Ömer Tuğrul İnançer

Ömer Tuğrul İnançer

Son dakika ömer tuğrul inançer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer tuğrul inançer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer tuğrul inançer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Tuğrul İnançer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer tuğrul inançer gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ömer tuğrul inançer haberi bulunmuştur. Tüm ömer tuğrul inançer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı
Ömer Tuğrul İnançer'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
5.09.2022 Gündem
Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi!
Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi! Mutasavvıf, yazar, müzisyen ve avukat Ömer Tuğrul İnançer vefat etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu kurucusu olan Ömer Tuğrul İnançer, bir süredir geçirdiği ameliyat nedeniyle istirahat ediyordu. 76 yaşında hayatını kaybeden İnançer için siyaset, edebiyat ve düşünce dünyasından pek çok kişi taziye mesajı yayınladı. Peki, Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi!
4.09.2022 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop'tan İnançer için taziye mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan İnançer için taziye mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul'da hayatını kaybeden yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer için taziye mesajı yayımladı.
4.09.2022 Siyaset
Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti
Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti Yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer İstanbul'da hayatını kaybetti. İnançer'in ölüm haberini alan sevenleri, Pir Nurettin Cerrahi Tekkesi'ne geldi.
4.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 83 yaşında vefat eden İlahiyatçı Prof. Dr. Emin Işık için Şişli Camii'nde cuma namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katıldı.
2.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Şeb-i Arus Programı'nda konuştu. Erdoğan; "1 milyon insanın katledildiği Suriye'de hâlâ birileri o ülkenin başındaki zatı korumanın peşinde." dedi
17.12.2018 Siyaset
New York'da şeyh cenazesi!
New York'da şeyh cenazesi! ABD'de 92 yaşında hayatını kaybeden Bayraktaroğlu'nun cenazesi, New York'taki Cerrahi Dergahı'nın bahçesine defnedildi.
19.02.2018 Gündem
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in, torunu olan Bülent Osman, Fatih Cami haziresine defnedildi. Cenaze Fatih Sultan Mehmet'e saygı gereği bel hizasında taşındı.
29.09.2021 Gündem
İnançer çark etti...
İnançer çark etti... Kadınların çalışmasına karşı çıkan yorumcu Ömer Tuğrul İnançer'in kızının bir büyük şirkette üst düzey göreve atandığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
İnaçer'in kızı oraya atandı
İnaçer'in kızı oraya atandı Kadınların çalışmaması gerektiği üzere konuşmaları nedeniyle tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer’in kızının bir GSM şirketinin kurumsal iletişim direktörlüğüne atandığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'yla tokalaştı; Erdoğan uzaktan el salladı
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'yla tokalaştı; Erdoğan uzaktan el salladı Şeb-i Arus'ta bir araya gelen liderler Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na uzaktan selam vermekle yetindi.
29.09.2021 Gündem
'Köpekleşme' sözüne soruşturma
'Köpekleşme' sözüne soruşturma TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ömer Tuğrul İnançer'in, Meclis'te düzenlenen konferansta sarf ettiği, "Bu memlekette inkilap (köpekleşme) yapılmıştır" sözlerine ilişkin soruşturma başlatılacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Yine tartışma yaratacak! 'O para haram'
Yine tartışma yaratacak! 'O para haram' TRT 1 ekranlarında daha önce hamile kadınlarla ilgili 'sokağa çıkmasınlar' yorumu yapan Ömer Tuğrul İnançer bu kez 'Cuma vakti kazanılan para haramdır' dedi...
29.09.2021 Gündem
RTÜK kararını verdi!
RTÜK kararını verdi! 'Hamile kadınlar...'
29.09.2021 Gündem
Yine kadınları hedef aldı!
Yine kadınları hedef aldı! Bu kez hedefinde çalışan kadınlar vardı
29.09.2021 Gündem
Sosyal medyayı salladı!
Sosyal medyayı salladı! 'Şükürler olsun kızın değilim'
29.09.2021 Gündem
'6 ay oldu şekerim'
'6 ay oldu şekerim' Leman'dan Ömer Tuğrul İnançer'e gönderme
1.08.2013 Televizyon
Yumurtadan çıktı!
Yumurtadan çıktı! Ömer Tuğrul İnançer Gırgır'ın kapağında
31.07.2013 Televizyon
O sözlere ceza çıkmadı!
O sözlere ceza çıkmadı! 'İfade özgürlüğü' kapsamında değerlendirildi
29.09.2021 Gündem
Bu kez hamile olup direndi!
Bu kez hamile olup direndi! Ünlü oyuncu karnına yastık koydu ve...
30.07.2013 Magazin
O da katıldı!
O da katıldı! Oyuncu Nejat İşler, diren hamile eylemine böyle destek verdi
29.09.2021 Gündem
TRT önünde ‘hamile’ eylemi
TRT önünde ‘hamile’ eylemi Beyoğlu Tepebaşı'nda bulunan TRT binasında protesto
29.09.2021 Gündem
'Bunu söylemek bile...'
'Bunu söylemek bile...' AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Özlem Zengin Topal, Ömer İnançer’e tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
‘Hamile evinde oturur gezmesi terbiyesizlik’
‘Hamile evinde oturur gezmesi terbiyesizlik’ TRT1’deki iftar programında hamilelerin sokakta dolaşmasına ‘terbiyesizlik’ diyen avukat Ömer İnançer’e siyasetçisinden ilahiyaçısına kadar herkes tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
'Hamileleri gören genç kızlar...'
'Hamileleri gören genç kızlar...' TRT 1 ekranlarında iftar saatlerinde yayınlanan 'Ramazan Sevinci' programı Türk tasavvuf düşünürü ve avukat olan Ömer Tuğrul İnançer'i konuk etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Tuğrul İnançer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer tuğrul inançer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.