1915 Çanakkale Köprüsü

1915 Çanakkale Köprüsü

Son dakika 1915 çanakkale köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1915 çanakkale köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1915 çanakkale köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1915 Çanakkale Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1915 çanakkale köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 1915 çanakkale köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm 1915 çanakkale köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladı
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladı Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu, cBoğazı’ndan geçişi sırasında Şehitler Abidesi ile şehitleri ve Çanakkale halkını selamladı.
18.05.2023 Gündem
TCG Anadolu, Çanakkale Köprüsü'nün altından geçti
TCG Anadolu, Çanakkale Köprüsü'nün altından geçti DÜNYANIN ilk SİHA gemisi TCG Anadolu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün altından geçti.
2.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi Sabahları yüzde 32 akşamları ise yüzde 50 trafiğin azalmasına vesile olan adliye kavşağı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımı ile açıldı. 2. bölge 1. sıra AK Parti Bursa Milletvekili adayı da olan Varank, "Yeni yapılan otobanlarda bile trafik yoğunluğunu görüyoruz. Otoyolları köprüleri yapmasaydık, bu bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi" diye konuştu.
25.04.2023 Gündem
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü? Çanakkale Köprüsü, TOGG Fabrikası ve Avrasya Tüneli gibi devasa yapılara imzasını atan şirketler arasında yer alan Yapı Merkezi Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti. Peki, Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
28.03.2023 Gündem
Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti
Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti Türk inşaat sektörünün önemli mütehhitlik firmalarından Yapı Merkezi’nin Kurucu Ortağı ve Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti.
28.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu-Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Dünyanın yaşadığı krizlerin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirebilmemiz için ihtiyacımız olan tek şey istikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmaktır. Bunu başarırsak Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmamızı kimse engelleyemez' dedi. Öte yandan Erdoğan tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatıldığını açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Gelibolu Eceabat kaç km? Gelibolu Eceabat arası kaç saat olacak?
Gelibolu Eceabat kaç km? Gelibolu Eceabat arası kaç saat olacak? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk milletinin destansı bir destan yazdığı Çanakkale'de Gelibolu-Eceabat yolunun açılacağını duyurdu. Yolun bölünmüş yol standardına yükseltilmesi ile Çanakkale Savaşları'ndan kalma Gelibolu Tarihi Alanı'na hızlı, güvenli ve konforlu bağlantı sağlanacağını, seyahat süresinin 20 dakika kısalacağını belirtti.
18.03.2023 Gündem
Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan Çanakkale'de Gelibolu-Eceabat yoluyla seyahat süresinin 25 dakikaya düşeceğini ifade etti.
17.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla Afyonkarahisar-Şuhut Yolu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, "Afyonkarahisar-Şuhut arasındaki seyahat 27 dakika yerine 12 dakika sürecek." dedi.
2.02.2023 Gündem
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? Çanakkale Köprüsü top mermisi figürleri ne anlama geliyor?
Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? Çanakkale Köprüsü top mermisi figürleri ne anlama geliyor? 1915 Çanakkale Köprüsü’nde, Seyit Onbaşı’nı simgeleyen top mermisi ile silüeti değişti. Simgelerin köprüsü olarak anılan 1915 Çanakkale Köprüsü, Seyit Onbaşı'nın Çanakkale Savaşları'nda namluya sürdüğü top mermilerini simgeleyen yapıların yerleştirilme işlemi tamamlandı. Peki, Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kimdir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? İşte detaylar
6.12.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü kulelerine Seyit Onbaşı'nın sırtlayarak kaldırdığı 4 top mermisi figürü yerleştirildi
1915 Çanakkale Köprüsü kulelerine Seyit Onbaşı'nın sırtlayarak kaldırdığı 4 top mermisi figürü yerleştirildi Çanakkale Deniz Zaferi'nin kazanıldığı 18 Mart'ı simgeleyen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün Asya ve Avrupa Yakasındaki 318 metrelik kulelerinin üzerine, Çanakkale Savaşı kahramanlarından Seyit Onbaşı’nın sırtlayarak kaldırdığı 4 top mermisi figürü yerleştirildi. Seyit Onbaşı’nın sırtında taşıdığı top mermisini sembolize eden 4 yapının her biri 75 ton ağırlığında, 20,5 metre yüksekliğinde.
6.12.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1915 çanakkale köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.