Olağan Genel Kurul

Olağan Genel Kurul

Son dakika Olağan Genel Kurul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olağan Genel Kurul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olağan Genel Kurul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağan Genel Kurul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağan genel kurul gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.260 olağan genel kurul haberi bulunmuştur. Tüm olağan genel kurul haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF’den seçim açıklaması
TFF’den seçim açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
8.04.2024 Futbol
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olacağına dair iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum." ifadeleri yer aldı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi Adana'nın tanınmış İş insanlarından Serdal Adalı TJK'da 5. Kez Başkanlığa seçilerek Atçılık camiasında ulaşılması güç bir rekora imza attı.
25.02.2024 Adana
Bakan Işıkhan: 13,4 milyon vatandaşımız İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti
Bakan Işıkhan: 13,4 milyon vatandaşımız İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İstihdamın ve iş gücü niteliğinin artırılmasına yönelik attığımız adımlarla son 21 yılda 13,4 milyon vatandaşımız İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti" dedi.
21.12.2023 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye bomba gönderme: Kadıköy'den duyulsun
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye bomba gönderme: Kadıköy'den duyulsun Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek konuşmasında Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.
15.10.2023 Galatasaray
Sacha Boey ve Victor Nelsson gerçekleri! Erden Timur itiraf etti: Gücüme gidiyor
Sacha Boey ve Victor Nelsson gerçekleri! Erden Timur itiraf etti: Gücüme gidiyor Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Son dönemdeki gelirlerin artışına değinen Timur ayrıca Kopenhag maçında elde edilen gelire vurgu yaptı. Timur Sacha Boey ve Victor Nelsson ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
15.10.2023 Galatasaray
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün atandı
Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün’ü atadı.
5.06.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek Akbank Uluslararası Danışma Kurulu (IAB) bu yıl Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde Türkiye’de bir araya gelecek. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “Uluslararası Danışma Kurulumuz zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturuyor” dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Kavcıoğlu: Enflasyonda kalıcı olarak düşüş sağlanacaktır
Kavcıoğlu: Enflasyonda kalıcı olarak düşüş sağlanacaktır Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ''Önümüzdeki dönemde, liralaşma stratejisi kapsamında uyguladığımız politika bileşimi sağlıklı kredi büyümesi kanalıyla finansal istikrarı ve finansman maliyeti kanalıyla potansiyel üretimi desteklemeye devam edecek ve arz-talep dengesine olumlu katkı verecektir. Bu doğrultuda fiyatlama davranışlarında ve enflasyon beklentilerinde iyileşme ile enflasyonda kalıcı olarak düşüş sağlanacaktır" dedi.
28.03.2023 Ekonomi
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz Türkiye Gençlik Vakfı 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne sapkın akımlara ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor!
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor! Köklerini Osmanlı İmparatorluğu’ndan alan Darüşşafaka 1863 yılında Padişah Sultan Abdülaziz’in fermanıyla beş Osmanlı aydını tarafından kuruldu. Eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan yapısı ile öğrencilerin barınma, sağlık, beslenme, kıyafet ihtiyaçlarını karşılarken ileri yaş grubu için de pek çok olanağı sunuyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala Darüşşafaka’nın yeni eğitim öğretim döneminde nelerin gerçekleşeceğini Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç anlattı.
19.08.2022 Eğitim
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında...
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zamda yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacaını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Öte yandan işverenler de asgari ücret zammına ilişkin olumlu mesajlar veriyor. Bugün HAK-İŞ tarafından yapılan açıklamada asgari ücret zammının 'zorunluluk' olduğuna vurgu yapılarak, bütün çalışanlara aynı şekilde zam yapılması istendi.
21.06.2022 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrasya coğrafyasının göz bebeği haline geldiğini görebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrasya coğrafyasının göz bebeği haline geldiğini görebiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) 6. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Hem geçmişte yaşadıklarımızdan hem bugün olup bitenlerden ibret alarak hareket etmeliyiz. Tüm dünyayı ateşe vermeye hazır olanların karşısında bu şekilde çıkarsak başarılı olabiliriz. Bunu sağlayabilirsek önümüzdeki dönem Avrasya'nın dünyanın gözbebeği haline geldiğini görebiliriz." dedi.
10.06.2022 Siyaset
Kimpur kar dağıtımı ne zaman? Kimpur temettü dağıtımı tarihi belli oldu!
Kimpur kar dağıtımı ne zaman? Kimpur temettü dağıtımı tarihi belli oldu! Kimpur temettü dağıtım kararını açıkladı. yerli poliüretan sistem üreticilerinden Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİMPUR) temettü dağıtım kararını duyurdu. Son 3 yılda üretim kapasitesini %98 artırarak 65 bin tondan 129 bin tona çıkaran Kimpur, brüt 151.240.257,38 TL ve net olarak ise 136.116.231,65 TL kar dağıtımı gerçekleştirecek. Peki, Kimpur kar dağıtımı ne zaman? İşte Kimpur temettü dağıtımı tarihi!
17.05.2022 Ekonomi
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde!
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde! Dün seçimlerin iptal olmasının ardından açıklamalarda bulunan Burak Elmas " Seçimlerin önünü açmak için istifa etmeye gerek yok. Galatasaray’da tartışılmaz denilen konuları tartıştırdık, üyelerimize birçok rakamları paylaştık. Bu birilerini rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
30.04.2022 Galatasaray
Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte?
Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte? Galatasaray seçime gidiyor! Resmi açıklama yapıldı. 10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray’da yapılan son genel kurulun iptaline ilişkin davada ihtiyati tedbir kararını kaldırdı. Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu, nisan ayında gerçekleştirilecek. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte? İşte detaylar…
25.04.2022 Şampiy10
İsmail Demir: 4 milyar doların üstünde ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum
İsmail Demir: 4 milyar doların üstünde ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Başkanlığımız, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSİ), vakıf ve özel şirketler ile KOBİ'ler hep beraber el ele vererek yıl sonunda 4 milyar doların üstünde bir ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Burak Elmas ben sözümde dururum dedi ve açıkladı
Burak Elmas ben sözümde dururum dedi ve açıkladı Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İstanbul Valiliği'nin açtığı davaya karşın seçim sürecinin devam edeceğini açıkladı.
9.04.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Olağan Genel Kurul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağan genel kurul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.