Ömer Özkan

Ömer Özkan

Son dakika ömer özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 ömer özkan haberi bulunmuştur. Tüm ömer özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı'
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı' Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Haftada 3-4 kanser vakası tespit ediyoruz. 3 yaşında kanser hastamız vardı. Güneş görmeyen yerlerde dahi kanser vakası tespit ediliyor" dedi.
25.06.2023 Sağlık
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu Organ nakli ile ilgili son dakika gelişmesi, tıp dünyasında bir ilik yaşanacak. Türkiye'nin ilk yüz nakli, çift kol ve dünyanın ilk rahim naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, birçok naklin yanı sıra hayvandan insana nakilin araştırılacağı Bilim Vadisi oluşturmak için altyapı girişimlerini yaptıklarını duyurdu.
17.12.2022 Sağlık
Binali Yıldırım taburcu oldu
Binali Yıldırım taburcu oldu Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da hastaneden taburcu oldu. Yıldırım, "Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik ameliyat edildi iki sefer. Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı. Bu da bir operasyonla düzeltildi. İki kaburga kırığım var, herhangi bir işlem yapılamıyor, zaman içinde iyileşecek" dedi.
27.10.2022 Siyaset
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesinde narkotik polisinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10 kişi arasında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in de bulunduğu belirtildi. Operasyonda bir kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
16.03.2022 Gündem
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tabucu olduktan sonra ilk kez görüntülendi Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralandıktan sonra sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren Asiye Ateş, taburcu olarak döndüğü memleketi Gaziantep'teki yeni evinde ilk kez görüntülendi. Yeni evindeki ilk gününde neşesi ile dikkat çeken minik Asiye, kendisine hediye edilen tablet ve boyama seti ile oynadı.
1.02.2022 Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan küçük Asiye, taburcu oldu
Pitbull saldırısında yaralanan küçük Asiye, taburcu oldu Gaziantep’te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ilk etapta planlanan tedavisi tamamlanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 37. günde taburcu edildi. Gazetecilere el sallayan Asiye'nin sağlık durumunun iyi olduğu görüldü. Baba Hüseyin Ateş, kızının sağlık durumunun iyi olduğunu ve 1.5 ay sonra geri geleceklerini söyledi.
31.01.2022 Yaşam
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye ile ilgili flaş gelişme!
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye ile ilgili flaş gelişme! Gaziantep'te Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in (4) dün kulak bölgesine yapılan operasyon nedeniyle taburcu edilme tarihi, gelecek haftaya kaldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye'nin kulakla ilgili sorunlarının giderildiğini ve gelecek hafta başında taburcu edileceğini söyledi.
28.01.2022 Yaşam
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek Gaziantep'te Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Asiye'nin (4) tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, "Bu kadar kemik parçası ve çoklu doku kaybını ilk defa gördüm. Kulağını kaybetmemesi için bir girişim yapıldı. Muhtemelen haftaya taburcu olacak" dedi.
21.01.2022 Gündem
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti. Yıl dönümünü pasta keserek yüz nakilli Uğur Acar ve Turan Çolak ile kutlayan Prof. Dr. Ömer Özkan, "Uğur, beni nakilden 6 ay önce ziyaret etti. Bazı sorular sorup, biraz sinirlendirdi. Naklini biraz öteledik ama sonrasında düşündük bu kadar önemli nakil için bu türden soruların sorulması çok normaldi" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Tıp tarihine geçmişti! 'Kendim 39, kollarım ise 12 yaşında'
Tıp tarihine geçmişti! 'Kendim 39, kollarım ise 12 yaşında' Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan ve 2008'de kollarını silaj makinesine kaptırarak kaybeden çiftçi Cihan Topal (39), yaşamını 12 yıl önce nakil yapılan iki kolla sürdürüyor. Ağaçlarındaki zeytinleri çırpma makinesiyle toplayıp, çuvallara doldurarak sırtında taşıyan ve Türkiye'de çift kol nakli yapılan ilk kişi olan Topal, "Kendim 39, kollarım ise 12 yaşında" dedi.
