Otopsi Raporu

Otopsi Raporu

Son dakika otopsi raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otopsi raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otopsi raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otopsi Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otopsi raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 495 otopsi raporu haberi bulunmuştur. Tüm otopsi raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi Eskişehir şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, asri mezarlıktaki kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.
20.02.2024 Gündem
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi Kan donduran olay 7 Aralık 2021 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. Öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü!  Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü! Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı Kahramanmaraş’ta 27 yıl önce eşi Arap Tanıdır ile kızı Zeynep Tanıdır’ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hayriye Fındıklıoğlu (76) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan dava, zaman aşımı gerekçesiyle düştü. Kahramanmaraş 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, suçun işlendiği tarihte zaman aşımının 20 yıl olduğu gerekçesiyle davayı düşürüp Fındıklıoğlu ve diğer 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
20.09.2023 Gündem
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Vegan Zhanna Samsonova kimdir? Instagram fenomeni Zhanna Samsonova öldü mü, Samsonova vegan diyet nedeniyle mi öldü?
Vegan Zhanna Samsonova kimdir? Instagram fenomeni Zhanna Samsonova öldü mü, Samsonova vegan diyet nedeniyle mi öldü? Vegan beslenme savunucusu sosyal medya fenomeni Zhanna Samsonova 39 yaşında hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü sonrası Zhanna Samsonova kimdir, nereli kaç yaşında? Vegan Zhanna Samsonova neden öldü, vegan diyet nedeniyle mi öldü?
1.08.2023 Magazin
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı
Karganın bulduğu parmakların ön otopsi raporu çıktı İstanbul'da bir karganın, akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı insan ayağına ait olduğu belirlenen iki parmağın ön otopsi raporu çıktı. Yapılan otopside, iki parmağın çok düzgün kesildiği ve kesici alet olarak neşterin kullanıldığı belirtildi. Polis o bölgedeki hastanelerde ameliyatla parmağı kesilmiş kişilerin olup olmadığını araştırmaya başladı.
23.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı Diyarbakır';da 9 kurşunla eski kız arkadaşı Meryem Sevim’i (21) öldüren Musa Sevim (24), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Musa Sevim ifadesinde, “Olay gecesi Meryem, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu için beni tahrik etmiştir” dedi. Meryem Sevim'in hazırlanan otopsi raporunda ise, kanda uyuşturucu madde ve alkol bulunmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, Musa Sevim'in tutukluluk halinin devamına, diğer sanıklar Y.Ö. ve İ.Ç.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verdi. 
23.06.2023 Yaşam
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bağcılar'da annesinin kafasını keserek sokağa atan Ali Sayan'ın yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Sayan olayı hatırlamadığını söylerken, sanığın babası ve abisi ise şikayetçi olmadıklarını dile getirdi. Öte yandan tanık olarak dinlenen Faydagül Sayan ise “Üstünde ve elindeki bıçakta kan vardı. İçeri baktım Havva'yı ölmüş halde gördüm. Öldüğünde elleri kafası yerindeydi. ‘Ali ne yaptın? Anneni mi öldürdün? dedim. Ağzından kan gelmişti, kan tavana sıçramıştı. ‘Komşular duymasın' dedi Ali. Gözleri dışarı çıkacak gibiydi” dedi. Mahkeme ara kararında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
22.06.2023 Gündem
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor   Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Gabon’dan Türkiye’ye gelen ailesi, 2’nci kez otopsi yapılması için gereken 6 bin dolarlık tutarı Gabon Büyükelçiliği’nden talep etti. Elçilik, ailenin talebine olumsuz yanıt verdi. Maddi durumu kötü olan aile, kızı için 2’nci kez otopsi yaptıramadı. Ailenin avukatı Kerim Bahadır Şeker, “Maalesef ilk günden bugüne kadar 17 yaşında bir kız çocuğunun maruz kaldığı zorbalığı aydınlatmak için elimizden geleni yapacak olsak da gerçekleştirilen bu davranış, bu umursamazlık 6 bin doların bir vatandaşından daha değerli olup olmadığına dair kafamızda soru işaretleri bırakıyor" dedi.
17.05.2023 Gündem
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var'
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var' Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın, Gabon'dan gelen annesi Jessica Sandra Makemba Panga, gözyaşı döküp, "Kendimi kısıtlanmış, etrafım sarılmış gibi hissediyorum. Bugünlerde, bu saatlerde kızımın yanına 18’inci doğum günü için gelmeye söz vermiştim" dedi.
