı, Hacı kıyamadı!
Özge acımadı, Hacı kıyamadı! Geçtiğimiz hafta 6 yıllık aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'dan peş peşe kritik hamleler geldi.
26.04.2017 Magazin
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi!
Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı aşkını maç bitirdi! Hacı Sabancı 6 yıldır aşk yaşadığı manken Özge Ulusoy’dan ayrıldı. Peki evliliğe giden bu ilişki neden bitti? İşte ağzınızı aık bırakacak o sebep?
23.04.2017 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Terk edildi' iddialarına yanıt
'Terk edildi' iddialarına yanıt İş insanı Faruk Çolakoğlu'yla bir süredir aşk yaşayan Özge Ulusoy'un terk edildiği iddiaları sosyal medyayı salladı. Ulusoy, iddialara hemen yanıt verdi.
15.11.2019 Magazin
Özge Ulusoy'un büyük korkusu
Özge Ulusoy'un büyük korkusu İş insanı Faruk Çolakoğlu ile 3 aydır aşk yaşayan Özge Ulusoy önceki gün Nişantaşı’ndaydı...
22.02.2019 Magazin
Aşkın ilk fotoğrafı
Aşkın ilk fotoğrafı Özge Ulusoy, bir süredir birlikte olduğu konuşulan Faruk Çolakoğlu’yla ilk kez görüntülendi. İstinyePark Zuma’da yemek yiyen ikiliye, iş insanının iki koruması eşlik etti.
17.02.2019 Magazin
Özge Ulusoy'dan evlilik müjdesi
Özge Ulusoy'dan evlilik müjdesi Yaklaşık bir aydır Faruk Çolakoğlu’yla aşk yaşayan Özge Ulusoy, “Evlilik ve anne olmak bana yakın” diyerek, düğün müjdesi verdi.
24.12.2018 Magazin
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi!
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi! Özge Ulusoy ile işadamı Faruk Çolakoğlu’nun 1 aylık ilişkisi, belgelendi. Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona’da aşk tatiline çıkan ikilinin baş başa yemek yerken çekilen fotoğrafı dün ortaya çıktı.
19.12.2018 Magazin
Özge Ulusoy, Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor
Özge Ulusoy, Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor Geçen yıl bir söyleşide ‘Fakir bir adamla birlikte olmam’ iması yapan Özge Ulusoy, sözünün arkasında durdu. Özge Ulusoy, iddiaya göre şimdi de iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor...
18.12.2018 Magazin
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu Önceki gün eski sevgilisi Hacı Sabancı ile sık sık gittiği Paris'teki otelde kalan Özge Ulusoy, aynı odadan bu kez yalnız fotoğraf çektirdi. Ünlü mankenin, sosyal medyada yaptığı paylaşıma kalp çizmesi "Hacı Sabancı'ya mesaj mı var?" dedirtti.
5.12.2018 Magazin
Mesafeler  ayırdı
Mesafeler ayırdı İki aydır aşk yaşadığı bankacı Joaquim Lundholm ile ilişkisini bitiren Özge Ulusoy, ayrılık nedenini teve 2’deki ‘2. Sayfa’da şöyle açıkladı.
8.10.2018 Magazin
Özge Ulusoy yeni aşkını böyle duyurdu
Özge Ulusoy yeni aşkını böyle duyurdu Ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken açtı. Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.
20.09.2018 Magazin
Birden çok aşk mümkün
Birden çok aşk mümkün WOMEN’S Style dergisine kapak olan Özge Ulusoy, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı.
4.07.2018 Magazin
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü ‘23. Altın Objektif Ödülleri’, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Milliyet Gazetesi yazarı ve Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın, ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülünü aldı.
9.05.2018 Magazin
2017’ye damga vuran erkekler
2017’ye damga vuran erkekler GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen 6. GQ Türkiye Men Of The Year ödül töreni önceki akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşti.
16.02.2018 Magazin
Yeni sevgiliyle el ele
Yeni sevgiliyle el ele Hacı Sabancı 5 aydır birlikte olduğu Zeynep Nazlı Kayı ile ilk kez el ele poz verdi.
5.02.2018 Magazin
Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan...
Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan... Aslıhan Doğan ile Arda Turan ilişkisi kabak tadı verdi! Geçen ay sosyetik aşkıyla ayrıldığını açıklayan Arda, önceki hafta yeniden barıştığı Doğan’la İspanya’da buluştu.
18.10.2017 Magazin
Hacı Sabancı'dan annesine şok! İdil Fırat'ı istemedi...
Hacı Sabancı'dan annesine şok! İdil Fırat'ı istemedi... Arzu Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı'ya yakıştırdığı İdil Fırat'a şok. Hacı Sabancı, sosyetik güzeli istemedi...
12.10.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan seksi paylaşım
Özge Ulusoy'dan seksi paylaşım Manken Özge Ulusoy sosyal medya hesabından telefonunda kullandığı ekran fotoğrafını paylaştı
9.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Ulusoy Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge ulusoy aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.