17.01.2022 Yaşam
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateş'in babası ile telefonda görüştü.
26.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Asiye yavrumuzu dün gece Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Kandıramayacaksınız, bunların da hesabını vereceksiniz." dedi.
25.12.2021 Siyaset
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem
Rahim nakli için 18 yıl bekledi
Rahim nakli için 18 yıl bekledi Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde rahim nakli olduktan 90 gün sonra taburcu edilen Havva Erdem (32), rahminin olmadığını 14 yaşında öğrendiğini söyledi. Eşinin evlilik teklifini önce çocuğu olamayacağını belirterek kabul etmediğini anlatan Erdem, "Eşimin 'Ben her şeye razıyım' demesi üzerine teklifi kabul ettim" dedi.
8.11.2021 Sağlık
Çift kol nakili sonrası fizik tedavi süreci başladı
Çift kol nakili sonrası fizik tedavi süreci başladı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan Yavuz Ayılmazdır'ın (34), fizik tedavi süreci başladı. Dr. Fizyoterapist Kadriye Tombak "Diğer nakillerimizde güzel sonuçlar aldığımızı biliyorsunuz. Önceki nakillere paralel giden sürecin uyumlu olduğunu söyleyebilirim" dedi.
1.11.2021 Sağlık
Kol naklinden 35 gün sonra ayağa kalkıp, yürüyüş yaptı
Kol naklinden 35 gün sonra ayağa kalkıp, yürüyüş yaptı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından 29 Haziran'da çift kol nakli gerçekleştirilen Yavuz Ayılmazdır (34), ilk kez ayağa kalkıp yürüyüş yaptı.
4.08.2021 Sağlık
Kadavradan rahim naklinde iyi haber
Kadavradan rahim naklinde iyi haber Türkiye’de kadavradan ikinci rahim nakli yapılan 32 yaşındaki Havva Erdem, yoğun bakım servisinden çıkarılarak, klinikteki steril odaya alındı.
29.07.2021 Sağlık
Türkiye'de ikinci kez oluyor! 40 kişilik ekip saat 04.30'da başladı...
Türkiye'de ikinci kez oluyor! 40 kişilik ekip saat 04.30'da başladı... Türkiye'nin kadavradan ikinci rahim nakli Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılıyor. Prof. Dr. Ömer Özkan ve Prof. Dr. Özlenen Özkan başkanlığındaki 40 kişilik ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyat saat 04.30'da başladı.
27.07.2021 Sağlık
Çift kol nakli yapılan hasta, hastane dışına çıkmaya hazırlanıyor
Çift kol nakli yapılan hasta, hastane dışına çıkmaya hazırlanıyor Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Türkiye'de çift kol nakli yapılan 5. kişi olan Yavuz Ayılmazdır'ın, bayramdan sonra hastane dışına çıkabileceğini bildirdi.
22.07.2021 Sağlık
48 saat sonra gördü, 'Ne zaman çalışacak hocam' diye sordu
48 saat sonra gördü, 'Ne zaman çalışacak hocam' diye sordu Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, iki hafta gün önce çift kol nakli yapılan Yavuz Ayılmazdır (34), operasyondan 48 saat sonra nakil kollarını ilk kez gördü. Ayılmazdır'ın, nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'a ilk sorusu ise "Ne zaman çalışacak hocam" oldu.
12.07.2021 Yaşam
Tıp bir kişiye daha umut oldu! Hayatı değişti
Tıp bir kişiye daha umut oldu! Hayatı değişti Tıp bir hastaya daha umut oldu. 25 yıldır kolsuz yaşayan Yavuz Ayılmazdır, 5. kişi olarak kayıtlara geçti. Hastanın erken hissetmesi bekleniyor. 100 kişi daha sırasını bekliyor. Konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Duyularını hissettiği zaman bambaşka olacak” dedi.
11.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.