Otoyol Projesi

Otoyol Projesi

Son dakika otoyol projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otoyol projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otoyol projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otoyol Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otoyol projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 otoyol projesi haberi bulunmuştur. Tüm otoyol projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası yeni otoyol yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu yeni projeye ilişkin detayları canlı yayında açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek Türkiye’nin Ulaşım ve Lojistik Master Planında yer alan ve Ege’nin önemli projelerinden birisi olan 163 kilometrelik Denizli - Aydın Otoyolu inşası tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti heyetiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, otoban inşasının yarıyı aşmış durumda olduğunu müjdeledi. Öte yandan projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyolun, Ege ve Akdeniz'in turizmini güçlendirmesi bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla halen 7 saat olan İzmir-Antalya arasının 3 saate ineceği belirtiliyor.
17.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından başta elektrik faturaları olmak üzere milyonlarca vatandaşın merakla beklediği müjdeleri tek tek duyurdu.
16.02.2022 Gündem
Karabağ'da Ermeni çetelere göz yuman Rus komutanlar görevden alındı
Karabağ'da Ermeni çetelere göz yuman Rus komutanlar görevden alındı Tarihi Karabağ zaferinden sonra bölgedeki Ermenilerin silah, cephane ve insan kaçakçılığına göz yuman Rus Barış Gücü Komutanı Rüstem Muradov Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girince görevden alındı.
6.11.2021 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Asırların hayali için geri sayımdayız diyebiliriz
Bakan Karaismailoğlu: Asırların hayali için geri sayımdayız diyebiliriz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "(1915 Çanakkale Köprüsü) 'Asırların hayali' için geri sayımdayız diyebiliriz. Artık ana kablo montajına başlıyoruz. Köprümüzün, 18 Mart 2022'de hizmete girmesi için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz." dedi.
5.02.2021 Ekonomi
Konut ve arsa fiyatları fırladı! Talep patladı
Konut ve arsa fiyatları fırladı! Talep patladı Çanakkale Boğazı'na inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile otoyol projesi, Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayacak ve kenti daha ulaşılabilir hale getirecek. İstanbul, İzmir ve Bursa üçgeninde kalan Çanakkale, köprü ile birlikte büyük kentlere ulaşılabilirliğin kolaylaşmasıyla önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Buna paralel olarak bölgedeki tarla ve konut fiyatlarında büyük artış yaşandı. Özellikle köprünün Asya ayağının bulunduğu Lapseki ilçesi ve Avrupa ayağının bulunduğu Gelibolu ilçesi çevresinde arsa ve tarla fiyatları yüzde 100'ün üzerinde bir artış gösterdi.
22.11.2020 Ekonomi
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı!
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı! Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi'nin yapımı kapsamında İstanbul'un 5 ilçesindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.
4.11.2020 Gündem
Bir bölümü daha açılıyor! Yolculuk süresi 3,5 saate inecek
Bir bölümü daha açılıyor! Yolculuk süresi 3,5 saate inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik kesiminin daha ilerleyen günlerde hizmete açılacağını bildirdi.
27.07.2019 Gündem
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bugüne kadar projemizde bazı kesimler trafiğe açılmıştı, geçtiğimiz yıllarda 201 kilometresi ana gövde, 33 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere hizmete açılmıştı. Önümüzdeki günlerde ise 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi.
27.07.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol projesi en kısa zamanda başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol projesi en kısa zamanda başlayacak Saraybosna'da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Zirvesi'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Saray Borsna-Belgrad Otoyolu Projesi stratejik çalışmadır. En kısa zamanda başlamayı öngörüyoruz." dedi.
9.07.2019 Siyaset
Türkiye'nin en büyük projesinde bayram piyangosu!
Türkiye'nin en büyük projesinde bayram piyangosu! Kamu ile özel sektör ortaklığı ile gerçekleştirilen ve 10 milyar dolarlık yatırımla Türkiye Cumhuriyetinin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa- İzmir otoyolu kurban bayramı öncesinde hizmete açılacak. İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate düşürecek proje ile yılda 650 milyon dolar tasarruf edilmesi bekleniyor.
18.06.2019 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bizzat PKK tarafından yerleştirilmiştir
Bakan Çavuşoğlu: Bizzat PKK tarafından yerleştirilmiştir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Millet İttifakı ile ilgili İzmir belediye başkanı adayının belirlenmesi tesadüf değildir. İzmir'de ve Türkiye'de HDP'nin yerleştirdiği tüm belediye meclis üyeleri bizzat PKK tarafından yerleştirilmiştir. İstanbul'da, İzmir'de, her yerde CHP üzerinden PKK, bizzat PKK destekçilerini listelere yerleştiriyor. Ama İzmirliler buna müsaade etmez. İşte böylesine garip, ilginç bir seçim yaşıyoruz." dedi.
7.03.2019 Siyaset
Drone ile görüntülendi! Dünyanın en büyüğü...
Drone ile görüntülendi! Dünyanın en büyüğü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart 2017 tarihinde temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsünün, deniz içerisine batırılacak kule kesonlarının kuru havuzdaki inşaatı tamamlandı. Asya yakasındaki kulenin ayağını oluşturacak 74 metre genişliğinde, 83 metre uzunluğunda, 20 metre yüksekliğinde ve 50 bin ton ağırlığındaki kule kesonu, römorkörler tarafından çekilerek, denizle buluşturuldu. O anlar drone ile görüntülendi. Keson temelinin, kuru havuzdan ıslak havuza alınması çalışması yaklaşık 18 saatte tamamlanacak.
