Pitbull

Pitbull

Son dakika Pitbull haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pitbull ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pitbull haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pitbull

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pitbull gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 pitbull haberi bulunmuştur. Tüm pitbull haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı Adana'da evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibini, onun annesini ve ağabeyinin ayağına saldırıp yaraladı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı.
24.04.2024 Adana
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet İsveç asıllı sanatçı Mohombi, eylül ayında genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries’in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi.
14.09.2023 Magazin
Türk bilim insanları, dünyaca kabul gören deprem sinyali teorisini çürüttü! Müthiş keşif
Türk bilim insanları, dünyaca kabul gören deprem sinyali teorisini çürüttü! Müthiş keşif Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, yazdıkları makaleyle deprem öncesinde atmosferde meydana gelen elektron hareketlerini inceleyerek, 'deprem sinyali' olarak kabul edilen 'deprem öncesi tetiklenen atmosferik değişimler teorisini' çürüttüklerini söyledi.
26.08.2023 Yaşam
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü Bakırköy'de beslenmesi ve bakılması yasak olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı. 
26.08.2023 Yaşam
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor Van'da sokaklarda tehlike oluşturdukları için toplatılan, 42 yasaklı ırk köpeğe Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakılıyor. Hayvan Sağlığı ve Koruma Şube Müdürü Yusuf Burhan Burkay, yasaklı ırkların kontrolsüz üremeleri ve satışlarını engellemek amacıyla kayıt altına alınma zorunluluğunun getirilmesinin ardından, birçok yasaklı ırkın sokaklara bırakıldığını belirterek, "Her gün günlük bakımları ve beslenmeleri yapılmaktadır. Bu hayvanların sahiplendirilmesi yapılmıyor" dedi.
5.08.2023 Yaşam
Apartmanda 4 saat 'pitbull esareti'
Apartmanda 4 saat 'pitbull esareti' Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde shih tzu cinsi 'Max'i öldürdükten sonra apartman bahçesine giren sahipsiz pitbull nedeniyle, binaya giriş-çıkış yapılamadı. 4 saatin sonunda pitbull, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağlı ekiplerince alınıp, götürüldü.
24.03.2023 Gündem
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendi
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendi Bursa'da pitbull cinsi köpeğini husumetlisi Erol Tosun’a (46) saldırtıp, yaralanmasına neden olan Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24) hakkında ‘Silahla kasten nitelikli şekilde yaralama’ suçundan 4 yıl 6’şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.
17.01.2023 Gündem
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi!
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi! "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.
1.01.2023 Magazin
Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polis tutuklandı
Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polis tutuklandı Fatih'te yasaklı ırk olan 2 pitbull cinsi köpekle kendisine saldıran kişileri, durdurmak için silahla ateş eden ve bir kişinin ölümüne sebebiyet veren polis memuru çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.12.2022 Gündem
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü Fatih’te, görev yaptığı birime giden polis memuru ile sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Polis, kendisine yumruk atan 25 yaşındaki Hacı Gelenler'i silahıyla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
6.12.2022 Gündem
'Denizde saldıran pitbull öldürdü' iddiasına takipsizlik kararı
'Denizde saldıran pitbull öldürdü' iddiasına takipsizlik kararı Pendik'te Oğuzhan Doğan’ın denizde pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu boğulduğu iddia edilen olayla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından yapılan soruşturmada köpeğin bir başkası tarafından kışkırtıldığı hakkında yeterli delil olmadığı, pitbull cinsi köpeğin yasak ırk olmasının tek başına suç oluşturmadığı ve Oğuzhan Doğan’ın kendi rızası ile köpekle birlikte denize girdiği belirtilerek takipsizlik kararı verildi.
28.11.2022 Gündem
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve...
