Oksijen Tüpü

Oksijen Tüpü

Son dakika oksijen tüpü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oksijen tüpü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oksijen tüpü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oksijen Tüpü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oksijen tüpü gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 oksijen tüpü haberi bulunmuştur. Tüm oksijen tüpü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları Çorum'un İskilip ilçesinde, oksijen tüpü yüklü kamyondaki gaz kaçağı paniğe neden oldu.
22.12.2023 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 odalı mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
1.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkartılarak morga kaldırılırken, 1 itfaiye eri de gazdan etkilendi.
19.08.2022 Yaşam
Aziz Can Belice kimdir, neden öldü? Aziz Can Belice olayı nedir? Başına poşet geçirilmiş!
Aziz Can Belice kimdir, neden öldü? Aziz Can Belice olayı nedir? Başına poşet geçirilmiş! Aziz Can Belice neden öldü, başına poşet geçirilmiş olarak bulunan Aziz Can Belice kimdir? İstanbul'da 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Aziz Can Belice evinde ölü bulundu. Başına poşet geçirilen Belice'nin yanında hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan hortumlar olduğu görüldü.
13.07.2022 Yaşam
İstanbul’da üniversite öğrencisi, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu! Oksijen tüpü ve hortumlar...
İstanbul’da üniversite öğrencisi, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu! Oksijen tüpü ve hortumlar... İstanbul Sarıyer’de mimarlık okuyan üniversite öğrencisi 24 yaşındaki genç, yaşadığı evde başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Yanında hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan hortumların da görüldüğü olayla ilgili polis inceleme başlattı. Gencin cenazesinde ise ailesi feryat ederken, sevgilisi ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
13.07.2022 Yaşam
Esenyurt’ta tıp merkezinde oksijen tüpü patladı 1 işçi öldü
Esenyurt’ta tıp merkezinde oksijen tüpü patladı 1 işçi öldü Esenyurt’ta özel bir tıp merkezinin klimalarına bakım için giden işçi, klima gazlarını doldurduğu sırada oksijen tüpü patladı. Geniş bir çevrede duyulan patlamada işçi Aydın Adıyaman (53) olay yerinde hayatını kaybetti.
3.07.2022 Yaşam
Göçük altında kaldı! 100 kişilik ekip devreye girdi, saatlerce...
Göçük altında kaldı! 100 kişilik ekip devreye girdi, saatlerce... Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Kozluca mahallesinde meydana gelen olayda altyapı yapan taşeron firmanın işçisi toprak kayması sonucu, toprak altında kaldı. Toprak altında kalan arkadaşının yanına inen işçi Fırat Oktay, arkadaşının elini tutup 8 saat boyunca hiç bırakmayarak moral verdi.
29.05.2022 Yaşam
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, Cudi Dağı kırsalında, 18 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda; toprağa gömülü vaziyette, (2) kg ağırlığında plastik patlayıcı madde, (1) kg ağırlığında tuzaklanmış patlayıcı madde, (30) adet fünye, (10) adet Alpha Fire marka RS komutalı EYP anahtar sistemi, (2) adet oksijen tüpü, (1) adet tüp başlığı ile çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi ve imha edildi.
19.05.2022 Gündem
MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Mehmetçik barınaklara tek tek giriyor!
MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Mehmetçik barınaklara tek tek giriyor! Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar 63 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun birinci safhasını başarıyla tamamlayan ve belirlenen hedeflere ulaşan Mehmetçik, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor." denildi.
4.05.2022 Gündem
Oksijen tüpüyle kuyumcu soydular
Oksijen tüpüyle kuyumcu soydular Fatih Millet Caddesi’nde hırsızlar apartmanın içinden kuyumcunun atölyesine girdi. Daha sonra ise hırsızlar oksijen tüpüyle duvarı delerek kuyumcuya girdi. Oksijen tüpünden çıkan alevler yangın alarmını çalıştırdı. Telefonuna gelen yangın bildirisi üzerine, kuyumcu sahibi itfaiye ekiplerine yangın ihbarı verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri dükkanın soyulduğunu anladı. Oksijen tüpüyle kuyumcuya giren hırsızlar, çelik kasayı da delerek 3 kilo altın çaldı ve olay yerinden uzaklaştı.
