Orduevi

Orduevi

Son dakika ORDUEVİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ORDUEVİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ORDUEVİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orduevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orduevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 477 orduevi haberi bulunmuştur. Tüm orduevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi!
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi! Oyuncu İlker Aksum, iki yıldır birlikte olduğu Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturdu. Çift, havuz başında sadece aile üyelerinin ve dostlarının katıldığı bir tören düzenledi.
19.06.2023 Magazin
Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner yaşamını yitirdi
Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner yaşamını yitirdi Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner (101) Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
4.06.2023 Gündem
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Bakan Akar: Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında tarafsız olmaları
Bakan Akar: Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında tarafsız olmaları Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kıbrıs’taki garantörlük görevini eksiksiz şekilde yerine getirmeyi sürdüreceğini vurgulayarak, "Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında objektif, tarafsız olmaları, stratejik körlüğü bırakmaları, olaylara eşit bir anlayışla yaklaşmaları ve Kıbrıs Türkü'nün hakkını, hukukunu teslim etmeleridir" dedi.
1.08.2022 Gündem
'Deniz Aslanı- 2022 Tatbikatı' yarın başlayacak
'Deniz Aslanı- 2022 Tatbikatı' yarın başlayacak Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinasyonundaki 'Deniz Aslanı-2022 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı'nın fiili bölümü, Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde, Ege Denizi'nin uluslararası suları ile Türk hava sahasında yarın gerçekleştirilecek.
11.05.2022 Gündem
Bakan Akar: Teröristler yoğun zayiat verdi
Bakan Akar: Teröristler yoğun zayiat verdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gazilerle yaptığı iftar programındaki konuşmasında "Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam ediyor. Teröristler yoğun zayiat verdi" dedi.
22.04.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara’da kapalı yollar Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak. İşte 31 Aralık Ankara’da kapalı yollar….
23.12.2021 Yaşam
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Valilik resmen açıkladı. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle araç trafiğine yasaklanacak yolları tek tek açıkladı.
22.12.2021 Gündem
Tezgahlara indi! Kilosu 50 lira
Tezgahlara indi! Kilosu 50 lira Yağmurlarla birlikte Kazdağları’nda yetişen mantarlar yöre insanının geçim kaynağı olmaya devam ediyor.
30.11.2021 Ekonomi
İlhan  Kılıç ve Aydan Erol, İstanbul'da gözaltına alındı
İlhan Kılıç ve Aydan Erol, İstanbul'da gözaltına alındı 28 Şubat davasında haklarında verilen müebbet hapis cezaları kesinleşen dönemin Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri emekli Orgeneral İlhan Kılıç ve dönemin Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı emekli Koramiral Aydan Erol, İstanbul'da gözaltına alındı.
20.08.2021 Gündem
Emekli orgeneral Servet Yörük hayatını kaybetti
Emekli orgeneral Servet Yörük hayatını kaybetti Jandarma Genel Komutanlığı yapan emekli Orgeneral Servet Yörük bu sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybetti.
29.04.2021 Gündem
Bakan Akar, Hocalı katliamı kurbanlarını andı
Bakan Akar, Hocalı katliamı kurbanlarını andı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Hocalı katliamı kurbanlarını andı.
11.03.2021 Siyaset
Emeklilik yaşı ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor Meclis'e sunuldu...
Emeklilik yaşı ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor Meclis'e sunuldu... On binlerce kişi ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan kanun taslağında uzman erbaşların emeklilik yaş haddi 55 olacak. Seferin gereği olarak lüzum görülmesi ve sağlık durumlarının elvermesi halinde uzman erbaşlar 60 yaşına kadar en gençlerinden başlanarak orduya alınabilecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesinde uzmanlık eğitimi gören misafir askeri personele, aynı yerde eğitim görenlerde olduğu gibi ödeme yapılacak. Kiraya verilen veya üçüncü şahıslara işlettirilen kısımları hariç askeri kantinlerin elektrik, su, yakacak giderleri genel bütçeden karşılanacak. Dış kaynaktan temin edilen subaylardan ve astsubaylardan deneme süresinin bitiminden önce temin şartlarını taşımadığı anlaşılanlar veya bu şartları kaybedenlerin ilişikleri kesilecek. Komando branşında istihdam edilen uzman erbaşlardan 40 yaşını dolduranlar istihdam edildikleri sınıfların yönetmelikte belirlenen uygun kadro görev yerlerine atanacak. Atama işlemi 40 yaşını doldurdukları yıl içerisinde tamamlanacak.
22.01.2021 Çalışan Hakları
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
10 Kasım Atatürk’ü anma programı! Atatürk ebediyete uğurlanmasının 82. yılında birçok etkinlikle anılacak! 10 Kasım anma programı
10 Kasım Atatürk’ü anma programı! Atatürk ebediyete uğurlanmasının 82. yılında birçok etkinlikle anılacak! 10 Kasım anma programı 10 Kasım Atatürk’ü anma programı, anma gününün koronavirüs gölgesinde geçecek olmasına rağmen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belediyeler anma programlarını açıkladı. Kadıköy'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Ata'ya saygı zinciri" oluşturulacak. Muratpaşa Belediyesi, 10 Kasım'da, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı'nda Atatürk’ü etkinliklerle anacak. Gazeteci, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk'ün de katılımıyla "Sonsuzluğa" isimli film gösterimiyle başlayacak anma programı, Serenad Bağcan dinletisiyle devam edecek. Silivri Belediyesi ise “Ata’ya Saygı Sergisi” ve “Anıtkabir’e Gidiyoruz” isimli çocuk tiyatrosu (canlı yayın) düzenleyecek.
9.11.2020 Gündem
KPSS şartsız memur alımı ilanları! KPSS sonuçları açıklandı, gözler KPSS puanı istemeyen kamu iş ilanlarına çevrildi!