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve... Türkiye'ye adını Gaziantep'teki Pitbull saldırısı sonrası duyuran minik Asiye bu kez sosyal medyaya yansıyan görüntülerle gündeme geldi. Tepki çeken görüntüler sonrası konuşan baba Hüseyin A., eşi ile kızının oyun oynadığını, bu videoların bilinçli olarak yayınlandığını, suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Söz konusu görüntülerde anne Zeynep A.'nın Asiye'ye "Otur" ya da "Dilini çıkar, it gibi yiyeceğini önüne koyacağım'' dediği duyulmuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Yaşam
Parkta oynayan çocuğa pitbull saldırdı
Parkta oynayan çocuğa pitbull saldırdı Bahçelievler'de arkadaşlarıyla birlikte parkta oyun oynayan 11 yaşındaki Uğur Akbulut'a pitbull saldırdı. Bacağından yaralanan ve büyük korku yaşayan Akbulut gözyaşları içinde yaşadıklarını DHA'ya anlatırken, ailesi ise bir an önce köpeğin sahibinin yakalanmasını istedi.
26.07.2022 Yaşam
Pitbull köpek gezdiren kişi, küfürler savurup polise bıçak çekti
Pitbull köpek gezdiren kişi, küfürler savurup polise bıçak çekti Nevşehir’de, yasaklı ırk pitbull köpek gezdiren, yarı çıplak halde çevredekilere küfürler edip gelen polislere bıçak çeken Mustafa Y., etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
10.06.2022 Yaşam
Can Bonomo'nun ablası, çiftliğinde 165 köpek ve 5 kedi ile yaşıyor
Can Bonomo'nun ablası, çiftliğinde 165 köpek ve 5 kedi ile yaşıyor İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Galeri
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz'
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz' İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Yaşam
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı
Küçük Asiye'ye pitbull saldırısı: Tahliye edilen 3 sanık yeniden tutuklandı Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin davada dün tahliye edilen 4 sanıktan 3'ü itiraz üzerine yeniden tutuklandı.
29.04.2022 Gündem
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber Gaziantep’te uğradığı pitbull saldırısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in son hali görüntülendi. Şahinbey Belediyesi’nin “Çocuk Şenliği”ne katılarak 23 Nisan’ı doyasıya eğlenerek geçiren minik Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde yeni ameliyatlar geçireceğini söyledi.
23.04.2022 Yaşam
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı Ümraniye'de çocukların oyun oynadığı sırada elinde pitbull cinsi köpeğiyle basketbol sahasına giren bir kişi, şaka yapmak isterken çocuklara korku dolu dakikalar yaşattı. Tasmanın kopması ile harekete geçen pitbull'dan kaçan çocuklar, sahanın tellerine ve potaya tırmandı. Köpeğin son anda yakalanması olası faciayı önlerken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
17.04.2022 Gündem
Cono Aşireti üyelerinin yaşadığı mahallede yıkım yeniden başladı
Cono Aşireti üyelerinin yaşadığı mahallede yıkım yeniden başladı Adana'da Cono Aşireti mensuplarının yaşadığı, uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının yaygın olduğu Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar, polisin geniş güvenlik önlemiyle yeniden başladı. Mahalledeki evler yıkıldıktan sonra yerlerine iki okul ve bir millet bahçesi kurulacağı bildirildi.
31.03.2022 Yaşam
İstanbul'daki pitbull dehşetinde flaş gelişme: İkisi de tutuklandı
İstanbul'daki pitbull dehşetinde flaş gelişme: İkisi de tutuklandı Güngören'de sokak üzerinde pitbull saldırısına uğrayan Yusuf Tekin hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı ortaya çıktı. Polis, tedavisinin ardından Yusuf Tekin'i ve pitbull sahibi Hüseyin Hakan Aksu'yu gözaltına aldı. İki şüpheli de sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.
25.03.2022 Gündem
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sokakta yürürken bir anda saldırdı
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sokakta yürürken bir anda saldırdı Güngören’de sokak arasında ağızlığı olmayan pitbul cinsi köpeğin bacağından ısırdığı gencin yardımına vatandaşlar koştu. Genç güçlükle pitbuldan kurtarılırken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
23.03.2022 Gündem
Torbacı, pitbull köpeklerle korunuyor
Torbacı, pitbull köpeklerle korunuyor Adana’da polisin, 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Çatı kısmı tel örgülerle çevrilmiş, pitbull köpeklerle korunan evde yapılan aramada 24,90 gram bonzai ele geçirildi.
11.03.2022 Yaşam
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı
Asiye'ye Pitbull saldırısı davasında 4 sanık için yeniden tutuklama kararı Gaziantep'te, Pitbull cinsi 2 köpeğin Asiye Ateş'e (4) saldırmasına ilişkin davada tutuklu 4 sanığın tahliye kararına, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazını inceleyen Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi.
22.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pitbull ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pitbull haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.