Orta Amerika

Orta Amerika

Son dakika orta amerika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orta amerika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orta amerika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orta Amerika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orta amerika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.704 orta amerika haberi bulunmuştur. Tüm orta amerika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Kabak Kaç Kalori? Kabak Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kabak Kaç Kalori? Kabak Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kabak, çoğu lif ve sudan oluşan sağlıklı bir besindir. 1 adet kabak ortalama 100 gramdır ve 19 kalori içerir. 
17.12.2023 Sağlık
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele geçirildi
Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele geçirildi Edirne’de, polis tarafından durdurulan kamyonette gümrük kaçağı 720 kilo 350 gram ‘damiana çayı’ ele geçirildi.
4.08.2023 Gündem
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon…
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon… Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan hazırlık ve Kuzey & Orta Amerika Lig Kupası maçlarından oluşturduğu 6 maçlık İddaa kuponuyla tam 34 bin 753 TL kazandı.
28.07.2023 İddaa
Guatemala'da çığır açacak müthiş keşif! Ormanın derinliklerinde 417 tane antik şehir..
Guatemala'da çığır açacak müthiş keşif! Ormanın derinliklerinde 417 tane antik şehir.. Orta Amerika ülkesi Guatemala'da bilim insanları yoğun bir ormanlık arazide, geçmişi M.Ö. 1000 yıllarına kadar giden 417 tane Antik Maya şehri keşfetti.
22.05.2023 Dünya
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı ABD Başkanı Joe Biden, Güney ve Orta Amerika ülkelerinden ABD'ye yasa dışı yollarla yapılan göçmenliği önlemek üzere, belirli 4 ülkeden her ay en fazla 30 bine kadar göçmen kabul edileceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri… Türk Kahvesi Günü ne zaman, 5 Aralık kahve günü mü? 5 Aralık bugün Türk Kahvesi Günü olarak kutlanıyor. Türk kültüründe önemli bir yeri olan 40 yıl hatırlık sayılan Türk Kahvesinin tarihi 14. Yüzyıla dayanıyor. Dini bayramlardan, kız isteme merasimlerine kadar Türk kültürünün geleneksel bir ögesi olan Türk kahvesi atasözüyle de desteklenmişti. İşte Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
5.12.2022 Gündem
2022 Dünya Kupası E Grubu'nda sürpriz sonuç! Japonya okyanusu geçip derede boğuldu
2022 Dünya Kupası E Grubu'nda sürpriz sonuç! Japonya okyanusu geçip derede boğuldu 2022 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında büyük bir sürpriz yaparak Almanya'yı 2-1 yenen Japonya İspanya'dan 7 gol yiyen Kosta Rika'ya 1-0 mağlup oldu.
27.11.2022 Futbol
Orta Amerika’da 6.3 büyüklüğünde deprem
Orta Amerika’da 6.3 büyüklüğünde deprem Orta Amerika’nın Büyük Okyanus açıklarında 6.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
16.10.2022 Dünya
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bir indirim daha geliyor, benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bir indirim daha geliyor, benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişiklik vatandaşlar taradından yakından takip ediliyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki indirim ve zam haberleri ise gelmeye devam ediyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 29 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte milyonlarca araç sahibinin merak ettiği soruların yanıtları...
29.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali...
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali... Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador bugüne kadar 103.6 milyon dolar harcayarak 2.301 adet Bitcoin aldı. Bitcoin 2022 yılında sert düşüşler yaşarken ülkenin Devlet Başkanı Nayib Bukele sık sık dipten alım yaptıklarını açıkladı. Bugün itibarıyla El Salvador'un elindeki Bitcoinlerin toplam değeri 47.7 milyon dolara düştü. Ülkenin bu yatırımındaki zararı 55.9 milyon dolar olsa da Maliye Bakanı Zelaya bugüne kadar coin satmadıkları için zararda da olmadıklarını belirtti
23.06.2022 Ekonomi
Dünya Kupası'na katılan son takım da belli oldu
Dünya Kupası'na katılan son takım da belli oldu Dünya Kupası'na katılan son takım belli oldu. Son dakika haberine göre, FIFA 2022 Dünya Kupası Kıtalararası Play-off Finali'nde Kosta Rika, Yeni Zelanda’yı 1-0 mağlup ederek Dünya Kupası bileti almaya hak kazanan son takım oldu.
14.06.2022 Futbol
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok Kripto para borsasında yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin kayıplarını toplayamazken piyasada yön arayışı devam ediyor. TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüş yaşayan Bitcoin bugün 30 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin hafta içinde 24.500 dolara kadar gerilemişti. Ethereum ise 2.073 dolar civarlarında seyrediyor. Peki kripto para uzmanları konuyla ilgili ne diyor?
16.05.2022 Ekonomi
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü...
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü... Orta Amerika ülkesi Meksika'da bir çift, nikahlarını şaşırtıcı ve oldukça tepki çekecek bir şekilde gerçekleştirdi. Çiftin sadece nikahı değil, sonrasında düzenlediği eğlence de inanılmaz anlara sahne oldu.
7.05.2022 Dünya
Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu
Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu
27.04.2022 Dünya
Yeni bir ülke kuruldu! Tüm dünyaya duyurdular, oy vermek şartı açıklandı! Islandia Prensliği...
Yeni bir ülke kuruldu! Tüm dünyaya duyurdular, oy vermek şartı açıklandı! Islandia Prensliği... Yeni bir ülke kuruldu! Dünyada riskli yerlere gitmeyi seven bir grup girişimci cden ada alarak kendi cumhuriyetlerini ilan etti. Orta Amerika'nın kuzeydoğu kıyısında yer alan 4 bin 800 metrekarelik Coffee Caye adasını 250 bin dolar bedelle alan girişimci grubu, ulusal bayrakları, marşları ve hükümetiyle "Islandia Prensliği" adıyla dünyanın en yeni mikro ulusunu kurdu. Adadaki bir hissenin 3 bin 250 dolara satıldığı ve bu ücreti veren herkesin ada yönetiminde oy sahibi olacağı aktarıldı.
19.03.2022 Dünya
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu!
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 18'inci gününde ödüllü gazeteci ve yapımcı Brent Renaud'un öldüğü açıklandı. Peki, Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü?
13.03.2022 Gündem
Honduras'ta eski devlet başkanı Juan Orlando Hernandez'i canlı yayında gözaltına aldılar!
Honduras'ta eski devlet başkanı Juan Orlando Hernandez'i canlı yayında gözaltına aldılar! Orta Amerika ülkesi Honduras'ta polis, eski Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez'i, uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
16.02.2022 Dünya
Ejder meyvesinin faydaları nelerdir? Ejder meyvesi ne için tüketilir?
Ejder meyvesinin faydaları nelerdir? Ejder meyvesi ne için tüketilir? C vitamini bakımından oldukça zengin olan ejeder meyvesinin sağlığa faydaları saymakla bitmiyor. Tropikal bir meyve olan ejder meyvesi, kalorisinin düşük olması nedeniyle diyetlerde sık kullanılıyor. Ayrıca şeker hastalığına iyi gelmesi ve kan basıncını düzenlemesi de pek çok kişinin beslenmesinde tercih ettiği meyvelerden biri. Peki, Ejder meyvesinin faydaları nelerdir? Ejder meyvesi ne için tüketilir? İşte detaylar…
1.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Orta Amerika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orta amerika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.