14.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi? Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga (17) için Adli Tıp Kurumu’nun düzenlediği kesin otopsi raporu ortaya çıktı. Dina'nın kanında uyuşturucu madde bulunmadığının da yer aldığı raporda, 9 uzmanın oy birliğiyle ölüm olayının adli tahkikatla aydınlatılmasının uygun olduğuna karar verildi. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Gündem
Uyuyor sandığı bebeği ölü bulunmuştu! Yürek sızlatan detay: Sahipsiz kaldı
Uyuyor sandığı bebeği ölü bulunmuştu! Yürek sızlatan detay: Sahipsiz kaldı Adana'da Ayşegül Talay’ın (30) anahtarını unuttuğunu iddia ederek yardım istediği itfaiye ekipleri, kapıyı kırıp eve girdiğinde 2 aylık bebeği ölü olarak buldu. Uyuşturucu madde tesiri altında olduğu tespit edilen ve emniyetteki ifadesinde, "Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum" dediği öğrenilen anne tutuklandı. Baba Suat Talay (42) ise aranıyor. Öte yandan bebek ile ilgili yürek sızlatan bir detay daha ortaya çıktı.
11.04.2023 Yaşam
Adana'da korkunç olay! Ölen bebeklerini bir hafta fark etmediler
Adana'da korkunç olay! Ölen bebeklerini bir hafta fark etmediler Adana’da korkunç bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olan Suat ve Ayşegül T. çifti, bir hafta önce ölen 2 aylık kız bebeklerinin öldüğünü fark etmedi. Korkunç olay, komşuların kötü koku üzerine polise ihbarda bulunması ile ortaya çıktı. Bebeğin cesedi morga kaldırılırken, gözaltına alınan anne tutuklandı, babanın ise arandığı bildirildi. İşte olayın detayları...
10.04.2023 Yaşam
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar'
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar' İstanbul'da Cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı. Çiftin yakınları, yaşanan ihmalin sorumlularının cezalandırılmasını istedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Mutlu ve Kader Akbaş çiftine mezar olan otelde incelemeler sürüyor.
15.03.2023 Yaşam
19 yaşındaki hamile Hazal'ı 97 bıçak darbesiyle öldürdü!
19 yaşındaki hamile Hazal'ı 97 bıçak darbesiyle öldürdü! Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) bıçaklayarak öldüren Kadir Meşe’nin (30) tutuklu yargılandığı davada, bir önceki duruşmada istenen otopsi raporu, mahkemeye ulaştı. Raporda, cinayetin 25 santimetrelik bir bıçakla işlendiği, Hazal Alpyörük’ün baş, boyun, sırt ve cinsel organında toplam 97 kesik bulunduğu belirtildi.
11.03.2023 Yaşam
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi Her şey Mersin'de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olması ile başladı. Yalnızca 17 gün dayanabildi, ailesi yasa boğuldu. Bu süreçte 5 kez kanaması oldu, en son ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktor tarafından özel araçla alınarak ameliyata sokuldu, kısa bir süre sonra ise ailesi büyük bir şok yaşadı.
1.02.2023 Yaşam
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım Şırnak’ın Uludere ilçesinde boşanma aşamasındaki Mihriban Altürk’ü (31) gitar kutusuna sakladığı pompalı silahla öldürüp, kızı T.Ş.’yi (8) de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Metin Şengil (35), “Eşimi kasten öldürmedim. Kendimden çok eşimi seviyordum. Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum. Mermileri silaha koyarken sırasını karıştırdım” dedi.
28.01.2023 Yaşam
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları'
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Büşra Kabataş'ın (15), Taner Yaylacı (29) tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonu ve bilgisayarı incelendi. ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Yaylacı'nın; 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı sonrası adli tıp uygulamaları', 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' başlıklarıyla internette aramalar yaptığı belirlendi.
25.01.2023 Yaşam
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Bolu'da köyde sudan zehirlenerek ölmüştü! Kanında bu madde çıktı
Bolu'da köyde sudan zehirlenerek ölmüştü! Kanında bu madde çıktı Bolu'da, Yuva köyünde yaşayan 148 kişinin içme suyundan zehirlendiği olayda yaşamını yitiren Eyüp Ertem'in (49) otopsi raporunda yüksek oranda arsenik olduğu belirtildi. Rapora göre Ertem'in ölüm nedeninin arsenik karışmış kirli su kaynaklı olduğu ortaya çıktı.
10.01.2023 Yaşam
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu Muğla'nın Yatağan ilçesinde, eşi tarafından evde hareketsiz halde bulunan 38 haftalık hamile Kübra Tavas'ın (25), ön otopsi raporu çıktı. Raporda, Kübra Tavas'ın aort (ana atardamar) yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
27.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otopsi Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otopsi raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.