16.01.2019 Yaşam
Asırlık projede 2,5 saatlik yol 1 saat 10 dakikaya düştü
Asırlık projede 2,5 saatlik yol 1 saat 10 dakikaya düştü OSMANLI Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2. Abdülhamid zamanında projesi Fransızlara çizdirilen 143 yıllık rüya olarak adlandırılan, Karadeniz Akdeniz Otoyolu Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projenin en önemli etaplarından olan 3 kilometrelik Mesudiye Topçam tünelinin ulaşıma açılmasıyla, 2,5 saatlik Ordu- Mesudiye yolu 1 saat 10 dakikaya indi. 2019 yılında tamamlanacak ve 5 ili direkt, 50 ili dolaylı ilgilendiren 818 kilometrelik otoyol projesi kapsamında, Karadeniz ile Akdeniz bağlantısı da 6 saate inecek.
28.11.2018 Gündem
Cumhuriyet Bayramı'na bir dev eser daha
Cumhuriyet Bayramı'na bir dev eser daha Kamu ve özel sektör ortaklığı ile gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyetinin en büyük otoyol projesi İstanbul- Bursa-İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da hizmete açılıyor.
13.11.2018 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü hızla yükseliyor!
1915 Çanakkale Köprüsü hızla yükseliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıl 18 Mart'ta temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı, tüm hızıyla sürüyor. Avrupa ve Asya yakalarında köprünün ayaklarının oturacağı deniz tabanına, çapları 2,5 metre olan yüzlerce demir kazık çakıldı. Gelibolu yakasındaki kuru havuzda yapımı devam eden köprü kule keson temelleri de yükselmeye başladı.
15.10.2018 Gündem
"Türkiye karşılık beklemeden yardım eden bir dost"
"Türkiye karşılık beklemeden yardım eden bir dost" Bosna Hersek'te pazar günü yapılan seçimlerde Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyeliğine seçilen Sefik Dzaferovic, "Türkiye, karşılık beklemeden yardım eden bir dost. Türkiye ile ilişkilerimiz geliştirilmeli." açıklamasında bulundu.
12.10.2018 Dünya
143 yıllık hayal gerçeğe dönüyor
143 yıllık hayal gerçeğe dönüyor 2’nci Abdülhamid zamanında projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz otoyolu 2019’da tamamlanacak. Böylece Hatay-Ordu arası 6-7 saatte yol alınabilecek
3.10.2018 Gündem
50 ilin gözü bu yolda; Karadeniz- Akdeniz otoyolunda sona gelindi
50 ilin gözü bu yolda; Karadeniz- Akdeniz otoyolunda sona gelindi Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2'nci Abdülhamid zamanında projesi çizilen 143 yıllık rüya, Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesinde sona yaklaşıldı. 2019 yılında tamamlanacak ve 5 ili direkt, 50 ili dolaylı ilgilendiren 818 kilometrelik otoyol projesi ile Karadeniz ile Akdeniz bağlantısı 6 saate inecek.
3.10.2018 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde yeni gelişme
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde yeni gelişme Kuzey Marmara Otoyolu'nun yapımı tamamlanan Hüseyinli-Kömürlük Şile Bağlantı Yolu kesimi trafiğe açıldı.
18.08.2018 Ekonomi
2 yıl üst üste tersine göç
2 yıl üst üste tersine göç İstanbul, 2 yıldır net göç veriyor. 2016’da 71 bin göç veren İstanbul’dan 2017’de de 6 bin kişi kaçtı. İstanbul’u terk edenlerin rotası sahil bölgeleri oldu. Şimdi sahil hattında hem konut satışları hem de fiyatlar artıyor.
14.06.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çalışmalarımızı yaptık pazar günü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çalışmalarımızı yaptık pazar günü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul düzenlenen Gençlik Festivali'nde konuştu. Kore gezisi dönüşü çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdoğan, 'Pazar günü İstanbul İl Kongresi'nde manifestoyu açıklayacağız' dedi.
4.05.2018 Siyaset
Yabancılar yatırım için Türkiye'ye koştu
Yabancılar yatırım için Türkiye'ye koştu 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’ne 2 milyar 265 milyon avro finansman geldi. Yerli ve yabancı finans kuruluşları, uluslararası derecelendirme kuruluşlarına nisbet yaparcasına Çanakkale’de yatırım ortağı olmak için birbiriyle yarıştı.
17.03.2018 Ekonomi
Mahkeme: Buraya yol yapılamaz!
Mahkeme: Buraya yol yapılamaz! Antalya’nın Kaş ilçesi ve Kalkan Mahallesi arasında yapılması planlanan, Kaputaş Plajı’nın bulunduğu bölgeyi etkileyen otoyol projesi hakkında, birinci derece sit alanından geçtiği gerekçesiyle açılan davada, yürütmeyi durdurma kararı verildi.
13.03.2018 Gündem
Çanakkale Köprüsü’nün  ayakları yere değiyor
Çanakkale Köprüsü’nün ayakları yere değiyor Çanakkale 1915 Boğaz Köprüsü için çalışmalar hızlı sürdürülürken, Gelibolu ilçesi Sütlüce mevkisinde kurulan şantiyede, köprünün deniz içinde inşa edilecek ayaklarının yapımında kullanılacak kuru havuz tamamlandı.
11.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otoyol Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otoyol projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.