Özel Uçak

Özel Uçak

Son dakika ÖZEL UÇAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖZEL UÇAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖZEL UÇAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.909 özel uçak haberi bulunmuştur. Tüm özel uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken İstanbul'a geldi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve beraberindekileri taşıyan ABD Hava Kuvvetleri'ne ait özel uçak, saat 19.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.
5.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere Macaristan’a geldi.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.
30.11.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda özel uçak pistten çıktı! Ekipler seferber oldu
Atatürk Havalimanı'nda özel uçak pistten çıktı! Ekipler seferber oldu Bodrum'dan İstanbul'a gelen Cessna tipi TC-ART tescilli özel uçak, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.
27.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine Cezayir'e gitti.
21.11.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek.
15.10.2023 Yaşam
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Ali Koç coştu! İki transfer çalımı, özel uçak detayı sızdı: Cengiz Ünder ve Fred...
Ali Koç coştu! İki transfer çalımı, özel uçak detayı sızdı: Cengiz Ünder ve Fred... Fenerbahçe'de son dakika transferleri yaşanıyor. Yeni sezon öncesi kadro planlamasını büyük ölçüde tamamlayan Fenerbahçe; kaleci, orta saha ve kanat bölgeleri için mesai harcamaya devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Fred ile el sıkıştı. Sarı-lacivertliler, bu transferden sonra bir bomba daha patlattı. Süper Lig devi, yıldız futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan transfer bombalarıyla ilgili görüşme detayı ortaya çıktı.
12.08.2023 Fenerbahçe
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü...
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu açıklamasında Şakir Zümre ile ilgili videosu gündem oldu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre İstiklal Savaşı'nın ilk Türk özel "uçak bombası" fabrikasının kurucusudur. Peki, Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı? Şakir Zümre neler yapmıştır? İşte detaylar…
3.08.2023 Gündem
Ali Koç Antonio Conte'nin kapı dışarı ettiği orta saha için özel uçak kaldırdı
Ali Koç Antonio Conte'nin kapı dışarı ettiği orta saha için özel uçak kaldırdı Orta saha hattını güçlendirmek için İngiltere seferine çıkan Ali Koç'un iki yıldız için Tottenham'la masaya oturduğu ortaya çıktı. Başkanın geçtiğimiz sezon Napoli'de şampiyon olan Fransız futbolcuyu çok istediği öğrenilirken, Herve Zaha'yı İstanbul'a getiren Koç'un Wilfried Zaha'ya da imza attıracağı bildirildi.
18.07.2023 Fenerbahçe
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da Galatasaray deprem faciası sebebiyle ligden çekilen Hatayspor'un tecrübeli sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı.
17.02.2023 Galatasaray
Aboubakar, Beşiktaş için geliyor
Aboubakar, Beşiktaş için geliyor Wout Weghorst'un ayrılığı sonrası eski gözdesi Vincent Aboubakar ile temasa geçen Beşiktaş, nihai sonuca ulaşmak üzere.
19.01.2023 Beşiktaş
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye, tek motorlu uçak düştü. Kazada uçaktaki Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam (22) hayatını kaybetti.
1.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC. TRK" ile , Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22’nci Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Özbekistan’a hareket etti.
15.09.2022 Siyaset
Transferde son dakika... Galatasaray dünya yıldızını kadrosuna kattı! Erden Timur, Juan Mata ile anlaştı İstanbul'a geldi...
Transferde son dakika... Galatasaray dünya yıldızını kadrosuna kattı! Erden Timur, Juan Mata ile anlaştı İstanbul'a geldi... Transferin alev alev yanan takımı Galatasaray yıldız isimleri peş peşe KAP'a bildirdi. Galatasaray'ın Manchester United'tan transferi Juan Mata bugün İstanbul'da geldi. Mata'yı taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.
8.09.2022 Galatasaray
Ukrayna ziyaretini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurda döndü
Ukrayna ziyaretini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurda döndü Ukrayna’daki resmi temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü. Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak, saat 23.45'te Atatürk Havalimanı'na indi.
18.08.2022 Siyaset
BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar kimdir, nereli, eğitimi nedir?
BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar kimdir, nereli, eğitimi nedir? Ukrayna'da Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar da yer aldı. Söz konusu gelişmenin ardından BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar hakkında yapılan aramalar arttı.
18.08.2022 Gündem
69 bin kaçak göçmen sınır dışı edildi
69 bin kaçak göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, yılbaşından bugüne ülkeden sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 142 artış göstererek 69 bin 692 olarak kayıtlara geçtiğini bildirdi.
16.08.2022 Gündem
Mountassir Lahtimi ve Marc Bartra Trabzonspor'da
Mountassir Lahtimi ve Marc Bartra Trabzonspor'da Stoper arayışlarını İspanyol yıldız Marc Bartra ile çözen Trabzonspor, Edin Visca'nın yerini ise Mountassir Lahtimi'yle doldurdu.
14.08.2022 Trabzonspor
59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildi Türkiye'de, bu yıl sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 136 artış göstererek 59 bin 40 olarak kayıtlara geçti.
30.07.2022 Gündem
Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Haris Seferovic, resmen açıklandı
Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Haris Seferovic, resmen açıklandı Son dakika gelişmesi. Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında bir süredir gündemde olan Seferovic ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı İsviçreli forvet oyuncusu Haris Seferovic, İstanbul'a geldi.
19.07.2022 Galatasaray
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!
14.05.2022 Futbol
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için Brüksel'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için Brüksel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Ankara'dan Brüksel'e hareket etti. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO daimi temsilcisi tarafından Brüksel Havaalanında karşılandı.
23.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.