Orman Muhafaza Memuru

Orman Muhafaza Memuru

Son dakika Orman muhafaza memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orman muhafaza memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orman muhafaza memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orman Muhafaza Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orman muhafaza memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 orman muhafaza memuru haberi bulunmuştur. Tüm orman muhafaza memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Orman Muhafaza Memuru Maaşları 2023: En yüksek, en düşük orman muhafaza memuru maaşı ne kadar? Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor?
Orman Muhafaza Memuru Maaşları 2023: En yüksek, en düşük orman muhafaza memuru maaşı ne kadar? Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor? Orman Muhafaza Memurları OGM bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalışır. Kamu görevlisi statüsünde olan Orman Muhafaza Memurlar orman yangınlarıyla mücadele, orman talanlarını önleme ve av hayvanlarını koruma görevlerini yürütür. Peki, Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor? 2023 yılında Orman Muhafaza Memuru maaşları ne kadar olacak, en yüksek ve en düşük orman muhafaza memurları kaç TL maaş alıyor?
27.12.2022 Memur
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar! Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatına personel alınacak. 1200 personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ÖSYM KPSS tercih ekranı ve alım yapılacak kadrolar!
18.12.2022 Personel Alımı
Muğla yangınında son durum! Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Ula yangını 2022
Muğla yangınında son durum! Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Ula yangını 2022 Muğla'nın Ula ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına müdahale başlarken, yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu öğrenildi. Peki, Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Muğla Ula yangınında son durum 2022…
14.09.2022 Yaşam
Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı
Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı Muğla’nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi’nde devam eden orman yangınına ekipler, canları pahasına müdahale ederken, dev alevleri söndürmek büyük çaba sarf ettiler. Muğla Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır. Karadan ve Havadan yangınla mücadele çalışmalarında fedakarca görev yapan ekiplerimize teşekkür ediyoruz ." ifadelerine yer verildi.
14.09.2022 Gündem
Burdur'da takla atan otomobil alev aldı: 1 ölü, 1 yaralı
Burdur'da takla atan otomobil alev aldı: 1 ölü, 1 yaralı Burdur'da takla atıp alev alan otomobildeki Burhan Emre (26) hayatını kaybetti, sürücü Canberk Çınar ise yaralandı.
22.08.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz Orman Yangını Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bu yıl orman yangınlarıyla mücadelede özellikle teknoloji yoğunluklu bir strateji izleyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz. 39 olan helikopter sayımızı 55'e, uçak sayımızı 3'ten 20'ye, İHA sayımızı 4'ten 8'e yükselttik" dedi.  
16.05.2022 Siyaset
Orman memurunu tanınmaz hale getirdiler! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Orman memurunu tanınmaz hale getirdiler! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Osmaniye'de kaçak odun taşıyan kamyonetteki 4 kişi, tartıştıkları orman muhafaza memuru Atilla Yıldız'ı dövdü. Yıldız, hastaneye kaldırılırken, 4 şüpheli gözaltına alındı
15.05.2022 Yaşam
Yaşlı adam 20 metrelik kuyuda ölü bulundu!
Yaşlı adam 20 metrelik kuyuda ölü bulundu! Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşlı bir adam, evinin bahçesindeki yaklaşık bir buçuk metre genişliğinde 20 metre derinliğinde kuyuda ölü bulundu.
9.05.2022 Yaşam
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tarım Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, 283 orman mühendisi, 50 endüstri mühendisi ve 1500 orman muhafaza memuru olmak üzere 1833 personel alımı gerçekleştirecek. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 10 Nisan’da sona erecek. Peki, Tarım ve orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel ve memur alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır?
OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır? OGM işçi alımı başvuru süreci ve şartları için yapılan aramalar arttı. OGM işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, "Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacaktır" açıklaması sonrası OGM işçi alımı detaylarına ilişkin aramalar arttı. İşte Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı 2022 ilanı…
23.03.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kamuya personel alımı için harekete geçildi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel alınacak! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı! Fuat Oktay, devlete yeni personel alımı yapılacağını belirterek, alım yapılacak kadroları da açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
22.03.2022 Personel Alımı
5 bin 64 personel alınacak! Kadro müjdesi geldi
5 bin 64 personel alınacak! Kadro müjdesi geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatları, Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ emrinde görev yapmak üzere 5 bin 64 personel alımı yapılacağını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci'nin ise yaptığı paylaşımda yer verilen infografiğe göre bakanlığa, 2 bin 560 Orman Muhafaza Memuru, bin 447 Mühendis, 392 Veteriner Hekim, 196 Destek Personeli, 182 Büro Personeli, 100 koruma Güvenlik Görevlisi, 50 Bekçi, 24 Avukat, 23 Laborant, 23 Biyolog, 23 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 12 Pilot, 10 Tekniker, 10 Sağlık Teknikeri, 6 Teknisyen ve 6 Helikopter Makinisti alınacak.