KPSS şartsız memur alımı ilanları! KPSS sonuçları açıklandı, gözler KPSS puanı istemeyen kamu iş ilanlarına çevrildi! KPSS şartsız memur alımı ilanları ve kamu iş ilanları gündemin en yoğun araştırılan konuları arasına girdi. KPSS sonuçları açıklanınca barajı geçemeyen adaylar devlet bünyesinde çalışabilmek için KPSS şartı aranmayan iş ilanlarına yöneldi. MSB yayımladığı ilanda farkı kadrolara memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. MSB personel alımı hangi kadrolara yapılacak, şartları neler?
23.10.2020 Personel Alımı
Gence saldırısına ilişkin Türkiye'den Ermenistan'a çok sert tepki!
Gence saldırısına ilişkin Türkiye'den Ermenistan'a çok sert tepki! Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden, Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi. Hain saldırıda 34 kişi de yaralandı. Saldırıya sert tepki gösteren Dışişleri Bakanlığı da ''Ermenistan’ın insani ateşkesi ihlal ederek, bugün sabaha karşı Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği roket saldırısını şiddetle kınıyoruz'' şeklinde açıklama yaptı. Bu arada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, mevkidaşı Lavrov ile yaptığı görüşmede, "Ermenistan'ın ateşkese uyması" konusunda uyarılmasını istedi. Ermenistan ordusunun Gence kentine düzenlediği füze saldırısına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
11.10.2020 Gündem
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor!
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor! Kapalı Maraş bölgesi açılıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), 46 yıldır kimsenin girmediği, hayalet şehir Maraş sahillerini bugün yeniden halka açıyor. Koalisyon ortağı Halkın Partisi 'Maraş'ın açılması projesi bu değildir' diyerek hükümetten çekilirken, Yunanistan'dan Rusya'ya birçok ülke Birleşmiş Milletler kararlarına uyulması çağrıları yapıyor. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kıbrıs Maraş bölgesi hikayesi…
8.10.2020 Gündem
46 yıl sonra Kapalı Maraş açıldı
46 yıl sonra Kapalı Maraş açıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan Kapalı Maraş'ın kademeli olarak açılmasında ilk adım bugün atıldı. 46 yıldır yerleşim ve iskana kapalı tutulan bu bölgede kamuya ait olan sahil bölümünün bir kısmı ve Demokrasi Caddesi halkın kullanımına açıldı.
8.10.2020 Gündem
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi…
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi… KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ın sahil ve kıyı bölümünde temizlik çalışması başlatıldı. Peki, KKTC Kapalı Maraş bölgesi neden kapalı? Kapalı Maraş kimin? Hayalet Şehir Maraş’ın hikayesi ve tarihçesi…
7.10.2020 Gündem
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı?
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? KKTC'de geçen yıl 18 Haziran'daki Bakanlar Kurulu toplantısında 1974'ten bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması konusunda adım atılarak uzman ekiple bilimsel envanter çalışması yapılması kararı alınmıştı. Corona virüs nedeniyle kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama olmuştu. Çalışmaların tekrar başlatılmasının gündemde olduğu bugünlerde Yunanistan Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla girişimde bulunma kararı aldı. KKTC Başbakanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Doğu Akdeniz'de Türk tarafının haklarının gasbı için yoğun çaba içine giren ve onlarla iş birliği yapanların bulunduğuna dikkat çekmişti. Peki, Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? Kapalı Maraş nerede? İşte kapalı Maraş hakkında bilgiler ve son gelişmeler...
1.09.2020 Gündem
Akılalmaz olay! Hem ölü hem de diri...
Akılalmaz olay! Hem ölü hem de diri... Nüfus müdürlüğünde yapılan hata yüzünden çift kimlikli olarak hayatını sürdürdüğünü söyleyen Eşref Demirhan, bir kimliğinde yoklama kaçağı olarak gözükmesi nedeni ile mağduriyet yaşıyor. Nüfus kaydının birinde ölü olarak gözüken Demirhan diğerinde ise ise yaşıyor olarak kayıtlarda geçiyor. Askerlik yapmış olduğu kimliğinin kayıtlarda ölü gözüktüğünü söyleyen ve mağduriyet yaşadığını belirten Demirhan, "Çevirme görünce inanın rengim atıyor, titriyorum" dedi.
24.08.2020 Yaşam
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak?
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak? Güney Kıbrıs ‘sözde’ Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, "Hayelet Şehir" olarak bilinen Kapalı Maraş ile ilgili açıklama yaptı. Maraş'ın açılmasının kendileri için mezar taşı olacağını ifade eden Yoannu, "Türkler blöf yapmıyor. Maraş'ın yerleşime açılmasını engellemek için belediye olarak elimizden geleni yapacağız, bütün karar merkezlerine başvuracağız. Maraş'ın tamamen yerleşime açılması kararı aslında Kıbrıs sorununa mezar taşı olur, uzlaşılmış çözüm çerçevesi içerisindeki çabaların sonu olur. Kapalı Maraş yalnız Maraş'ı ve Maraşlıları ilgilendiren bir konu değildir. Yerleşime açılmasını engellemek için derhal ve acilen harekete geçilmelidir" dedi. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş neden yasak? Kapalı Maraş neresi?
17.08.2020 Gündem
Bakan Akar'dan net mesaj: Kimse bizi engellemeye kalkmasın
Bakan Akar'dan net mesaj: Kimse bizi engellemeye kalkmasın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, "Bu konuda hiç kimse bize herhangi bir şekilde etki etmeye veya herhangi şekilde bizi engellemeye kalkmasın. Bu konuda kararlı olduğumuzu defalarca söyledik. Bunları da yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.
29.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orduevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orduevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.