26.04.2022 Yaşam
TCDD'ye ait ray demirlerini çalan 5 kişi tutuklandı
TCDD'ye ait ray demirlerini çalan 5 kişi tutuklandı Erzincan'da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına (TCDD) ait 157 metre uzunluğunda ray demirinin çalınmasıyla ilgili jandarma tarafından yürütülen soruşturmada yakalanan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.04.2022 Gündem
Turkovac vurulanlarda yan etki yok
Turkovac vurulanlarda yan etki yok Kayseri Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ayşin Kılınç Toker, yerli korona virüs aşısı Turkovac uygulanan vatandaşlardan olumsuz hiçbir dönüşün olmadığını söyledi.
25.02.2022 Sağlık
Boru içinde yaşam mücadelesi! İtfaiye görevlisi 200 metre sürünüp...
Boru içinde yaşam mücadelesi! İtfaiye görevlisi 200 metre sürünüp... Sivas'ta, alt yapı çalışması sırasında galeri açmak için patlatılan dinamitin yaydığı gaz nedeniyle çalıştığı borunun içinde baygınlık geçirip mahsur kalan 38 yaşındaki Ziyaettin Alınlı, oksijen tüpüyle 200 metre sürünerek yanına gelen Sivas Belediyesi itfaiye başçavuşu 53 yaşındaki Talip Kozan tarafından kurtarıldı.
27.01.2022 Gündem
Hastanenin acil servisinde oksijen tüpü patladı! Yaralılar var...
Hastanenin acil servisinde oksijen tüpü patladı! Yaralılar var... Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Acil Servisi’nde oksijen tüpü patlaması 1 hemşire ile 1 temizlik görevlisi yaralandı.
10.12.2021 Gündem
İstanbul'da kan donduran olay! Anne ve babasını öldürüp intihar etti
İstanbul'da kan donduran olay! Anne ve babasını öldürüp intihar etti Küçükçekmece'de anne ve babasını silahla vurarak öldüren Yusuf Çağrı Ekici zehir içerek, intihar etti. Ekici ailesinin cenazeleri evden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını dün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı
17.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 zirvesinden sonra yurda dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesi hakkında "Bizim bu F-35 konumuz var. Malum bizim 1 milyar 400 milyon dolarlık yaptığımız bir ödeme var. Bununla ilgili olarak da F-16 tedarikini müzakere ettik. Biden 'Çok kısa zamanda netice alamayabiliriz. Biliyorsunuz iki farklı bölümden, Temsilciler Meclisi ve Senato’dan geçiyor. Malum, durum 50-50 ama ben elimden geleni yapacağım' dedi" ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Siyaset
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu Son dakika haberi... Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyindeki Avaşin'de, 1917 rakımlı tepeye düzenlediği nokta operasyonda mağarada saklanan 4 PKK'lının silahlarını bırakarak teslim olduğu anlar görüntülendi.
30.10.2021 Gündem
Kocaelispor'dan Mustafa Reşit Akçay kararı...
Kocaelispor'dan Mustafa Reşit Akçay kararı... "Hocamız iyi bir insan ve müthiş sorumluluk sahibi" diyen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Mustafa Reşit Akçay'la yola devam etme kararı aldıklarını açıkladı.
21.07.2021 TFF 1.Lig
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler 17 Temmuz Cumartesi günü Dünya Emoji Günü’nü kutlamak isteyen iPhone kullanıcıları, Memoji’lerini iOS 15’in genel beta önizlemesinde bulunan yepyeni özelleştirmelerle süsleyebilirler.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
MSB duyurdu! Ele geçirildi, kullanılmaz hale getirildi
MSB duyurdu! Ele geçirildi, kullanılmaz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında terör örgütü PKK'ya ait önemli mağaranın ele geçirilerek, içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hâle getirildiğini duyurdu.
6.05.2021 Gündem
'Beni entübe edin diye yalvarma noktasına geldim'
'Beni entübe edin diye yalvarma noktasına geldim' Koronavirüsü yenen Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günyeli, nefes darlığından dolayı arkadaşlarına "Beni entübe edin" diye yalvarma noktasına geldiğini söyledi.
23.04.2021 Sağlık
Ülkede infial yaratan açıklama, halk sokağa döküldü! 'Nefes alamıyoruz'
Ülkede infial yaratan açıklama, halk sokağa döküldü! 'Nefes alamıyoruz' Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Brezilya'da halk Devlet Başkanı Bolsonaro'nun koronavirüsle ilgili yorumlarına daha fazla dayanamayarak sokağa döküldü. Ülkede son günlerde yaşanan oksijen sıkıntısı nedeniyle en az 11 kişinin öldüğü belirtilirken Bolsonaro'nun bu konuda yaptığı yorum adeta infial yarattı.
2.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oksijen Tüpü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oksijen tüpü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.