22.03.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı Milyonlarca memur ve emeklisi aralık ayı enflasyon rakamlarını bekliyordu. TÜİK enflasyon verilerini açıkladı. Aralık enflasyon yüzde 13.58 olarak gerçekleşti. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Memur maaş zammı ne kadar? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı…
3.01.2022 Memur
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli ve memur maaşlarına zam! Milyonların beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı. Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Yılın son enflasyon rakamının dün açıklanmasıyla birlikte memur ve emeklinin alacağı zam netleşti. Buna göre; işçi ve Bağkur emeklileri yüzde 25.46 zam alacak. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşmeyle birlikte zam oranı yüzde 27.46 olacak. Refah payı ve ek zam düzenlemesi olursa ayrıca bu maaşlara eklenecek. İşte açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte maaşlara yapılacak olan zam oranları...
3.01.2022 Ekonomi
Tazminat kararı! Flaş artış, ek ödeme ve mali haklar...
Tazminat kararı! Flaş artış, ek ödeme ve mali haklar... 2022-2023 yılı toplu sözleşme hükümlerine göre tarım ve orman hizmet kolunda çalışan kamu görevlilerine yeni mali haklar getirildi. Kararnameye göre, ek ödeme oranlarına 10 puan eklenecek.
26.08.2021 Memur
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları…
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları… 2022 ve 2023 yıllarındaki maaşlara ilişkin zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bugün sona erdi. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen 600 lira seyyanen zam, 2022’de yüzde 21, 2023’te yüzde 17 artış talep etmişti. Peki, En düşük memur maaşı 2021 ne kadar? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşı ne kadar oldu?
23.08.2021 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara son noktayı koydu: THK'nın elinde rahat kullanılabilecek uçak falan yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara son noktayı koydu: THK'nın elinde rahat kullanılabilecek uçak falan yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan THK tartışmalarına ilişkin olarak, "THK uçakları varmış da, neye göre söylüyorsun bunu? THK'nın elinde buralarda rahat kullanılabilecek uçak falan yok. Bunlar uyduruyorlar. Bugün itibarıyla uçak sayımız 5-6'ya çıktı. Rusya'dan Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var. " dedi.
30.07.2021 Siyaset
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, acı bir haber geldi. Fedakarlığıyla takdir toplayan 25 yaşındaki Şahin Akdemir, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Marmaris'te çıkan orman yangınında gönüllü olarak çalıştı. Gücü yettiği kadar itfaiye ekiplerine su taşıdı. Fakat motosikletiyle bölgeden ayrılırken kaza yaptı. Yaralanan genç, alevlerin arasından çıkamadı. Akdemir'in son paylaşımı ise okuyanların yüreğini dağladı.
30.07.2021 Gündem
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL...
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. Emekli, işçi, memur, dul ve yetim aylığı alan tüm vatandaşları kapsıyor. Zamlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekliye çifte zam geliyor. Memur zam farkı alırken, dul ve yetim aylığı alanlar da yapılan zamdan yararlanıyor. Enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından beklenen zam oranları da netlik kazanmaya başladı. SSK ve Bağkur emeklisi şimdiden yüzde 6.39'luk zammı garantiledi. Memur ve memur emeklisi için ise enflasyon ocaktaki yüzde 3'lük zammı geçtiği için yüzde 3.39'luk fark göründü.
3.06.2021 Ekonomi
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı!
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı! Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişikliğe göre, Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç, daha alt düzeydeki kadroların birinde olmak üzere hizmet birimlerinde aranan 6 ay şartı 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca, Unvan değişikliği yoluyla atama yapılabilecek unvanlar arasına ise öğretmen, haberleşme teknisyeni ve rasatçı unvanları eklendi.
21.03.2021 Memur
Orman Genel Müdürlüğü atama tercih işlemleri başladı! İşte kontenjan listesi!
Orman Genel Müdürlüğü atama tercih işlemleri başladı! İşte kontenjan listesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Orman Genel Müdürlüğü personelini zorunlu yer değiştirme tercihleri başladı. Tercihler 19 Şubat'ta sona erecek. Peki, Orman Genel Müdürlüğü yer değiştirme tercihleri nasıl yapılır? İşte yer değiştirme işlemlerine ilişkin tüm detaylar...
11.02.2021 Memur
Sinop-Çorum arasındaki orman yangını sürüyor; Tahliye edilen köyde yaşayanlar sokakta sabahladı
Sinop-Çorum arasındaki orman yangını sürüyor; Tahliye edilen köyde yaşayanlar sokakta sabahladı Sinop ve Çorum arasındaki ormanlık alanda önceki gün başlayan orman yangını devam ediyor. Ekiplerin kontrol altına almaya çalıştığı yangında, alevlere müdahale etmeye çalışan 3 orman muhafaza memuru yaralandı. Yangının yaklaşması üzerine tahliye edilen Sinop'un Yalmansaray köyünde yaşayanlar ise geceyi sokakta geçirdi. Köylüler, korku dolu anları anlattı.
5.09.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
100 metrelik uçurumdan yuvarlanan orman memuru kurtarıldı
100 metrelik uçurumdan yuvarlanan orman memuru kurtarıldı Bolu Yedigöller Milli Parkı yakınlarında ormanlık alanda yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlanarak ayağı kırılan orman muhafaza memuru Durası Partlak (58), UMKE ve AFAD'ın yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.
17.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orman Muhafaza Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orman muhafaza memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.