Oğuz Sarvan

Oğuz Sarvan

Son dakika Oğuz Sarvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuz Sarvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuz Sarvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuz Sarvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuz sarvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 oğuz sarvan haberi bulunmuştur. Tüm oğuz sarvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı!
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı! Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile dün bir araya gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp, yapılan kısa görüşmenin ardından ekibiyle birlikte göreve devam etmeyecekleri yolundaki kararını iletti. İstifa, TFF Başkanı tarafından kabul edildi. Alp'in yerine gelmesi düşünülen isimler ortaya çıktı.
21.08.2020 Futbol
Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu!
Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu! Trabzon Barosu tarafından hazırlanan dilekçede, hakemler üzerinden yapılan operasyonla, şampiyonluk yolundaki Trabzonspor, Galatasaray ve Sivas’ın iddialarının azaltılmaya çalışılarak, organize bir şekilde Başakşehir’in şampiyon yapılmak istendiği ifade edildi.
24.06.2020 Başakşehir
Fatih Terim: 6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı?
Fatih Terim: 6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı? Süper Lig'de Gaziantep ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
21.06.2020 Futbol
Trabzonspor'dan o isme karşı çok sert açıklama!
Trabzonspor'dan o isme karşı çok sert açıklama! Trabzonspor Divan Kurulu, bugün bir araya gelerek oldukça sert bir bildiriye imza atarken Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hedef alındı. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor'un emin adımlarla hedefe gitmekte olduğunu belirterek, "Birtakım olayların bazı aktörleri Trabzonspor'un şampiyonluğu konusunda acaba engel olabilir miyim düşüncesine kapılmış olacak ki birtakım hatalar yapıyorlar. Hedefe giderken çekeceğimiz her çile kutsaldır. Futbolda hedef beklenmez hedefe gidilir. Şampiyonluk konusunda tereddütümüz yok" dedi.
21.06.2020 Trabzonspor
"Liglerimizde 7-8 Takım şampiyonluğa oynuyor"
"Liglerimizde 7-8 Takım şampiyonluğa oynuyor" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, “Görüyoruz ki liglerimizde 7-8 takım şampiyonluğa oynuyor. Lig tarihine bakın, böyle bir sezon yaşanmadı. VAR sisteminin uygulanması, hiçbir ofsayt hatasının olmamasıyla bütün takımlar şampiyonluğa oynar hale geldi. Bundan herkesin mutlu olması gerekiyor” dedi.
11.02.2020 Galatasaray
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu!
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu! MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu'da yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı.
3.01.2020 Futbol
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ile Norveç'in Rosenborg takımları arasında yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında görevlendirildi.
20.08.2019 Şampiyonlar Ligi
UEFA'dan Türk hakem ve gözlemcilere görev
UEFA'dan Türk hakem ve gözlemcilere görev UEFA, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i Avrupa Ligi'ndeki Linfield-Torshavn maçında görevlendirdi. Sabri Çelik ile Oğuz Sarvan da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ikinci eleme turu rövanş maçlarında gözlemci olarak görevlendirildi.
30.07.2019 UEFA Avrupa Ligi
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı Merkez Hakem Kurulu, bugün gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı.
5.07.2019 TFF 1.Lig
Süper Lig Hakem Semineri İstanbul'da başladı
Süper Lig Hakem Semineri İstanbul'da başladı Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Süper Lig Hakem Semineri İstanbul'da başladı.
25.02.2019 Süper Lig
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev UEFA gözlemcisi Oğuz Sarvan, Astana ile Sporting Lizbon ekipleri arasında yarın oynanacak son 32 turu ilk maçında görevlendirildi.
14.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
Oğuz Sarvan'a UEFA'dan görev
Oğuz Sarvan'a UEFA'dan görev UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan, Ermenistan'ın Pyunik ile Slovakya'nın Slovan Bratislava takımları arasında 29 Haziran 2017 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu karşılaşmasında görevlendirildi.
28.06.2017 UEFA Avrupa Ligi
Roma-Lyon maçına Türk gözlemci
Roma-Lyon maçına Türk gözlemci Oğuz Sarvan, Roma-Lyon maçının gözlemciliğini yapacak
15.03.2017 Fransa
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev UEFA, gözlemci Oğuz Sarvan'ı Almanya'nın Borussia Dortmund ile İspanya'nın Real Madrid takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görevlendirdi.
26.09.2016 Şampiyonlar Ligi
‘Yabancı hakem istemek ayıptır’
‘Yabancı hakem istemek ayıptır’ Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türk hakemlerine inandıklarını belirterek, "Ancak bu, bariz hata yapanı, elindeki fırsatı heba edeni, açıkça yetersiz kalanı görmezden geleceğiz, idare edeceğiz demek değil. Bunları affetmeyeceğiz" dedi.
7.01.2016 Futbol
'UEFA, Türkler'i dışlar'
'UEFA, Türkler'i dışlar' Haziran ayında Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı sözleşmesini sonlandırma kararı alan Jaap Uilenberg çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.01.2016 Futbol
UEFA'dan kritik görev
UEFA'dan kritik görev UEFA, Oğuz Sarvan ve Murat Ilgaz'ı UEFA Şampiyonlar Ligi grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görevlendirdi.
7.12.2015 Futbol
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev Norveç'in Rosenborg takımları arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında görev yapacak.
21.10.2015 Futbol
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev UEFA gözlemcisi Oğuz Sarvan, UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 4. Grup müsabakasında gözlemci olarak görev yapacak.
12.10.2015 Futbol
UEFA'dan iki Türk hakeme görev
UEFA'dan iki Türk hakeme görev UEFA, Türk hakemler Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya UEFA Avrupa Ligi maçlarında görev verdi.
22.10.2014 Futbol
UEFA'dan Sarvan ve Ilgaz'a görev
UEFA'dan Sarvan ve Ilgaz'a görev UEFA hakem gözlemcileri Oğuz Sarvan ile Murat Ilgaz, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında görevlendirildi.
29.07.2014 Futbol
MHK'dan başkanlara mesaj!
MHK'dan başkanlara mesaj! Merkez Hakem Komitesi, yeni sezon öncesi tüm Süper Lig başkanlarını bir araya getirecek ve...
21.07.2014 Süper Lig
'Oğlumla gurur duyun'
'Oğlumla gurur duyun' Cüneyt Çakır'ın ailesinin evinde haklı bir gurur yaşanıyor
9.07.2014 Futbol
Terim'den Çakır'a büyük destek
Terim'den Çakır'a büyük destek Fatih Terim'den Dünya Kupası hakemi Cüneyt Çakır'a müthiş destek.
8.05.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Oğuz Sarvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuz sarvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.