Onur Akay

Onur Akay

Son dakika onur akay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan onur akay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını onur akay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Akay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur akay gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 onur akay haberi bulunmuştur. Tüm onur akay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi!
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi! Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu'nun 73 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.05.2023 Televizyon
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım!
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bilançosu ağırlaşırken, ünlü isimlerden yardım ve destek mesajları gelmeye devam ediyor.
10.02.2023 Magazin
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia! Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.
30.01.2023 Magazin
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
8.01.2023 Magazin
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı!
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı! 'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, mahkeme haberiyle gündeme geldi.. Hayatını Azerbaycan'da sürdüren ve asıl adı Orhan Baltacı olan iki çocuk babası 48 yaşındaki şarkıcıya babalık davası açıldı.
30.12.2022 Magazin
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü? 57 yaşındaki ünlü müzisyen Adnan Karaduman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
19.12.2022 Kültür Sanat
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi! Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
24.11.2022 Magazin
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.
5.11.2022 Magazin
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu'
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu' 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilmişti. 'Felaket Tellalı' lakabı ile tanınan Onur Akay, oyuncu için "Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdi" demişti. Son olarak 50 yaşındaki Şaşmaz'dan açıklama geldi.
29.10.2022 Magazin
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti!
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti! 'Gizli Aşk Bu', 'İnleyen Nağmeler' gibi çok sayıda ünlü şarkının bestecisi Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberini Türk sanat müziği solistlerinden Canan Karadeniz duyurdu.
23.09.2022 Magazin
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi…
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi… Uzun süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden 95 yaşındaki sanatçı Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Peki, Bestekar Zeynettin Maraş kimdir?
23.09.2022 Magazin
Tunç Oral hayatını kaybetti!
Tunç Oral hayatını kaybetti! Yeşilçam’ın eski jönlerinden olan 84 yaşındaki Tunç Oral , hayatını kaybetti.
22.09.2022 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Usta sanatçı Ali Güney hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Ali Güney hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam’ın emektar oyuncularından 66 yaşındaki Ali Güney’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle tanıdığımız Ali Güney, üç gün önce nefes darlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmıştı.
24.08.2022 Magazin
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı?
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses yıllar sonra tekrar ekranlara geldi. Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde yazdığı yazıda İbrahim Tatlıses’in, Star TV'de sezon finali yapan İbo Show isimli programının eylül ayında ekrana dönmeyeceğini duyurdu.
3.08.2022 Televizyon
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender çöp evde yaşıyor! Ünlü sanatçılara hakaretler yağdırıyor, kapıyı da açmıyor
İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender çöp evde yaşıyor! Ünlü sanatçılara hakaretler yağdırıyor, kapıyı da açmıyor Bir dönem yaptığı albüm ve sahne çalışmaları ile ünlenen şarkıcı Engür Kalender’in şimdilerde çöp evde yaşadığı ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender’e yardım edilmesi gerektiğini duyurdu. Eski şöhretini kaybedince psikolojisi bozulan Kalender'in evinden gelen kötü kokular ise komşularını bezdirdi.
29.07.2022 Magazin
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
Pakize Suda'dan hayranlarını üzecek haber geldi!
Pakize Suda'dan hayranlarını üzecek haber geldi! Bir dönemin aranan isimlerinde olan Pakize Suda, şu sıralar zor günler geçiriyor. 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda, Demans hastalığıyla mücadele ediyor. Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.
24.05.2022 Magazin
Gönül Akkor'un son hali! Gönül Akkor kimdir, kaç yaşında ve hastalığı ne, neyi var?
Gönül Akkor'un son hali! Gönül Akkor kimdir, kaç yaşında ve hastalığı ne, neyi var? Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, son albüm çalışmasını Sezen Aksu’nun ısrarı ile 1994 yılında yapan ve 28 senedir sanat camiasından uzak olan Gönül Akkor'un son halini paylaşarak, ünlü isim için dua istedi. Peki, Gönül Akkor kimdir, kaç yaşında, nereli? Gönül Akkor’un hastalığı ne, neyi var?
21.05.2022 Magazin
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu... Magazin dünyasında 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Bodrum’da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu’nun ameliyat olduğunu duyurdu.
6.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Onur Akay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur akay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.